Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
ee, to chcem keby nahodou prsalo, najradsej by som nieco velke a pevne, ak by fukalo a svetle, ako mam v albume, kamoska v holandsku mi posala, ze take tie duhove ako tam ma, su u nich na kazdom rohu, ale u nas ani paru a ked pridem do obchodu, tak mi ukazuju otrasne farby a to potom, co im poviem, ze chcem svetle a potom vyzeram ako idiot
23. máj 2008to yvetta:
No, u nas ve Skalicije taky zvyk, ze u hlavneho stolu sedia okrem nas rodicia, stari rodicia a krstni rodicia. to bude este zabava so zasadacim poriadkom
zatial som robila len priebezny a uz som mala reklamacie, ze preco oni sedia tam a ti tam a preco sme tych posadili k tym a tychto musime presadit. ako keby sa na svadbu slo sediet
23. máj 2008ake vselijake zvyklosti su, co?? no ja osobne by som kvoli konkretnym vztahom v nijakom pripade nesuhlasila, aby s nami a rodicmi sedela za hlavnym stolom draheho krstna...to je jedna z tych, ktoru trpime len kvoli slusnosti a pokoju v rodine...
aj raz draheho mama nieco take spomenula, ze krstna bude sediet s nami, ale som si myslela, ze sa mi to len zamarilo, ale ako tak citam, zas az take nerealne to nie je...do kelu, dufam ze sa necrta dalsia komplikacia
23. máj 2008- Sponzor fóra
to ericca: si mladá krásna nevesta, nechaj si vlasy rozpustené, maximálne tak ako hovoria kočky, mierne zapnuté, žiadne výčesy a drdoly
..mne tiež povedala kaderníčka, že aj sa dnes už tak nevypínajú vlasy ako predtým a že skôr sa aj nevesty česú tak, aby boli prirodzené a vypadali mladistvo, to vypínanie pridáva vek...
... a k rukavičkám ...ak to ladí s modelom šiat a sú topánky zatvorené, tak možno aj áno, ale ak je otvorená špička tak asi nie a navyše pridávam sa k názoru, že v júni pri 30C to nebude asi to pravé orechové)))
23. máj 2008to mas stale pochybnosti o tych svojich satach?
ja si ani nemyslim, ze by sa nieco take stalo, len ma to prekvapilo, lebo to bolo prvy krat, co sa mi o svadbe sivalo - to ale mozno z toho cukru, co som stale olizovala tu pielkovu penuked som rano hovorila o tom sne ivkovi, tak si zo mna utahoval, ze ved aspon by bola zabava
ja som ale mala fakt hlupy pocit, kedsom sa zobudila a este aj prsalo - teda v tom sne, a nie tak ze burka a prejde, ale ze cely den bolo velmi skaredo
26. máj 2008ani nie pochybnosti. ja si myslím, že ak by som mala hociaké iné šaty aj tak by som stále vymýšlala či nenájdem krajšie.
ono je to také nepríjemné, keď sa zobudíš s pocitom, že ten sen bol skutočný. nemám to rada. mne sa to stalo, akurát, že sa mi snívalo, že som viliho podviedla. tiež som mala taký hlúpy pocit ako keby sa to naozaj stalo. samozrejme, že ma vysmial s tým nech sa takýmo blbosťami nezaťažujem.26. máj 2008my sme to otocili na sandu, ale v kutiku dusicky som si aj pomyslela, ze co ak sa nieco take stane... ale uz to neriesim
ja som sa uz naucila, ze ak si nieco kupim alebo vyberiem (a nemusi to mat suvis so svadbou), tak sa uz to takej veci viac nepozeram, pretoze nechcem mat pochybnosti, resp. sa zamyslat nad tym, co moze byt inak. Ja som si saty pre istotu na sebe ani neodfotila, zabudla som, ale teraz som rada, lebo sa uz neviem dockat, kedy si ich znova obleciem, pamatam si ten pocit, ked som ich na sebe malaSom si uz dohodla aj skusku, som rada, ze mi vysli v ustrety a mozem prist, edy to mne vyhovuje, vhladom k tomu, ze si budem musiet vziat dovolenku
a daju mi ich pravdepodobne domov uz vo stvrtok, co je uplne genialne
26. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
tak to suhlasim, stastna nevesta je krasna s akymkolvek ucesom