Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. dani, vsetko naj k dnesnym meninam. my rozlucku chystame. kazdy zvlast. moj drahy sa na to tesi asi viac ako na svadbu. :-| riadne to organizuje, pozyva vsetkych kamaratov, co mu napadnu. ide robit gulas.normalne sa ma to trochu aj dotklo,ako sa do toho vlozil. do organizovania svadby az taky hrrr nebol. :-) ja si sadnem so sestrou, sesterkami a buducou svagrinkou v obyvacke, otvorime si vinko, zjeme nejake chipsy a tak sa rozlucim so slobodou...
Odpovedať
no to je pravda egyptanka... ;-) ;-) veď ja už ani oriešky nepapám a ani čokoládky :-) ...aby som sa nevyhádzala a pijem veľa veľa vodičky...žiadne toxické látky a dym z cigariet neznášam...preto moc v zime ani nechodíme do barov...som bývalý fajčiar a tak ako sa vraví...tí sú ešte háklivejší na cigaretový dym...beeee 8-( 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ty brdo uz len 19 dní =-) =-)
Odpovedať
jeej ešte 19 dniiiiiii ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
Janino, odporucam urcite niekde sa na luke vylehnit a chytit este nejaky bronz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja chytám bronz v solarku tak jemnučko a ak to bude málo...dám sa ešte nastriekať :-D :-D ...no uvidím...lúku asi nie...ja sa teším na plááááááž :-N
Odpovedať
aj ja som byvala fajciarka :-x ...a teraz nehrozi...uz len pomyslenie na cigy mi obracia zaludok hore dnom :-D...u nas ani navstevy nemaju take "privilegium" :-)...sa mi ratal Petulo, ked nam prisiel monter robit kuchynsku linku...ze kde si moze zapalit a Petulo ze na balkone a on na to, kde mate balkon? a Petulo, ze nemame :-D: -D :-D
Odpovedať
ja tu slobodu asi "zapijem" doma s mojim drahym :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D aj u nás fajčia návštevy len na balkóne...ani popolník tam nemám, ale mám v skrini fľaše od výživy a vždy jednu vyfasujú do ruky, zašróbujú a vyhodia cestou od nás :-D :-D :-D ...no nenechám si bordel na balkóne, nie? ;-) dvojča...to asi bude celkom pravda... ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
;-) ;-) ;-)
Odpovedať
aj ja som sa chistala do solárka....ale fazulka zakázala :-) ...tak budem len drahého doprevídzat a ja pouzijem krémy a slniecko :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja kombinujem solarko, kremy a v sobotu u svokrovcov na zahrade to bolo slniecko co ma opalovalo ... :-) luculka ked hovoris o fazulke, vzdy ma napadne taka pesnicka .... "sosovicka, hrasok, fazula ... kde si bola teta Zuzula?" ..... :-D :-D
Odpovedať
....teta lucula :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
inac do albumu som pridala dve fotocky ... co vytvorila moja sikovna, kreativna sestra ... :-)
Odpovedať
idem kuknúť...som papkala výživu, aby fajčiari mohli húliť u nás na balkóne :-D :-D
Odpovedať
šikovná sestrička ;-) ;-) ;-) ........skoro ako ja :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janino, este ze ju mam ... lebo ja som kreativny antitalent :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ty brdo zeny! vy pisete ako besnééé! nestiham citat... a miestami ani vpadnút do "debaty" :-D dani vsetko najlepsie k meninam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sampo, casu dost ... staci len urobit tvrdy vpad a je to tam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dani tiez sa pripajam... vsetko naj, naj, naj! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
egyptanka a janino - dnes vam idem poslat nase oznamko... snad stiham na postu! :o) ak nie tak potom zajtra urcite...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte majovecky ;-) pripajam sa k blahozelaniu, danka, vsetko najlepsie :)
Odpovedať
luuuc, ďakujeeem už je na čestnom mieste pri julovej... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janino dnes som bola dvakrat v meste a dvakrat som doniesla oznamko urcene tebe naspat... tomu hovorim skleroza :-N zajtra poslem, slubujem ;-)
Odpovedať
no ved na chladničke je miesta dosť tak len čakám....to nič, aj ja som tak nosila...a dnes som odoslala poslednú várku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
prave mi doslo, ze ako to rychlo ubehlo... si este spominam, ako som ratala, ze na dvadsiatu prvú sobotu to bude a ono to bude uz na tretiu :-D
Odpovedať
veru... ja sa celkom teším ako budem na vás všetky myslieť, že prežívame ten krásny deň "spolu" :-N :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?