Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
mia tak to teda nechapem, poslala som ho este v pondelok popoludni..
zeby slo tak dlho z Presova?
snad sa dakde nezatulalo...
krasny den vam zelam.. predsa len som sa tu zjavila... musela som opustit svoj buduci domov, lebo ma tam akasi kriza prepadla.... ci to asi celkovo v tomto meste.. co ja viem. Snad si nejako zvyknem, inak netusim, ako tu potom chcem zit31. mar 2007ahoj julova
no jo, presne tam... taka kriza, ze som sa tu citil tak sam
nikoho tu nemam, co by mi bol tak nejako srdcu blizky (okrem neho, ale s nim nemozem byt predsa den noc) ... a kedze tu aj tak nie som nejako pravidelne, tak ani nemam velmi sancu niekoho najst...lebo ja takych "znamych" za kamaratov este nepovazujem...
mozno sa to raz zmeni a aj kriza prejde..
a dnes je tak krasne a ja sa nemam ani s kym ist prejst, lebo on je v pracisi pripadam tak.... skoro trapne
31. mar 2007- Sponzor fóra
no vidis...a ja som doma v BA a tiez som nenasla ziadnu "obet", ktora by isla so mnou von
...vsetci nastartovali auta a prchli z BA...drahy v praci, ja bez vodicaku aj auta, tak aspon upracem
to sa zlepsi...uvidis...ked bude po skole, pojdes do prace...alebo budeme "randit" my niekde na polceste31. mar 2007sampo...tak to sa dá vydržať...ja tu už budem celý život....
my tiež nemáme auto...svokrovci nám núkali 207 peugeot, ale sme odmietli...načo mi je v meste auto? možno keď budú detičky...ale zatiaľ si stačíme s MHD...sampo, ty si voľajako na 3 smery? štiavnica, PO, LM?
oznamko ti posielam do LM, dobre?mak nie, napíš adresu do IP31. mar 2007samponik - nech si ide ozehlit oblek a koselu a nech sa v nom ofoti...co Ti ma co poza chrbat behat
jaaaaj na ponorky ja som expert...som musela draheho dotlacit do vypovede pred rokom a pol, lebo inak neviem neviem
....
a auticko ani nam nechyba - az snad ked budu deticky - aby sme s nimi mohli co to pobehat - vylety a taak...ale koniec koncov - aj tam chodia vselijake spoje, len je to casovo narocnejsie...ale inak bez auta je menej starostiiii
31. mar 2007no to hej, ale take dobiehanie na vlak... alebo cakanie autobusu, ktory meska a ty nevies, ci uz odisiel alebo este neprisiel... hm
julova tak ja ho skusim obliect do toho obleku, len mu musim pripomenut, ze ma zobrat fotak
janino.. da sa to tak nazvat... povedala nam minule pani, co nas ma na starosti.. vy ste studenti, zamestnanci, doktorandi.. podla toho, ako sa to kedy a komu hodi.ale som ta uz 7-my rok.. a to som chcela odtial co najskor vypadnut, ale bolo to lepsie riesenie ako urad prace
31. mar 2007
dobrý nápad...ja som si dnes uvedomila, že mám tu v KE jednu dobrú kamošku...moju sestru
ale život je zmena...tak poďme poobede von...xixi

bola som totiž dosť nešťastná z odchodu z NR, lebo tam som už mala svoj okruh známych...
tu si to musím znovu budovať