Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
to mi včera hovorila teta, že prečo som sa neobjednala skôr, že ma to bude bolieť, lebo nie sú nechty zvyknuté na záťaž. Ty to máš v utorok ale ja deň pred svadbou :-( No snáď to nebude až také hrozné.
Budeš mať aj závoj a ako vlasy?
joooj...nic neboli z gelovych..nebojte ;-)..ja ich teraz nemam ale idem 2 dni pred svadbou ;-)
... kris to co ti tam chce davat beton miesto gelu? :-D :-D..no neviem..ale aka zataz :-. mna nikdy neboli aj ked som si ich prvykrat davala a aj ked po dlhej dobe...takze pohoda ;-)
inak ahojte :-)
Dani, jak do polky tyzdna??? :-D :-D...v pondelok o pol 1 musis byt fit .-D
ja idem na farbu uz zajtra...teda aj na skusku ucesu a makeupu :-)
dana_viktoria- ja budem mať natočené a nebudem ich mať celé vypnuté, aby som nemala moc holý krk lebo mám taký romantický štýl šiat a budem mať 3-vrstvový závoj, taký asi po zadok na hlave aj s čelenkou.
janino-veď všetci boli za červené a aj ty, čo si si to rozmyslela?
juliška ahooooj :-D :-D :-D ako jako?
dani...spravila som kuk....presne tvoj štýl...super :-) :-) ;-) ;-)
tiež asi žabacie, keď ja vôôôôbec neviem. výzdobu nám robí reštika, takže preto som taká nesvoja :-|
kris...ono červené sa mi najviac páčia, ale nemáme takú výzdobu :-(
Dani - oukej :-)...a tie menovky su najsamfasa...mne cierne nepresli :-D
Janik - no fajn :-)...nic necitim a ako fajne mi je bez mrsky :-D...len bola pre pol hodkou za mnou byvala kolegynka s rocnym Adamkom - no nadherny je :-D...a ze jej kamoske vysli dve // a z krvi doktorka ze ne ne-neni to tehu...tak mam chrobaaaka v hlave :-S...ale ja citim, ze to je ono :-D...a Lucka - kamoska, ze keby to bolo naahodou dievcatko a nepotrpim si moc na ruzovu, ze mi daaa kopec veci a aj vanicku a postielku a td...no super x-)
tak ak ku vyzdobe, tiez by som asi radsej tie zelene miesto striebornych zvolila, Jani..a zelena ukludnuje ;-)
julova - snáď mi neodpadnú ruky :-D
dana_viktoria - budem mať niečo také ako Verešová hore na hlave drdol na zachytenie závoja a ostatné natočené a rozpustené....
janino - to je pravda, ale prečo si potom vyrábala červené, ke´d vieš, že sa ti nehodia k výzobe? :-D :-D :-D
kris...ale veď len tak ;-) ;-)
zuzi...chrobáka zašlapni :-D :-D :-D
tak víťazia zelené :-D dnes ich porobím 8-) 8-)
a večer mi už aj láska príde späť...hurááááá x-) x-)
dana_viktoria - www.prominenti.sk
To je stránka časopisu STAR a daj si úplne hore V (ako Verešová Andrea) a sú tam jej fotky aj zo svadby a tam je krásne vidieť jej účes ;-)
jeeej dani, ty mas novu foto :-) a ja pozeram, ze kto to tu je...
hm, ja si farbu nedam ziadnu, necham si svoju, nech potom o 30 rokov vidim, co som to mala za vlasy... btw. ake vlasy? mam ich asi tak 4 v piatich radoch ;-( :-( ]-( hroooza, neviem, co mi z toho vykuzli ta kadernicka :-x
hned po tej mojej skuske vedy od zajtra sa mozem naplno venovat svadobnym veciam :-D :-D :-D
dana_viktoria
potom daj vedieť čo hovoríš na Verešku. A nemáš foto tvojich svadobných šiat? Som zvedavá.......
sampo - neboj budeš krásna nevesta, o svadbu ani tak nejde ako o život po nej ;-)
dani, uz mam doma papierik z posty, ze mam dobierku.uz sa neviem dockat 16.00,vtedy si pojdem po moj korzetik na postu.sa tak tesim!!!!!!!!!!! :-D
a s tymi gelovymi nechtami to nie je az take strasne. nie su az takou zatazou, len som si musela zvykat na dlzku.inak boli v pohode... :-)