Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
ja nie som sice velmi v obraze, co sa smie a co radsej nie, ale sa mi zda, ze som dakde citala, ze kava velmi nie... :-N to potom raz nastudujem, ked to bude aktualne :-)
no ono je vacsinou vsetko individualne..napr. nasa znama je fajciarka a ani doktor jej neodporucil uplne prestat ani pocas tehu, lebo by to bolo horsie, kedze uz roky bolo telo navyknute na nikotin...a ma dvoch krasnych vysmiatych chlapcekov ;-)
ale ja asi nie...prave som nafarbila prve vajco a som si uvedomila, ze som vajicka neuvarila natvrdo :-D...no neva...to jedno dam nejakemu zakernemu sibacovi :-D
dufam, ze tam tak pekne upracu ako je na fotke ]-( ...ale ked sme boli podpisovat zmluvu na prenajom, tak to tam rekonstruovali - aj nove koberce nosili :-p ...asi kvoli nam :-D
my mozme príst uz stredu alebo stbrtok....tu velku salu kde to bude pouzivaju len na taketo ekšn ;-) ....a dnes som bola v kvetinárstve.....je tam zlatunká teta....bude mi robit kytinku....na auto aj na stoly....A povedala aby som jej doniesla ukázat saticky...aby podla toho zvolila správnu kytičku :-D :-D
schody.. no to by bola ina šou :-D koberček je to, ale na "parkete" je dlazba... ten tam nevidiet.
inak mne uz z toho pôstu asi načisto preskočilo,keď jem teraz klobasu :-S