Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Ahojte :-D
My to mame uz o mesiac, jaj, ale sa tesiiim :-D aj ked pri vacsine z vas by som mala napisat, ze AZ o mesiac, ale ked sa chcem tesit, tak sa budem tesit a hotovo :-D
aloha nevesty :-) no veru Dani, o 9 dniii... sa mi zase bludy snivali ohladom svadby... ;-) asi ani neprestanu do toho piateho :-N
ja mam zajtra dizertacnu skusku :-( ale to nic, vecer to oslavime nech to hocijako dopadne a rozlucim sa so slobodou a bude mi zle cely vikend :-x ako sa poznam
ja sa lúčim už dva týždne :-D
Môj drahý robí na smeny takže sme sa nevideli sme sa 2 týždne iba víkendy, takže rozlúčka nebude lebo sme si vzácni.
Inak minulý víkend mi tiež prišla kamoška z UK tak sme boli partia na diske, takže to mohla byť rozlúčka x-)
ja si nefarbím a ani som si nikdy nefarbila. Akurát som mala voľakedy melír, ktorý už nemám ale mám takú svoju farbu vlasov, že sa ma pýtajú, či mám zafarbené.
Akurát v piatok pred svadbou mám ísť na gélové nechty, ktoré som nikdy nemala a ževraj, keď sa nalepia tak potom strašne bolia prsty.