Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • dik luc; ja by som to este chcela doplnit o vsetky podrobnosti typu - kedy pride auto, kedy musi ist kto kam a po co, kedy musi kto co povedat hostom a poslat ich niekam atd., kto ma co komu dat resp. pripnut.... - toto chcem potom strcit do ruky ocovi a svedkom a nech si to ustrazia oni
    stve ma, ze ten svadobny den zacina pre nevesty tak skoro. o 8:00 uz u kadernicky!

• ja pocitam, ze u kadernicky budem tiez tak okolo 8-8:30 hod....bude to namahavy den 😃

• eleni na toto my mame starejsieho 🙂 heh, dostane pokyny a vsetko uz zariadi.
    my to mame zhruba tak, ze sa pozbieram asi tak o deviatej 😉 o desiatej pojdem ku kadernicke, potom sa pomotam, o pol jednej pride vizazista, potom sa odoberieme fotit, okolo 3/4 na styri bude odobierka a potom sa pojde rovno do kostola... ale neviem si predstavit, ako mam byt do rana relativne svieza 😬

• Sponzor fóra
  • samponik - tak to neviem ani ja...keby som bola sfzulkovena, tak by som sa porucala skoro do hajan...ale takto? ...no uvidime... 🙂

• sfazulkovena! kde je ten skriatok, co mi kradne pismenka?! 😠 😃

• Babule a to si predstavte, ze my mame sobas o 1!!! Ja to asi nestihnem?!!

• my az o 16.00 ... ale aj tak to bude fuska 😃

• mne kadernicka povedala, ze na uces si musim vyhradit minimalne 2 hodiny (to chcem vlasy len vycesat do hora) - ze kvoli natacaniu, suseniu, tupirovaniu a co ja viem co... tiez idem do kadernictva, lebo mi hovorila, ze nema dobre skusenosti s tym, improvizovaz u niekhoho v kuchyni doma
    make up bude zevraj hotovy za pol hodku - prave ma napadlo, ze vizazistku zavolam do kadernictva namiesto k nam domov a moze ma malovat, kym sa mi budu susit vlasy alebo nieco - spytam sa jej
    no a fotograf nas presviedca (fotime sa pred obradom), ze potrebujeme minimalne 2:30 hodiny cisteho casu a 30 minut na oddych pred obradom - ten je o 15:00
    jak pocitam, tak pocitam, vyzera to, ze vstavat musim pred 8:00, aby som o 8:30 bola v kadernictve

• a my o pol piatej 🙂 aspon sa hostia nestihnu nudit potom na tej hostine
    Zuska a nie si este sfazulkovena? to by bol skvely svadobny dar 🙂 tak ti to prajem 😵

• samponik dakujem 🙂 - prave prezivam muky...lebo si myslim, ze som, ale je to len v mojej gebuli 😃...v pondelok by som (ne)mala dostat mrsinu 😉...joooj...to je doba, to je doba 😃...

• no ja som naposledy cakala na mrsinu asi dva tyzdne... ale tehotna nie som 🙂 to asi zmatky po tej HAC
    ale ved psychika je dolezita 🙂 aspon vytvoris fazulke fajn prostredie... lenze niekedy je to ako sxvalne tak, ze ked najviac xces, tak sa najviac nedari... no to nie je vas pripad 🙂

• zlatusik 😃 😵
    nuz v kazdom pripade uvidime buduci tyzden...inak ja vooobec nechcem dieta.... 😃 😃...hram na city niekomu, kto to ma na starosti, aby si myslel, ze ma tym "vytresta" 😃 😃 😶

• aha, uz mi je to jasne 😃
    chcela som odfotit moj vcerajsi ulovok, ale musim pockat, kym sa nabije baterejka do fotaku 😐

• a co si ulovila? 🤔

• kravatu pre zenicha 😃
    inak ja som si kupila biele samodrzky aj ked mam kremove saty aj topanky 😬

• Sponzor fóra
  • sampo ak ostane nejake...lebo sa zacali miiiinat...tak poslem 😎

• no ja mam aj biele a aj telove...teda biele mam normalne cele pancusky a samodrzky telove - uvidim ako sa obudim v den D 😃

• baby podvezky sa daju normálne pripnut na tie samodrzky? 🤔

• luc - myslim si ze ano - len si asi cely ten pas musis kupit podvazkovy...

• luci ved jedno by si mi mohla odlozit 😉
    ja mam samodrzky oboje - biele aj telove - tie som si k popolnocnym satam 🙂 a dokonca bez zosilnenej spicky, co je fakt pre mna prekvapko, ze na prvy pokus sa mi takto zadarilo 🙂
    a nohy si oholit mam??? 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 aj podpazusie nebodaj 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• 😃 vy si to budete dávat 😉

• ja pdvazkovy pas mat nebudem ....ale videla som take s akoby stipckom a to sa ta pripnut aj na samodrzky

• no ja podpazusie asi ano...si predstav, ze romatnicka foto v korzete a pod pazuchou huna 😃 😃 😃...na nohy sa asi vyprtnem 😃...alebo den pred...v den D by som sa dofaklila cela od nervikov 😃

luc - ja nie 😉..

• som si robila srandu 🙂 lebo ta predstava kefiek v podpazusi a ucesane chlpy pod silonkami ma pobavila 🙂
    ja sa asi tradicne vytrham a potom to dokoncim ziletkou...

• no raz mi dosli na mail fotky - erotishe rumunky 😶 tak to bol iny humus... 😃 😃...takze nech ziju ziletky 😵

• ja to tiez neznasam 😛

• baby poculi ste pesnicku MILUJU od nedveda??? 😬 normáááálne som z nej hotová

• ja som asi este nepocula...a mozno hej..len nepoznam podla nazvu...ale Nedvedi vseobecne maju krasne pesnicky 😉

• nie som si celkom ista, zda sa mi, ze kedysi ano... ale nepamatam

• Jasne, ze poznam, ak myslis: " .... Miluju, miluju a chci s tebou byt, miluju, miluju a chci si te vzít..."
    Ja som uvazovala, ze ju nejak zakomponujem na svasobne dvd, alebo niekde 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov