Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
nemaju email, boze Trebosov je strasny zapadakov, jedna pani robi na kazdej matrike a este ktovie co ine, a tak prebera telefony len ked ide "okolo", ja nie som typ, co si len tak necha ten ton, ze ja otravujem niekoho niecim, co je jeho naplnou prace a za co je plateny aj z mojich dani!!!! Len nech ma na...ú ešte viac a budem volat priamo primatorovi a stazovat sa
16. máj 2008je to tam jedna banda, hladam nekoho, kto tam ma nejaky kontakt
nove velmi nic, v podstate sa teraz zaoberam len tymto a rigorozkou, na svadbu je aj tak uz skoro vsetko hotovo, akurat cestujeme domov na vychod, maly by byt aj nejaka opekacna na relax, , tak sa tesim, mame sa stretnut s kameramanom a v nedelu mame predsvadobne fotenie, tak som zvedava16. máj 2008aj ja sa neviem dockat inak caute
tak my asi nebudeme mat ziadnu prechadzku = myslim predvideo nejako ma to nelaka ja mam predstavu, ze tam dame nejake foto atd...estte sa dohodneme s kameramanom ako ten zaciatok bude vyzerat, ale urcite sa mi nechce robit to predvideo som dost lenivaa ani na tom moc casu nemam
16. máj 2008- Sponzor fóra
Ahojte, mali sme ale krasne pocasie cez vikend, velmi teplo bolo, co?
Konecne sa mozem rozpisat, ale vidim, ze to tu cely vikend spalo. My sme boli doma na vychode, takze som nestihla ani PC zapnut, ale boo vyborne, absolvovali sme predsvadobne fotenie, co bola parada a dobre sme sa pri tom bavili, uz sa neviem dockat tych fotiek. Az nas odniekial vyhanali, ze je nebezpecne sediet tam, kde sme sedeli
Dnes ale cestujem naspat na vychod, tak neviem, ci sa podari byt tu s vami, ale vo stvrtok som hned naspat
Piekli sa medovnicky, cast je vyzdobena len tak cukrikmi, ale krasnymi, na spapanie a tu druhu cast ozdobime krajsie a rozdame vsetkym, co pridu do kostolika gratulovatNiektore hodim do albumu
Ako sa mate???19. máj 2008Ahojte, ja som mala cez víkend hody, sadili sme planty, odopávali, opalovala som sa, synovca som zobrala na kolotoče a tak. naši sa hádali so sestrou klasika
ja som voči tomu už imúnna. stredu alebo štvrtok by som mala mať výsledky od lekárky, ak mi nič nezití pošle ma k alergologičke. ďalšie testovanie
. bola som vyskúšať šaty v Nicole v Auparku. Pronovias Domingo biele skoro som ich rezervovala ale keď som uvidela cenu rýchle som odtiaľ zdrhala.
len 17.990,-
skoro ma kleplo, ale som spokojná aspoň som ich mala na sebe.
kúpila som si topánočky, idem dať do albumu a svokra nám kúpila figúrky, tak použijem aj tie aj sestrine.
19. máj 2008caute baby, tak ten vypadok ma normalne vystresoval, cely den suchoty
ja som uz domaidem sa pokochat do albumov a zajtra pozdobim zvysne medovniky
joj, dufam, ze ja sa uz s nikym pred svadbou hadat nebudem, je to dost neprijemne takto kratko pred nastrbit vztahy
sa ku mne dostali Ivkove fotky ked bol malinky, tak sa nich dobre bavin, taky zlatusik19. máj 2008hlavne, aby ste si to dali do poriadku
ja dufam, ze sa s nikym nepohadam, to by som neprezila, ja radsej budem riesit tie dataily, z ktorych sa skoro kazdy smejea potom sa vyhnem vyostreniu situacie, po tomto vikende som sa zacala straaaaaasne na tu svadbu tesit, tesila som sa aj predtym, ale nie az tak, a ked sme mali vcera to fotenie, to bola parada
19. máj 2008ja sa tiez modlim, nech sa s nikym nepohadam. dnes sme sa bavili o clanku v novinach, v kn chcu kontrolovat chodcov policajti, ako chodia cez cesty a tak, svokor samozrejme obhajoval vodicov a nadaval na chodcov, ze skocia pred auto atd, a ja zas naopak aj ked clovek stupi na vozovku vodic ani nespomaly. tak svokor utrusil taku poznamku, ze mu stale protirecim, ale ja uz som raz taka, vzdy si poviem svoj nazor.
baby mozno budeme mat garzonku, nechcem sa tesit predcasne, lebo este nie je iste, ci dostaneme uver. ale bolo by to strasne fajn.
19. máj 2008my tiez riesime, ze co s bytom, nejak nam nevychadza aj pozemok aj najom, tak asi predsa len pojdeme k babke
, hoci byt sami je byt sami
ericca, tak mu stale neprotirec, lebo mozno ma aj pravdu, ja nesofer som si uz neraz vsimla, ze ti chodci vobec nedavaju pozor a narobia problemy vodicom viac ako sebekolko stoji v KN taka garzonka?
19. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
som rada, ze to uz mas, celkom rychlo
dufam, ze nieco vyberiete