Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
eleni, dnes to vidim na film Pelisky alebo Laska nebeska ... to mi vzdy zdvihne naladu :-) pripadne pojdem nakupovat ... baby uz mate objednanu svadobnu kyticu?
Odpovedať
Profilova fotka
egyptanka este nie :-) ani som sa este nerozhodla... no uz by som sa mohla rozhybat vzhladom na datum :-D julova mohla si si aj kratke vlasy nechat, aj tak by si bola krasna ;-) tiez by som si mala urobit vylet do PP a vyskusat este tie saty... boze, ten cas leti.... Bud. tyzden pojdeme asi po vinko do Pezinka x-) ja som nejaka divna asi, ale prisla som min. tyzden na to, ze mi je moja obrucka velka! :-S
Odpovedať
jaj vy lichotnicky ;-)...ale na fotke nemozte celkom vidiet ake mam desne vlasy...a potrebujem vela tuzidla a laku aby to malo nejaku formu a keby mi mala z mojich vlasov zafixovat na cely den nejaky uces, chodila by som ako v helme...ten pricesok fakt bude prirodzenejsi :-D...a pre seba samu az tak ina nebudem, kedze viem aka som bola, ked som mala dlhe vlasy ;-)...vceara som sa zasa obdivovala :-D...aj drdol som si len taky jednoduchy urobila a moooc sa mi to pacilo :-)... my kvety asi este nemame zajednane...neviem...ja som len kúazala drahemu co chcem a je to vsetko jeho starost...takze to vobec v hlave nedrzim...ale prinajhorsom vezmem kyticu nejakemu gratulantovi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
inak.. taka otazocka, na svadobne hostine sedi nevesta na ktorej strane? :-|
Odpovedať
ahojte...sampo na pravej, nie? ale veď asi je to aj jedno... :-) ja už kytičku mám zajednanú aj pierka....juchú :-) tada pre paliho a pre rodičov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
po jeho pravej hej? ci on ma byt po mojej pravici? lebo v kostole som chcela, aby bol po mojej pravici :-) vraj to tak ma byt.. :-| lebo svokra ked videla nas zasadaci poriadok, tak povedala, ze to mame opacne.. ale tiez sa mi zda, ze je to jedno ;-)
Odpovedať
v kostole je po tvojej pravici a potom si ty po jeho pravici...alebo budete v lavici a vtedy je to opačne :-D :-D :-D :-D :-D ale nie, nechcem ťa popliesť...je to tak ako som napisala: kostol:ty a hostina: on
Odpovedať
no úplne som to úžasne popísala, nie? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom sme to mali dobre :-) svokra nas poplietla :-)
Odpovedať
na všetkých svadbách, čo som kukala na DVD( a bolo ich hodne) to tak bolo ;-)
Odpovedať
a na urade je tiez - on po mojej pravici a tak teda na hostine ja po jeho a vedla moja maminka :-D - a ked bude vedla nej moj brat a vedla draheho rodicia nebude to blbe? ved on bude ako mamine garde ;-)...vraj mu uz pozicala-zajednala oblek...tak som zvedava aky fesak bude pubertak jeden nevybureny :-D
Odpovedať
a my budeme za vrchstolom siedmi. kam by sme usadili babku? jedinú ktorú ešte máme? a koľko má tvoj brat? tuším si to už niekde spomínala... :-)
Odpovedať
ma 16 - v lete bude mat sedemnast... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... - a tu je s mojim starsim bratom ;-)
Odpovedať
jáj áno...to tvoj brat mal takú skautskú svadbu. aj ty si mala maskáče? :-) to musela byť iná stanovačka...fúha, neviem či by som sa odhodlala na také voľačo. ja už len obývačka a veľká postielka...spacák asi už nie... :-D :-D :-D
Odpovedať
hej....som v albume tiez-aha ;-) a ten podo mnou je mojho draheho "problem" - moj svedok Marecek ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ani ja...ale mojho bracha jeho uz zienka do toho nejako zapriahla...ale jemu to tiez nevadi...jej rodicia su dlhorocni trampici :-D...tak sa to prenasa z generacie na generaciu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no z tej fotk yby som možno spoznala najprv peťa a potom by som šmejdila, či to náhodou nie si ty...už nemáš červeň na hlave, nie? aj naši chodili s nami stanovať keď sme boli deti hrozne sa mi to lúbilo...ale som zlenivela :-D :-D
Odpovedať
aaaaaaaaaahojte..... :-D
Odpovedať
ahoj mama :-) ako sa máte? :-D
Odpovedať
unaveno.... ;-) :-)
Odpovedať
aaale, jak to, veď je vonku krásne....sadni na balkón, zababuš sa a ohrievaj sa na slniečku :-) jaj hneď by som sa vycapila na slnko, keby nebolo tak chladno...ja som ako muška v tomto... ;-) fazulka ťa unavila? vymýšľa? heeeej? :-D
Odpovedať
no ta asi este nie.....heh ma len 3mm :-) :-)
Odpovedať
jej veď to je teda ešte len máčik a nie fazuľka :-)
Odpovedať
ahoj luuuc ;-)...ja chcem oznamkooooo :-)...ale to budes teraz tak do 15 tt unavenaaa jak maco :-D... jani - no uz mam vymytu cerven :-D...odvtedy som sa nefarbila a na svadbu si dam povodnu hnedu ako je aj ten pricesok, co mam v albume ;-)...
Odpovedať
tak julova, sak to je nadolezitejsie - ze ty sa citis s dlhymi vlasmi dobre janino, jasne, ze posadite babinu tiez k vam - to je pekne; my mame tiez uz len poslednu babku: za hlavnym stolom budeme 5 a ona bude vedla svojho syna a z druhej strany cez roh ma dceru (tj draheho mamu)... egyptanka, pelisky su vysoku ucinne 8-)
Odpovedať
julova...veď ja by som tiež prijala len tak si pripevniť vlasy. ten príčesok vyzerá fajnovo. to je z oridžo vlasov? a na tom je hrebienok, alebo ako si ho pripevňuješ? joj musím ísť pre drahého do prácičky, ideme do mesta...tak večer čafte :-N
Odpovedať
jani - hej - je to ludsky vlas...daju sa fukat, umyvat, dokonca farbit ak by bolo nevyhnutne...a su na takej sietke (asi ako vnutro parochni) a je to cele este na stipci, ale asi ten dame dole a nejako mi to prisponkuje a este omota vlasmi v tom "spoji"... caf Jani...vecer sa ukazem ... pozdravuj :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janino, jasne ze fazulka unavi .. vies si predstavit tu bitku ... chromozomy X proti chromozomom Y :-D
Odpovedať
no a budem ako maco aj na svadbe....dufam ze sa dotackam aspon k oltaru :-p :-D
Odpovedať
:-D...si nahraj pre istotu na kazetu ze ANO! , keby si nahodou zaspala :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?