Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
Ahojte baby, len Vam chcem povedat, ze ja robim gelove nechty za 400SK.. kludne napiste a mozme sa dohodnut.. cas mam a mozme sa s nechtikmi pohrat.. :-)
caute, ja som dnes makala jak drak, ale mam uzasnu spravu, prisli obrucky, po praci po ne pojdem, boze, som uplne nadsena, ako mala
ja si nechty necham robit, ale kolko to bude stat este neviem, lebo neviem, ci ich dopestujem, a teda ci si dam spravit gelove, co by som nerada alebo len pekne namalovat
ked som licila nevesty brala som cca 250 Sk, ale 100% to vydrzalo, tak dufam, ze od vas nebudu pytat nekrestanske prachy, mna nalici jedna a ucese druha kamoska, takze to asi bude zadarmo :-)
ceny licenia sa asi lisia podla typu dekoracnej kozmentiky, ktora sa pouzije, preto sa pytajte na znacku, lebo ak vas nalici nekvalitnymi sminkami a zapyta si 600 Sk, tak jej povedzte, ze je to vela a este cena by mala zavisiet aj na tom, ci pride za vami alebo nie
Mirka super. :-)
no ja som sa spýtala kamošky koľko ju vyšla kozmetička minulý rok, od nej mám totiž na ňu kontakt. za ňou prišla vizážistka domov ju nalíčiť. dúfam, že ku mne príde tiež.
to je to najlepsie riesenie, tiez mi to takto vyhovuje a ked som licila, tak aj pre mna bolo lepsie prist k neveste, hoci niekedy to bol velmi srandovny zazitok, ked sa vsetky tetky vyjadrovali k tomu, co prave robim a preco to robim :-D
no ja sa budemprezliekať až v hotely a dúfam,že tam ma príde aj nalíčiť. ako sa poznám by som si zababrala šaty make-upom ak by ma najprv nalíčila. :-N
ja by som neodporucala sa licit v satach, velke riziko. Ked si oblecies nieco na zips alebo gombikx, tak sa v pohode prezlecies a svad. saty si aj tak budes obliekt cez nohy :-D
ceny su fajn, mne v salonoch tiez prevliekali saty cez hlavu, ale pani mi povedala, ze v den svadby si ich budem obliekat cez nohy, znicila by som si uces i make-i up, takze s tym netrap :-)