Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
ja som si satky vybrala k zavoju, strelene, ale bol to moj sen, ved kedy si uz budem moct dat zavoj, ak nie na vlastnej svadbe, pekne satocky este budem mat, ale zavoj uz nie
skusla som ich na taky uces ako je v mojom albume, ale pacilo sa mi aj na polorozpustenych vlasoch a bolo to super20. feb 2008- Sponzor fóra
len jeden mam v albume, ten nerozpusteny, ten rozpusteny sme nefotili, to som mala len zopnutu cast vlasov hore, v tomsom mala hrebienok so zavojom a zvysok vlasov mi padal na ramena, pacilo sa mi, ze to bol taky jednoduchy uces, moje saty budu vysivane a s koralkami a a perlickami a nechcem ich potriet komplikovanym ucesom
20. feb 2008ja mam s tymi dokladmi dilemu, pretoze si budem najprv menit meno, dovtedy snad budem mat uz aj papier o novom titule, ak nie, tak neviem co urobim, lebo vraj su tam nejake limity, do ktorych si treba to meno zmenit, ten titul je dobrovolny, ale ja by som najradsej menila vsetko naraz, s trvalym pobytom je to tiez problem, pretoze aj ked sa vezmeme, nebudem amt este normalne byvanie, zostaneme u priatelov babky v ZA, kym nepostavime dom, tak neviem, co s adresou, je blbe, ked sa vezmeme a kazdy bude mat inu adresu. neviem, co robit.
20. feb 2008ved hej, asi si zmenim meno a ked dovtedy nebudemamt ten diplom, tak si ho dam pripisat, aze ked uz budeme mat normalnu adresu, co neviem, kedy bude
uces myslis? mam tam len jedenTen sa mi paci najviac, ale uvazujem aj o rozpustenych, teda z casti rozpustenych, chcela som ist tuto sobotu skusat, ale ked je kadernicka v nemocnici, tak to odlozime na neskor
20. feb 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
nelly, zalezi na majitelovi salonu, ci dovoli fotit alebo nie, mozno budes mat stastie