Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
ja ho budem s Vami prezivat tiez...budeme s drahym seansovat a posielat Vam energiu, aby ste vydrzai do rana :-D...a Luc - dakujeeeeem...oznamko je tu a je krasne :-)
a dnes som dostala prve blahozelanie svadobne :-D...prisla kamaratka z Moskvy, tak mi doniesla...krasne v azbuke a ma to nadherny text ;-)
Jani :-D...ja som si dala teraz na esiac dole, lebo som mala skaredo vyrastnee uz gelove a myslela som, ze sa moje zregeneruju, ale asi sotva :-S ...tak uz som objednana na 10.5. ;-)...
ja uz pocam pred svadbou...snazim sa aspon vsemozne, aby sami aspon zadery neporobili :-S
len ja som mala z tretikrat doplnene a na stvrty uz by neboli pekne, takze na svadbu by aj tak isli nove...tak uz ten mesiac nejak vydrzim :-)...aj ked mi ich zbrusila dole, tak som vsetko robila bruskami :-D
ahojte. prave citam, ze ste sa bavili o bizuterii. ja tiez zhanam nieco jemne, no mam smolu, zatial som nic nenasla. tak mi poradte kde by som nieco kupila :-|
hm...tak na vychode netusim...ja som si objednala cez internet...ale tam je dlhsia dodacia lehota..no do 26. maja by si mala v pohode stihat...aj ce net :-/
uz som zase tu.. stacilo posunut book a hned som mala lepsi signal :-)
bavite sa o pazurikoch? hm :-( tie moje donedavna vyzerali este celkom schopne, ale posledne dva tyzdne sa mi ako naschval kazdy druhy den jeden zlomi (niektore aj dvakrat po sebe) a potom som z toho nervous a vyrabam si zadery ]-( ale umelym nechtom som sa chcela vyhnut.... no uz neviem, aky zazrak sa z tohto da vykuzlit :-S
janino moja mama si prave pozerala vase oznamko a pytala sa, ze aki ste stari? :-D teda v preklade kolko mate rokov
rybulienka ja som si kupila v Presove, ale viem, ze aj v PP sa da a urcite hocikde, len sa niekoho opytaj... ale napr. v KE musi byt nejaka dobra bizu
to je jeho neter :-) teda kvazi bude aj moja ;-) len nie pokrvna...
joj a zabudla som sa vam pochvalit, ze sme dostali predcasne svadobny dar v obalke :-) od jeho stryka (asi keby nahodou meskal na svadbu...) zlaty
pre mna ako slavistu nie :-) ale asi je, lebo ked sme boli v Minsku na nasom velvyslanectve, tak ta.. neviem, aku mala funkciu - nebola to konzulka, skor nejaka asistentka ci co, vedela iba po rusky a nam tam pozvali kadejakych spisovatelov a ti ako bieloruska inteligencia sa s nami rozpravali po bielorusky a ona povedala, ze nam nic nerozumie, aj ked sa snazi :-N
V deň Vášej svaďby...
V etom mire jest mnogo prekrasnogo, no samoe volšebnoje - eto ljubov... (to je navrchu)
a ked sa to otvori, tak:
Vy prekrasnaja, nežnaja para. Ostavajtes vsegda takimi krasivymi i ljubjascimi kak segodnja.
Pusť každyj vaš deň budet takim že čudesnym, kak deň Vašej svaďby!
Segodnja Vy darite drug drugu scastje...Pusť eto scastje na vsju žizň ostanetsja s Vami a ljubov, sojedinivšaja Vaši serdca, stanovitsja krepče god ot goda!
Pozdravljajem...
:-) :-) :-)
taketo sme dnes v predstihu dostali od kamaratky z Moskvy :-)