Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
luculka, vychutnavala som sviatky ... drahy mal konecne volno tak sme sa venovali sami sebe, chodili na prechadzky, oddychovali, konecne sme sa porozpravali ... tak som spokojna. Teraz opat zarezavam v praci :-(
Dani, ja som tiez povodne uvazovala a aj nad solarkom - v zivote som tam nebola, ale nakoniec som si povedala ze kaslem na to a udem prirodzene farebna, cize biela :-D....juuj..to je ulava :-)...som bola dnes u manikerky a mam dole gelove nechty :-)
Ajojte babule...konečne ti prišlo, už som sa obávala, že pošta zlyhala... :-) :-)
už mám aj ozdobu na auto...dám ju do albumu....juchuuuu
a dnes sme boli kúpiť vody a všetko možné.... :-D
zuzi jasááán.....v H&M sme neodolali a kupili sme malinkate menzestrácky...a body :-D
uz sa tam tesim znovu maju tam nádherne vecicky aj moj drahý ktorý nákupi nemu sa vyzival
A v Ikei sme nakupili lupienky sviecky...misticky :-)
babyyyyyyyyyyyyyy.......dneska sme konecne otvorili obchooooooood!!!!! aka som stastna? mesiace strasnej krvopotnej prace... kuuuk http://www.temnota.sk/
Ahojte.Dani,super. Nech sa ti dari s podnikanim...Ja sice nenosim take "temne" veci, ale uz som si aj vybrala zopar veciciek, co sa mi pacia. Hlavne korzet Fallen Angel Korzet je fakt super... :-) Aj uvazujem, ze si ho objednam...
Luculka, gratulujem k Fazulke...Uz by som aj ja chcela take nieco v brusku...
K tomu opalovaniu. Ja som sa zacala natierat mliekom Johnson s troskou samoopal.kremu a je to celkom v pohode. Ja som od prirody biela, ale trosku ma "chytilo". ;-) A na svadbu sa pojdem dat asi nastriekat tou farbou. Vraj je to fajn a neskodi to tak ako solarko (ja mam dost znamienok, tak sa tomu vyhybam)...
julova, mirka....ste zlate :-)
mno ja asi na to opalenie kaslem, som taky novodoby biely upir a tiez mam znamienka tak nebudem pokusat....hlavne co mam skusenosti so samoopalovacimi mliekami tak pri treni niecoho o kozu ako pevny korzet a podobne sa vysucha to "opalenie"
no ono je to tak...ze vsetky modely navrhujem ja spolu s mojou krajcirkou a teda po objednavke ona to sije presne na miery cloveka....dodacia doba je tak tri tyzdne.... chces stihnut do svadby? :-)
ahojte...
dani tak držím palce, nech ste úspešný...v obchode...ak budem mať čas, zájdem a pokukám... 8-)
julova...to som robila jaaaaaaaa, já sem malinkej, ale šikovneeeej :-D :-D :-D :-D :-D
nie, na svadbu popolnocne saty mam, ale o dva tyzdne ideme na oslavu patdesiatky a este nemam vybrate, co si obleciem a ten korzet je fakt pekny... :-)
uz som sa rozhodla. ten korzet chcem a hotovo. segra bude mat v juni promocie, takze ho urcite vyuzijem. doma sa riadne pomeriam a zajtra si ho objednavam... :-)