Svadba v júni 2008

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nelly, zalezi na majitelovi salonu, ci dovoli fotit alebo nie, mozno budes mat stastie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cfh156 skus si pozriet stranku firmy primossa - maju predajnu v kezmarku... neviem sice ako to mas daleko.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ericca ja som mala rovnaky problem, a tak na mna zacali davat snurovacie korzety a pomohlo, ja mam postavu po ockovi, teda mam siroky pas a boky nie za take velke, takze sa v podstate do original velkosti bud neznestim, alebo je mi velka :-) Ja som si fotak nezobrala a teraz ma to mrzi :-(
Odpovedať
dakujem :-)
Odpovedať
aj si davate zavoj? ja nie, len neviem aky uces a chcem korunku do vlasov
Odpovedať
ja chcem mať závoj, teta v bielom salóne mi povedala, že nevesta bez závoja je len dievča v bielych šatách. ja s ňou súhlasím, tak ale to neznamená že každá musí mať závoj. ja chcem mať malý drdol ako mám v albume, nič vyčesané ani načechrané.
Odpovedať
Profilova fotka
ja este neviem, ci si dam aj zavoj, lebo stale som sa nerozhodla, aky si dam uces, kedze mam take "super" vlasy, na ktorych ziadny dlho nevydrzi :-) ale chcela by som mat
Odpovedať
no ja chcem aj smotankove saty :-D
Odpovedať
no ja závoj tiež nechcem
Odpovedať
ja buem mať vyšívaný, na fotke to veľmi nie je vidieť. fotila mamina, chúďa sa digitálom nerozumie.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ja som si satky vybrala k zavoju, strelene, ale bol to moj sen, ved kedy si uz budem moct dat zavoj, ak nie na vlastnej svadbe, pekne satocky este budem mat, ale zavoj uz nie skusla som ich na taky uces ako je v mojom albume, ale pacilo sa mi aj na polorozpustenych vlasoch a bolo to super
Odpovedať
prečo by to malo byť strelené. svojské! 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mam ale sem-tam take tahy :-) slo skor o to, ze som zavoj strasne chcela, ale nie taky tylovy s lemom a tento ma uplne dostal
Odpovedať
to mi vravela aj pani zo salóna odkiaľ mám šaty, že vštky nevesty chú závoj s lemom. mne sa strašne nepáči a našla som tam taký pekný vyšívaný. síce bol starý, ale kúpi nový aby som ja mala. zlatá to žienka. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mile, ze ti tak vysla v ustrety, ja tiez velmi nemusim ten s lemom, ak uz nieco podobne, tak bez lenu, len tyl, ale ja som si vybrala saty vo farbe "prirodna biele" alebo normalne slonovinova kost a tak ten tylovy uz neprichadzal do uvahy, nastastie, tiez mam vysivany
Odpovedať
a ktorý účes si mala na mysli neako som ho nenašla. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
len jeden mam v albume, ten nerozpusteny, ten rozpusteny sme nefotili, to som mala len zopnutu cast vlasov hore, v tomsom mala hrebienok so zavojom a zvysok vlasov mi padal na ramena, pacilo sa mi, ze to bol taky jednoduchy uces, moje saty budu vysivane a s koralkami a a perlickami a nechcem ich potriet komplikovanym ucesom
Odpovedať
Ericca a ty už vieš aky asi budeš mať účes
Odpovedať
tak ani ja nechcem zbytočne nič komplikované. drahý chcel nech mám rozpustené vlasy, ale v tom teple ma ani nehne! ináč pýtala som sa ho, že keď pôjdeme na svadobnú cestu až na budúci rok, čo by povedal na predĺžený víkend niekde na okolí a on že no jasné! som sa tak potešila. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to mas dobre, ja asi zostanem po svadbe doma na vychode, aby som si stihla vybavit vsetky papierovacky, ale som z milacika vymamila, ze aspon na par dni pojdeme niekde na chatu, a tiez na 4 hodiny do saunoveho sveta do permonu
Odpovedať
cfh156 nieaký podobný drdol ako mám v albume tie fotky.
Odpovedať
a kam sa chystáte na svadobnú cestu?
Odpovedať
čo sa týka papierov ja si zatiaľ zmením len meno, trvalé bydlisko nechám také aké mám. veď v kn bývam len dočasne. čo vy na to?
Odpovedať
no ja si nebudem meniť ani meno, lebo ja a môj priatel sme menovci a už teraz máme rovnaké meno :-D
Odpovedať
to máš výhodu. ;-) na svadobnú cestu budúci rok asi do španielska.
Odpovedať
no my asi len dakde na slovenksu bo mementalne sme naše investície vrazili do prerábania a do zariadovania, lebo tam nebolo nič zariadené
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam s tymi dokladmi dilemu, pretoze si budem najprv menit meno, dovtedy snad budem mat uz aj papier o novom titule, ak nie, tak neviem co urobim, lebo vraj su tam nejake limity, do ktorych si treba to meno zmenit, ten titul je dobrovolny, ale ja by som najradsej menila vsetko naraz, s trvalym pobytom je to tiez problem, pretoze aj ked sa vezmeme, nebudem amt este normalne byvanie, zostaneme u priatelov babky v ZA, kym nepostavime dom, tak neviem, co s adresou, je blbe, ked sa vezmeme a kazdy bude mat inu adresu. neviem, co robit.
Odpovedať
prečo by to bolo blbé? aj sestra so švagrom majú iné adresy a bývajú spolu u našich. 8-)
Odpovedať
seagull ten úplne vľavo je pekný.
Odpovedať
Profilova fotka
ved hej, asi si zmenim meno a ked dovtedy nebudemamt ten diplom, tak si ho dam pripisat, aze ked uz budeme mat normalnu adresu, co neviem, kedy bude uces myslis? mam tam len jeden :-) Ten sa mi paci najviac, ale uvazujem aj o rozpustenych, teda z casti rozpustenych, chcela som ist tuto sobotu skusat, ale ked je kadernicka v nemocnici, tak to odlozime na neskor
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?