Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
mam toho dost vela, ale mozes skusit napr. Kenny G - ma vela krasnych instrumentaliek, Mark Antony a Jennifer Lopez: No me ames, Michael Buble: Everything a este kopec inych, ja si vyberam aj kvoli textu, nakolko je pre mna anglictina prirodzenym jazykom, Tim McGraw: My best friend
hej, anglictina mi velmi pomaha, som rada, ze som vydrzala vsetky tie hrozy pri jej studiu
piesen je krasna, dost casto ju hravaju, ja sa skor orientujem na take, co nepocut kazdy den v radiu, zdaju sa mi osobnejsie, este si to musim vytriedit a mozem ti potom pripisat dalsie, ak chces.
no v podstate sa to strašne rozkúskovalo, predtým bola len táto téma. potom jún 2008- KE, prišli témy po dátumoch 7.6.2008,21.6.2008 atď tak je tu trošku mŕtvo. :-| ale zato si ešte píšeme aj tu.
trutka to je super.
u mňa prípravy... no v pondelok som objednala oznámenia a svietniky. oznámenia budú hotové na začiatku marca. svietniky prídu tiež tak niekedy.
a u teba?
a pre ktore oznamenia ste sa nakoniec rozhodli.nam vraveli ze budu hotove o take 3 dni po objednani.ja sa trapit velmi kvoli vyzdobe nemusim.sviecky sa davaju na kazdej svadbe u nich.my sme si zajednali iba baloniky.
tie väčšie sme vybrali, takto netreba zvlášť pozvánky k stolu. ako oni nám spravia výzdobu, ja chcem hrubé sviečky a na to nemajú svietniky a také malé ikebany si chcem dať spraviť podla obrázkov v albume.