Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
ahojte
...no ja mam stale v zalohe električky, ktore idu do centra
...ale asi nas na fotenie odvezie moj ujo na Octavke a potom sa uz fotime len v starom meste, kde je aj obrad a odtial sa uz niekto hadam najde, kto nas hodi na hostinu
...ale take "nase" svadobne auto nemame...takze ani zaidne auto nebudeme čančať na svadobno
...a ved idu aj taxiky...pri tych tisicoch sa dve stovky stratia
...a mozno ukecame taxikara v taky den D aj zadara
...o chvilu dam do albumu nas dnesny ulovok
...proste sme neodolali
28. mar 2007- Sponzor fóra
my budeme mať najviac vínka, lebo my sme taká nepijácka rodina...a vodku do výslužiek, fernet a pivo bude čapované...len netuším koľko nealka kúpiť.
dnes som sa na tajnáka pripojila v robote na chvíľu a mrcha potom mi vypísal, že mám zablokovaný prístup na stránky...človek si už ani trocha nemôže v práci užiť28. mar 2007baby, bola som Vam darovat v pondelok krv a mam taku modrinu na ruke ze az strach ... dufam, ze do mesiaca zmizne. Uz ma krasnu zlto-fialovu farbu.
Inac ten fernet je dost dobry, my budeme mat asi 15-20 litrov cerveneho, 15 l. bieleho a domacu slivku, k tomu sa dokupi este fernetik a vodka a to bude vsetko. Do vysluziek sa vino neda.29. mar 2007egy - my tiez tak
...vinko cervene 15-20, biele 10 l, 2,5 litrovy fernetik, 2-3 l slivky domacej a KB len na digestiv na ofic. veceru...a teda este nejakych par piv...vysluzky ani nebudu, len rozdame par kolacov nejakym ludom
a kam chodis darovat? ...mne chyba este jedenkrat do bronzovej plakety a akosi sa neviem vymotat...by si ma mohla najblizsie zobrat so sebou
mne raz nevedela trafit do zily, tak mi tam krutila tou ihlou, ze som mala celu ruku modru...ale inak som chodila rada
29. mar 2007
luci, este su v albume?? lebo sa mi nezda
to ved nie tie kratke "ponozkove"