Svadba v júni 2008

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ninap1
Autor diskusie
05.09.2007
Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
barbike
21.05.2008
a aku pracu vacsinou hladas? je som robila kedysi vsetko mozne - v novinovou stanku, oberala broskyne, roznasala postu, predavacku v obchode a dokonca mesiac pred statnicami som brigadovala v Ikea pred jej otvorenim....teraz tam mam nechut chodit.. ;-) mozno nejake cukrarne, alebo obchody budu potrebovat brigadnicky...alebo kaviarne/krcmicky .... ale chapem ze v malom meste je to dost problem....:-(
Odpovedať
ericca
21.05.2008
hľadám všetko. čo sa naskytne.
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
22.05.2008
dobre rano :-) tak a som v Ziline, uz az do 15. juna. Som neskutocne unavena :-( este ze je uz stvrtok :-D Ako sa mate babenky?
Odpovedať
ericca
22.05.2008
ahoj Mirka, ja sa chystam do skoly na prednasku. inac nic moc zatial, vcera som volala s chlapikom co tu vlastni letne kino, ze by som tam robila casnicku cez leto. sa ma pytal, kde som brigadovala. ja som zatial iba nahadzovala faktury a robila v tlaciarni. a on taky, ze nevie ci by som to zvladala a tak. moc ma nepotesil. :-| takze hladam dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
22.05.2008
no, jednoduche to nie je s tou pracou, ale v prvom rade sa musis vediet predat, iste by si to zvladla, ved sa par dni priucis a potom je to uz stale v podstate to iste ja som v utorok balila medovnicky, tak som sa vytesovala ako mala
Odpovedať
yvetta
22.05.2008
ahojte holky no problem je, ze niektori ludia chcu uz casnicky s praxou aj ja som si nasla pracu casnicky cez znamu som robila v jej pube :-D
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
22.05.2008
no, ono casto ti zamestnavatelia chcu prax len preto, ze sa to tak bezne robi a nezaujima ich, ci je clovek sikovny a uci sa rychlo, videla som casnicky z praxou a poviem uprimne, ze by som radsej brala bez praxe a sama ich naucila, co treba
Odpovedať
tina008
22.05.2008
Ahojte, junónky, ja už začínam mať vážnu trému, ako sa nám to blíži:)))..dnes som si bola dať zväčšiť obrúčku, lebo mi ju spravili malú, a predavačka v zlatníctve opäť nesklamala, bola hnusná a protivná. Aj vám sa to pri týchto svadobných prípravách stáve, že stretnete nepríjemných ľudí?--ako to potom riešite?...ja mám pokazený celý deň:((
Odpovedať
Profilova fotka
suzi81
22.05.2008
Ahoj, ja mam zatial same dobre skusenosti. Obrucky este nemame, ale robi mi ich jedny znama zlatnicka. Mame kancelariu hned vedla nej, tak fakt super sluzba, pozicala mi katalog odkial sme si mohli vybrat typ obrucok, potom mi pozicala domov tu sadu obruci podla ktorych sa meria velkost prstena a dala som to drahemu odskusat a urcili sme velkost. Navyse nam poradila, ze ak si donesieme vlastne zlato tak budeme platit iba za robotu. Tak doma sme s mamou pozbierali kadejake "zvysky" zlata ako jedna nausnica, roztrhnuta retiazka, najdeny privesok a vraj nam to vyjde presne na obe obrucky a za pracu zaplatime tak do 3000,-Sk. Tak super.
Odpovedať
Profilova fotka
suzi81
22.05.2008
aj mna uz zacina chytat trema, ale tesim sa :-) S tymi zlymi tetami sa netrap, co uz s nimi ine nebudu, nenechaj si pokazit den ani svadbu. :-) Sustred sa len na pekne veci.
Odpovedať
ericca
22.05.2008
ahojte, tak som spat, mne sa jedine v jednom salone v nz stlo ze pani bola neochotna, tak som sa na nu vykaslala a odisla. ja zacinam mat tiez tremu, chyta ma paranoja, ze som nieco zabudla, ze sa nieco pokazi na svadbe atd. ale snazim sa na to mnemysliet, inac sa tesim veeeelmi :-)
Odpovedať
yvetta
22.05.2008
tak ja som dnes pracovala a az teraz som sa tu dostala :-D ja sa uz tesim no uz aby to bolo :-N
Odpovedať
tina008
22.05.2008
Ja už stresujem hodne, ešte mi chýbajú šaty na prezlečenie, pierka pre svadobčanov - ozaj, budete mať živé, alebo umelé?...a určite som na niečo zabudla:((((...chcelo by to asi na pár dní vypnúť niekde v lese, prečistiť hlavu a potom zase naplno zabrať:))))..čo vy na to?
Odpovedať
ericca
22.05.2008
my budeme mat zive previazane bielou stuzkou a hotovo.
Odpovedať
yvetta
22.05.2008
tak u nas budu pierka len pre svedka a svedkyna bude mat na ruke take z kvetov aby nemusela pichat do satov a pierko este bude mat zenich ostatni nie :-) a jasne zive kvety :-)
Odpovedať
ericca
22.05.2008
ako svedkom, rodicom a starejsiemu som kupila umele pierka, len zenich bude mat zivy kvet.
