Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
ved sa aj staral, taky bol nestastny, ze nemoze mat motylika a bol sklamany aj z toho, ze zenich nebude mat frak, a teda ani on, si to predstavoval ako v tych americkych filmoch, ze zenich a druzbovia pri oltari su rovnako obleceny :-)
aale nakoniec je spokojny, inac by tak nepozoval. tesil sa, ze hohnal oblek s hrubsimi pasikmi a ked su modre, pojdu mu k ociam :-) , len ta cervena kosela tam nesedi, musim este kupit modru
no, uz som sa naucila, ze svadba moze byt zamienkou na nakup novych siat, zvlast, ak su to este studaci a mamka proste nekupi saty, ak ich uz netreba, tak ako tera ta moja sesternica, ked uz tak, dvoje chce, ze aj ona sa po polnoci prezlecie :-) u tvojej sestry je to ine, ked nemohla kvoli tehotenstvu :-), baby sa vacsinou tesia, ze mozu nieco nove a aani manzel nedudre :-) Asi budes mat na svadbe dost deti. My ziadne, najmladsim je 13 rocna sesternica. :-(
tak to mas strasne fajn, deticky su milucke a vravi sa, ze by malo byt dieta na svadbe a nevesta by ho mala podrzat v naruci, potom sa manzelstve "naplni" :-(
nie myslím osobne rozniesť, pre rodinu je to zvyk a veľa kamarátov je poruke tak načo by som im to posielala poštou.pozývať sa u nás rodina pozýva osobne.
u nas sa tiez rodina pozyva osobne,ale ja si to vobec neviem predstavit, ze ako to my stihneme, ked nie sme doma, travit vikendy chodenim po navstevach a pocuvat stale sookola tie iste pribehy (ked maju novu obet, tak to vacsinou len tak fici)
moje pripravy su momentalne trosku zastavene, lebo nestihame a v podstate nam treba uz len take mensie veci, takze to moze este pockat, hoci by som radsej robila nieco okolo svadby ako tu pisat o koncentracnych taboroch a pozerat tie hrozostrasne obrazky
ahojte, 6.16 som makala aby som nezmeškala vlak :-S 6hodín angličtiny, dalo sa ale teraz tá cesta domov... zamračené a pokazilo mi to náladu, pritom celý deň sme blbli aj profou 8-).
seagull kedy odovzdávaš tú prácu? cfh čo robíš,že vstávaš tak skoro??? :-.
6 hodin anglictiny, to mi tak chyba, ale pocasie je aj tu skarede, normalne prsi
tak vstavam kazdy den do prace, a ked mam volno, tak ma bud zobudi priatelov budik alebo ja sama, ked som uz tak nastavena
pracu by som chcela dokoncit do velkej noci
ake plany na vikend?
ideme na záhradu s rodičmi mojimi,drahý ide na zabíjačku so svojimi ku krsnému. mala by som robiť poznámky z 200stán, ale je to tak nezáživné. musím sa k tomu neako dokopať... :-|