Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
my mame salu,kostol,foto,dj,kamera,ja mam saty,aj popolnocne, k nim topanocky,pohare,v piatok uz aj obrucky,buduci tyzden oznamenia,pohare, na svadobnom veltrhu sme nakupili take drobnosti ako napr. pierka pre hosti...
no ericca ty mas skoro uz vsetko :-) ja starejsiho nechcem, bude mi to riadit DJ. kolko budete mat ludi? my okolo 30 sme chceli, ale draheho kolegovia chcu prist takze asi okolo 60. a to sme chceli fakt len malinku svadbu. a budu tam sami mladi ludia, sa tesim :-)
No tak vy ste šikovne, ale mate pravdu aspoň nebudete potom v strese.
Ja nemám ani teraz čas bo teraz sa narodila švagrinej mala, tak sme sa okolo nej točili a ešte chystáme ocinovi oslavu na apríl - ide mať 50tku.
my budeme mať 55 hostí s kapelou, starejším a kemeramanom. a to prídu ešte kamaráti "po polnoci" ako bude nás habadej to je isté. ja som pozvala 3kamošky aby neboi samý po 50tke, takže bude sranda dúfam a žiadne veľké stresy.
fiha, tu to nejak ozilo. tesim sa! Ja mam nejak perno uz druhy den :-( ale zajtra, aj piatok mam dovolenku :-D
ja si uz ani neviem spomenut, co svetko mam vybavene, asi si musim spravit zoznam, lebo to uz nestiham sledovat
bozinku, vy mate nejak malo hosti, ja budem rada, ak nas bude len 60 a uz sa nebude pridavat viac ludi
ty si mladucka ja budem mat o 10 viacej :-D a moj drahy na druhy den po svadbe bude mat tiez narodky 15.6 :-) my sme spolu asi tak 4 roky. z toho rok bol v zahranici a uz pomaly treti rok spolu sami byvame ;-)