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
22.05.2008
ja som pridala pierka do albumu, pre hosti sa tam priviaze este myrtha, mam aj pre chlapov aj pre zeny, mam pre svedkov aj svatky a pre mamky a ocko, ti budu mat zive
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
23.05.2008
ahojte baby :-) tu je take skarede pocasie, som sa tesila, ze pojdeme na huby, ale brrr, radsej budem doma pisat co mate v plane na vikend vy?
Odpovedať
ericca
23.05.2008
Ahoj, my ideme na zahradu. dufam, ze bude svietit slniecko a budem sa moct trochu opalovat ako minule, zacinam byt mierne hneda. :-) Mirka ty mas uz vsetko hotove? ja by som mala vybavit uz len alko a nealko a to neviem ake mnozstvo mam zobrat ked nas bude skoro 60 a este pridu aj kamarati, sa zastavia na hostine. aj tych musim ponuknut.
Odpovedať
yvetta
23.05.2008
tak ja planujem dost nealka kedze bude teplo -aspon dufam, tak cca 2 litre na hlavu :-) inak u nas v Prahe sa aj na chvilu ukazalo slniecko a cez vikend sa chystame s kamosmi urobit si prechadzku do jedneho mestecka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
23.05.2008
myslim, ze uz mame vsetko, resp. vsetko, co mam na starosti ja, alko a nealko vybvuju tatkovia, este ma milacik dobavit nejake auto, ak zabudne, bude to, ktore mame ;-) myslim, ze mi uz nechyba, len dozdobom medovnicky, ktore som este nestihla, domalujem par svitnickom a musim rozchodit topanocky :-) a dopisat uz tu rigorozku
Odpovedať
ericca
23.05.2008
drahemu sme dali skratit nohavice, dnes som bola pre ne. su trochu od kriedy a pokrcene. som chcela, ze ich zoberiem do cistiarne. svokra na mna vybehla, ze naco. ved tu kriedu vobec nevidno. ako nehnevajte sa ten oblek je sice bledy a je fakt ze nikto si nebude vsimat ten matny preh od kriedy. ale do r... ako moze povedat, ze je to tak v pohode??? a okrem toho su aj pokrcene. ja neviem ci som ja vadna perfekcionistka alebo ona len jej je vsetko uplne jedno.
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
23.05.2008
ktovie, aky ma na to dovod, ale ja osobne by som ich do cistiarne dala, uz len kvoli vyzehleniu, na nas den predsa musi byt vsetko perfektne a najma nasi manzelickovia, to je prave ten den, ked smieme byt perfekcionalistky, ja by som ich tam odniesla a aj ich potom vybrala a ona o tom ani vediet nemusi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
23.05.2008
neblbne vam tato stranku dost casto poslednu dobu?
Odpovedať
ericca
23.05.2008
ale blbne. ja nechcem aby si o mne kvôli takýmto maličkostiam mysleli, že som neaká putičkárka, primadona, netýkavka čo ja viem čo ešte. na druhej strane si zas vravím, že ma to nemusí trápiť, veď sa nevydávam zy nich ale za ich syna. mne z toho už úplne šibe. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
trutka
23.05.2008
ahojte.asi aj ja by som mu tam vzala tie nohavice.neviem ci sme uz tuto temu rozoberali ale ake nechty budete mat?svoje ci umele?gelove?
Odpovedať
tina008
23.05.2008
vidím, že nervozita stúpa :-) ...už som sa bála, že som jediná :-) ...rozhodla vsom sa ,že pierka mať nebudeme, keďže obrad aj hostina aj ubytko je v jednej budove, žiadne presuny (odpadá aj výzdoba auta) a začínam mať hrozné obavy, či to v svadobných topánkach celé ustojím a uchodím :-| ...kúpila som si parádne štekle....holky, idete si tie boty nejako rozchádzať, aby netlačili potom?
Odpovedať
ericca
23.05.2008
gelové, mne sa točia ak ich mám príliž dlhé dovnútra, nebolo by to moc pekné. ale chcem mať madľové, nie hranaté.
Odpovedať
Profilova fotka
seagull2404
23.05.2008
vies, asi si to aj tak uz myslia, ta reakcia tomu nasvedcuje, treba to uprimne vysvetlit, ze ti na tom dni velmi zalezi, ze si beries ich syn a z velkej lasky a nohavice by som vycistit dala ja este neviem, ako to bude s nechtami, ja sa snazim ich dopestovat, aby sa len nalakovali, ja nejak gelove nechty nemusim, ale ked bude najhorsie, tak si ich dam, k nechtovou dozajnerkou som dohodnuta tak, ze uvidime podla stavu
Odpovedať
Profilova fotka
trutka
23.05.2008
ja som si svoje dala roztiahnut,ale este si v nich mozno pochodim.a kupila som si tie gelove polovlozky do topanok (vynikajuca vec) a este ak nahodou budu pluzgiere a otlaceniny tak take gelove kolieska.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?