Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
mam vystudovanu anglictinu a dejepis a toto je taky maly akademicky titul. Vybrala som si holokaust a ako vyucovat holokaust v 3. rocniku na gymnaziu s tym, ze sa v tej teme prelinaju dejepisne veci s anglickymi zdrojmi a prezentaciami. Bola som v Jeruzaleme na 14 dnovy seminar ako ucit o holokauste a nechalo to vo mne strasne mnozstvo zazitkov, tak ich chcem dat na papier.
kuk tak som k vam prisla pozret ked ste ostali uz len same :-)
co mate nove? my sa neviem dopatrat k peknym lacnym kavlitnym obruckam :-N odkila a ake mate vy?
ja mam obrucky z Kn, stali 7500sk pred 2rokmi :-N . akurat dnes som bola pozriet v meste nakukla som do vykladu zlatnictva kde sme ich kupovali a nemali ich uz vystavene. =-) fotku mam v albume.
ja som ani vela neskusala,vybrala som si prve co mi hned padli do oka ked som vosla do salonu.sadli ako serbel na rit.ale aj tak este pojdem kuk do salonu,ta pani vravela ze vo februari pride nova kolekcia.ale asi nebudem menit.
Ahojte :) aj ja som opät tu. My mame tiez uz obrucky objednane, teda uz su aj hotove, ale nemame akosi cas tak zajst si ich vyzdvihnut, ale tento vikend konecne, ta´k uz sa tesim :-) konecne. ale lacne neboli ani nahodou a to sme sa este celkom miernili a vybrali take jemne decentne, ja mam s malym diamantikom a su z bieleho zlata. Vy mate vlastne ake zlato? biele alebo zlte? moj drahy chcel zlte, ale moje spreky su vsetky strieborne a aj zasnubny prstienok mam z bieleho zlata, tak by zlte nepasovalo :-( .
Inak tento vikend sa chystame aj na nejaky mensi svadobny veltrh tu v mnichove, uvidim ci nieco pekne objavim, ked tak vas informujem, co tu ide :-) . nejake drobnosti by sa zosli :) teraz sme kupili toaletny papier so srdieckami :) ja viem, ze je to trosku crazy, ale ked on je taky pekny a voni :-) a nebol ani az tak drahy, tak som sa rozhodla, ze nase svadobne wc bude ozdobovat srdieckovy papier :-D
my mame tiez z bieleho zlata, a to s rovnakeho dovodu ako mas aj ty, ale moj priatel je spokojny, lebo sa mu tiez nepaci zlte zlato. Len ked som to povedala maminke,tak nebola nejak spokojna, ze to sa nenosi, ale si myslim, ze zlte zlato je uz trosku pase, ale kazdy ma iny vkus, hadam som nikoho neurazila. My tiez tento tyzden budeme mat asi obrucky, ale nase boli lacne, ziadne diamant, ale urcite vase budu krasne.
zial ja som sa nefotila v satockach,a na nete neviem najst ani podobne :-( mi budeme obrucky zo zlteho zlata,to mi aj pasuje k ostatnym sperkom a drahemu sa paci zlte.o 3 tyzdne by mali byt hotove.budem tam mat 3 brilianty tak preto taka hrozna cena.za pracu,za mena do obrucky a co nam tam chybaju 3 gramy je cena 8 500 a brilianty budu zevraj okolo 6 000.hrozne ako vedia zarabat firmy na svadbach.
my máme žlté zlato, bez diamantu, také gravírované. :-) mne je v podstate jedno či biele alebo žlté zlato. tak ale máme žlté.
baby prosím poradte mi ktoré oznamko vybrať, mám foto v albume. neviem sa totiž rozhodnúť.
tak ja som bola na veltrhu v Prahe, ale nic moc okrem toho, ze tam mali dost obruciek - problem bol asi ten, ze ked uvideli, ze niesom tam ako par s priatelom tak sa mi pri obruckach vobec nevenovali ]-(
ericca este nemame vybrate konkretne, ale mame vybrane klenotnictvo kde to chceme kupit :-D my chceme nie velmi drahe obrucky, lebo priatel to nemoze nosit do prace....a chceli by sme kombinovane ;-)
pekne prstienky mate. mna odrzdza od bieleho zlata to ze zltnea osuchava sa, leskle nechceme paci sa nam matne, tazke to vuizera na ocelove a stymi je sakra problem :-| striebro mi pride lacne ale neviem zu aj nad tym som zacala uvazovat, na drahych kovoch a kamenoch si nepotrpim, aj ked taky diamantik by potesil :-D
jej dakujem erika. to som na veltrhu nakupila plno stuziek ahned som musela vyskusat ako to bude vizear a ma z toho radost, len sa muzim dokopat k tomu aby som ich spravila asi 50 :-S ale toto budu len pre rodicov a svetkov, ostatny budu mat bez kvietka.
neviem ako vy, ale ja ako som dovybavovala tie najdôležitejšie veci ako starejší, hudba, šaty a tak ma trochu prešla chuť organizovať a opadlo nadšenie. teraz ste ma znovu oživili! :-) a zas mám ten skvelý pocit z príprav a zo svadbay :-D