Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
dnes som doma...az do utorka....o chvilu ideme za nasou znamou na Kramare..je po operacii, tak ju ideme potesit :-)...a asi sa trosku poprechadzame po meste, ked je tak pekne ;-)
lucu ja nahodou celkom chapem, ze ti to este nedochadza.. mne by tiez nedochadzalo... az keby mi brucho narastlo ;-)
cez moje okno tiez este vidno :-) sice je na nom trochu toho azijskeho piesku, ale nech :-N
ja vykazujem... som sa rozhodla pozehlit, aj tak ine teraz nemozem.. zase sa mi vyhadzali ruky, je to otrasne a este ma to aj boli :-( a mohlo by sa mi to uz prestat robit, lebo to bude vyzerat dost zle na tej svadbe ;-(
teraz uz nic... dozehlene :-) pozeram film o papezovi ;-) vecer pride drahy... a rozmyslam,ze ked su uz tie sviatky, tak pojdem teda aj do kostola, ale iba na chvilu, lebo dnes je ta nekonecna omsa... :-x 8-( a ked som dlho v kostole, tak ma premahaju take divne anticirkevne nazory... =-)
a ty? okno umyte?
ale vies co, niektore maminy naberu praveze novu silu, ked cakaju babo ;-) tak to mozno pride neskor ... ale nie az tak velmi neskoro, ked uz budes mat brusisko :-D