Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
egyptanka este nie
ani som sa este nerozhodla... no uz by som sa mohla rozhybat vzhladom na datum
julova mohla si si aj kratke vlasy nechat, aj tak by si bola krasna
tiez by som si mala urobit vylet do PP a vyskusat este tie saty... boze, ten cas leti.... Bud. tyzden pojdeme asi po vinko do Pezinka
ja som nejaka divna asi, ale prisla som min. tyzden na to, ze mi je moja obrucka velka!5. apr 2007- Sponzor fóra
jaj vy lichotnicky
...ale na fotke nemozte celkom vidiet ake mam desne vlasy...a potrebujem vela tuzidla a laku aby to malo nejaku formu a keby mi mala z mojich vlasov zafixovat na cely den nejaky uces, chodila by som ako v helme...ten pricesok fakt bude prirodzenejsi
...a pre seba samu az tak ina nebudem, kedze viem aka som bola, ked som mala dlhe vlasy
...vceara som sa zasa obdivovala
...aj drdol som si len taky jednoduchy urobila a moooc sa mi to pacilo
...
my kvety asi este nemame zajednane...neviem...ja som len kúazala drahemu co chcem a je to vsetko jeho starost...takze to vobec v hlave nedrzim...ale prinajhorsom vezmem kyticu nejakemu gratulantovi5. apr 2007a na urade je tiez - on po mojej pravici a tak teda na hostine ja po jeho a vedla moja maminka
- a ked bude vedla nej moj brat a vedla draheho rodicia nebude to blbe? ved on bude ako mamine garde
...vraj mu uz pozicala-zajednala oblek...tak som zvedava aky fesak bude pubertak jeden nevybureny
5. apr 2007ma 16 - v lete bude mat sedemnast...
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=394013&vReferer=%2Falbum%2Findex_weddings.php%3FvOrderBy%3D2%26vOffset%3D100 - a tu je s mojim starsim bratom5. apr 2007- Sponzor fóra
hej....som v albume tiez-aha
a ten podo mnou je mojho draheho "problem" - moj svedok Marecek
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vReferer=%2Falbum%2Findex_weddings.php%3FvOrderBy%3D2%26vOffset%3D100&vImageID=394056#navigator
ani ja...ale mojho bracha jeho uz zienka do toho nejako zapriahla...ale jemu to tiez nevadi...jej rodicia su dlhorocni trampici...tak sa to prenasa z generacie na generaciu
5. apr 2007tak julova, sak to je nadolezitejsie - ze ty sa citis s dlhymi vlasmi dobre
janino, jasne, ze posadite babinu tiez k vam - to je pekne; my mame tiez uz len poslednu babku: za hlavnym stolom budeme 5 a ona bude vedla svojho syna a z druhej strany cez roh ma dceru (tj draheho mamu)...
egyptanka, pelisky su vysoku ucinne5. apr 2007jani - hej - je to ludsky vlas...daju sa fukat, umyvat, dokonca farbit ak by bolo nevyhnutne...a su na takej sietke (asi ako vnutro parochni) a je to cele este na stipci, ale asi ten dame dole a nejako mi to prisponkuje a este omota vlasmi v tom "spoji"...
caf Jani...vecer sa ukazem ... pozdravuj5. apr 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
mno buduci tyzden idem uz odskusat saticky ci su mi este vobec dobre