Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • luci, este su v albume?? lebo sa mi nezda 😬 to ved nie tie kratke "ponozkove" 😃

• ste tu niektorá????

• no, som sa ta pytala na tie saticky, lebo ti ich v albume nevidim 😞
    ale idem na obed, tak som tu az za hodinku - dve 😎

• Sponzor fóra
  • ok tak ich tam dam az zajtra alebo vecer 😃 😃 MAJ SA

• babule konecne sa nam vyriesil problem z odvozom na obrad a fotenie a hostinu....mame cloveka a pravdepodobne aj afticko krasnucke...kuk album 🙂

• uz som si pozrela.. mne oco minule povedal, ze mozem ist aj peso.. prejdem sa 🙂 mame to relativne blizko 😉 ja este netusim, co ma odvezie (a kto), ale aut bude dost, nejake si vyberiem 😃

• ahojte...ja už len čítam... 🙂 a teším sa s vami vašim novým vecičkám... 😉

• No tak tento problem ja este nemam vobec vyrieseny, uz som uvazovala aj nad pozicovnou aut... ale stoji to za to?

• janga urcite to za to nestoji....

• ajoj janga...myslím, že požičanie auta je zbytočne drahé...a ide len o prevoz z domu do kostola a z kostola do reštiky 😉 ...my budeme mať auto mojich budúcich svokrovcov... 🙂

• ahojte 😃...no ja mam stale v zalohe električky, ktore idu do centra 😃...ale asi nas na fotenie odvezie moj ujo na Octavke a potom sa uz fotime len v starom meste, kde je aj obrad a odtial sa uz niekto hadam najde, kto nas hodi na hostinu 😃...ale take "nase" svadobne auto nemame...takze ani zaidne auto nebudeme čančať na svadobno 😉...a ved idu aj taxiky...pri tych tisicoch sa dve stovky stratia 😃...a mozno ukecame taxikara v taky den D aj zadara 😃...o chvilu dam do albumu nas dnesny ulovok 😉...proste sme neodolali 😃

• ahoj julova 😃 😃 ja si auto načančam sama, len nejak nestiham vyrabať to čančadlo...a ešte menovky...idem kukuč do albumu julova 🙂

• 😉 😃

• dobréééé 😃 😃
    asi idem vyplňovať obálky a zajtra ich konečne rozošlem...by sa patrilo, no nie? teda oznámenia, nie obálky 😃 😃

• Peto si to domov niesol ako mimino 😃...a mame pokoj...na svadbe bude vinko, slivovica - dar od kolegynky (domaca), fernet 😃 a este kupime pivo (ale to musime brat z restiky) - a este Karpatske brandy - ako digestiv...a je to 😃...sa nam zapacilo take "rodinne balenie"

• Sponzor fóra
  • a cakam 🙂...kadzy den šmírujem v schranke 😃

• my budeme mať najviac vínka, lebo my sme taká nepijácka rodina...a vodku do výslužiek, fernet a pivo bude čapované...len netuším koľko nealka kúpiť. 😎
    dnes som sa na tajnáka pripojila v robote na chvíľu a mrcha potom mi vypísal, že mám zablokovaný prístup na stránky...človek si už ani trocha nemôže v práci užiť 😃 😃 😃

• my musime brat 1/2 l vina na kazdeho z restiky a potom mozme minat svoje. Ale tiez sa asi bude najviac pit vino.

• my máme z reštiky len to pivo a 0,5 l nealko, čo bude na stoloch a potom všetko naše 🙂

• aj my budeme mat najviac vinka - len henten jeden fernet, 2 l slivky a KB len na digestiv na hl. veceru 😉...janino to mate super 🙂...my sme vino, pivo aj nealko museli brat od nich..mame povolene len zakusky, tortu a tvrdy alkohol, ktoreho sa u nas moc nepopije 😃

• už som dopísala...obálky...tak a teraz ešte pár ľudí obvolať...lebo neviem ich súčasné adresy 😛
    ale zajtra aspoň časť pošlem...tuším sme si aj málo tých oznamiek objednali...chi 😃

• julova tak to sa nie je ktovie co, lebo to nealko vas vyjde asi trosku drahsie 😠

• janino posli aj mne pls. 😃
    inak vsetkym pekny den 😎

• ahoj sampo...jasnačka 😃

• ahojte krásky 😉

• ...my mame odvoz zaistený davno....zlatu oktáviu....a strieborneho pezotika 😉 😃 😃 ...no a bracho chce zajednat HAMMERA 😃

• luc - to sa roztrojis? 😃 😃

• baby, bola som Vam darovat v pondelok krv a mam taku modrinu na ruke ze az strach ... dufam, ze do mesiaca zmizne. Uz ma krasnu zlto-fialovu farbu.
    Inac ten fernet je dost dobry, my budeme mat asi 15-20 litrov cerveneho, 15 l. bieleho a domacu slivku, k tomu sa dokupi este fernetik a vodka a to bude vsetko. Do vysluziek sa vino neda.

• egy - my tiez tak 🙂...vinko cervene 15-20, biele 10 l, 2,5 litrovy fernetik, 2-3 l slivky domacej a KB len na digestiv na ofic. veceru...a teda este nejakych par piv...vysluzky ani nebudu, len rozdame par kolacov nejakym ludom 😉

a kam chodis darovat? ...mne chyba este jedenkrat do bronzovej plakety a akosi sa neviem vymotat 😒 ...by si ma mohla najblizsie zobrat so sebou 😃
    mne raz nevedela trafit do zily, tak mi tam krutila tou ihlou, ze som mala celu ruku modru 😠 ...ale inak som chodila rada 🙂

• julova, ja chodim do Ruzinova ... bola som uz siesty krat, ale som rada ze chodim ... prekonala som sama seba, prestala som sa bat zubara tak to malo zmysel. A na druhej strane som tam isla kvoli volnu v praci, lebo som potrebovala dohodnut svadobne menu ... uz sa tesim na tie mnamky 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    0903 591 415
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov