Svadba v júni 2007. Pridajte sa
- Sponzor fóra
ja som to včera tušila!!!
dnes som z roboty hneď sem letela a moja predtucha sa mi potvrdila...
Vitaj Terezka medzi nami!Si nádherná princeznička (krásne fotky, díky Silwi za link) a tebe aj tvojim rodičom prajem nádherný život, plný lásky, pohodičky a šťastíčka a zdravíčka...
och baby, tieto posledné dni dali riadne zabrať... ale určite nie len nám a naše mamičky Lenka a Marcelka to úžasne zvládli, ich manželíkovia ich podporili a už sú medzi nami krásne princezničky Ninka a Terezka... a ako skoro po sebenádhera...
baby ja som taká dojatá a mimo z nich všetkých... asi aj my do toho pôjdeme... taký malý poklad mať svoj...
Je to krásne, nedávno sme tu plánovali svadbičky, potom krásne zvesti o bábätkách a už sú medzi nami...
Sú naozaj nádherné a ďakujeme za fotečky...
... idem si utrieť slzičku...
všetkým vám prajem krásny večer a dúfam, že raz všetky prežijeme takýto dokonalý pocit šťastia7. apr 2008Eli ešte si zabudla na mňa
Bamulka ak sa rozhodnete teraz snažilkovať, budem držať palčeky, aby sa rýchlo zadarilo
Sloni gratulujem k dobrým výsledkom
Bamulka to krásne napísala, tieto dve bábätká (prvé medzi nami júnovkami) sú takou nádhernou bodkou za našimi svadobnými prípravami. Musím povedať, že také dve krásne bábätká ako sú Ninka a Terezka nás tu asi každú inšpirujú k tomu, aby sme si aj my také "zariadili" (Sloni a Silwi už jednoznačne vedú)8. apr 2008- Sponzor fóra
vdaka babule.
inak este mame kopec casu. my mame termin az o 3 mesiace.dufajme.
teraz mam trosku strach potom, co nas nastrasila.
ale istotne je uz vsetko ok. termin mame 6.7.2008 a tiez sme mensi velkostou. tak ako ninka.
jaaaj skoro som zabudla. vdaka moni za pochvalu. zabudla som vcera napisat.8. apr 2008ahojte babule, dnes som bola na poradni a konecne som sa zbavila toho hnusneho hematomu... ale aby som nenudila, tak si mozem nastudovat kapitolu o vysokom tlaku... som objednana na interne aby zistili ci je to len syndrom bieleho plastu, alebo naozaj vysoky tlak... kym na to nepridu som nadalej doma...
8. apr 2008ahojte babulky... trosku som si pokecala s lenkou teraz pred chvilkou... mala prave spinkala... takze po porode je to o kojeni, prebalovani a spani
rozpravala mi o novorodeneckom na antolskej, ze sestricky a sanitarky boli take protivy (uplny opak tych co su na rizikovom, tam sme obe lezali a tam boli sestricky nenormalne mile)... ale ze porod samotny nebol tak hrozny ako sa pise...
pytala som sa aj na fotky... tak michal je teraz doma pri malej ale buduci tyzden ide do prace a prida nejake fotocky, takze sa mozme vytesovat9. apr 2008http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=126534&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
tak uz mame v detskej aj gumu a koberec. tak nakuknite.
inak aj par novych veciciek som pridala do druheho albumu.9. apr 2008
to fakt??? tak dobre ze sme tu, neni tu teplo ale svieti aspon oskar