Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
Vy nakoniec nejdete na svadobku? Som nevedela... My este ani nevieme, lebo chceme ist az v juny - july, ale ak sa podari bytik... tak nebude nic! Na svadbu uz mas vsetko?
Odpovedať
no nejdeme...uz som to tu spominala...akurat v den ked som sa dozvedela ze cakame mimi nam dali z cestovky vediet, ze nemali vytazene majove terminy, tak sa rusia a bud nech si to presunieme, alebo vyberieme iny zajazd ...ale my sme to zrusili uplne, lebo iny termin nevyhovoval a prve tri mesiace tehu su najrizikovejsie, tak sme si vzali napsat korunky a bud pojdeme v lete niekde blizsie, alebo az na rok ;-)...ale ked bude bytik, tak budeme na tom ako vy a pojdeme trebars niekde na Slovensku :-)... snad ano..este menovky...a detailiky...este nabalime darceky pre hosti..ale drahy dnes zabudol kupit mandle v jogurte, hoci som mu to 2x prizvukovala do mobilu ]-( ...ach ti chlapi :-D...tak to kupime zajtra a cez vikend porobime :-)...a inak asi aj vsetko :-)...a Ty?
Odpovedať
No ja este nemam spodne pradlo :-( (asi pojdem bez alebo co), darceky pre hosti tiez nie, ale este nie som rozhodnuta, ci ich budem robit. a ta korunka ... ak by sa mi podarilo zohnat inu :-N A este stale som nezohnala smotanovu organzu (chcem tu rolku - asi 50cm siroku), ale zatial mam zajednany vlizelin (prinajhorsom) a takee detailiky... bez ktorych by som sa vydala :-D
Odpovedať
ved to...detailiky, bez ktorych aj tak budeme stastne manzelky a vobec nie "zufale" ;-)...tak Ti prajem aby si zohnala vsetko co treba :-) ja som dnes grogy...od pol 7 som bola v praci...tak padam pod sprchu a do perin...fazulienka dava zabrat a pritom ma len nejaky ten milimeter :-D... tak Ti prajem pekny zvysok vecera a dobru nocku :-)
Odpovedať
pa pa
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
baby.. ja sa zajtra vydavam a mne to vobec nedochadza! :-N a okrem toho mam pocit, ze sme tisic veci este nestihli... ale hadam to dobre dopadne.. Ideme asi spat, lebo sme uz obaja dobre unaveni a kvalitne nervozni, aj tak po sebe vrcime cely den :-x
Odpovedať
Profilova fotka
a neostalo mi na kadernicku, lebo som si kupila korunku za 800 eska ]-( ale vypytam od nasich :-D cmuk uz bezim
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
ahojte, chcem popriat dnesnym nevestam vela lasky a stastia, nech vas sprevadza cely zivot. x-) a extra prianie pre danku a egy, drzte sa ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
Ahojte babenky....ZIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Je to na dlhe, ale zajtra do obeda vysvetlim, preco som sa neozyvala. Chybali ste mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
jaaaaa odpadnem!!! :-D FOMARIIIKK...ahoooooj :-) x-) x-) x-) veru sme sa aj strachovali o Teba :-x ...dufam, ze je vsetko v poriadku??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, som OK, az na mensie-vacsie problemy...ale kaslem na ne. Zajtra sa rozpisem a vsetko sa dozviete, slubujete. Mimochodom, este nie som tehulka.
Odpovedať
Ale urcite sa ozvi =-) ...joooj tak si nas vyplasila :-N ;-) ...keby to vedeli dnesne 5-kove majovky, ako si sa objavila :-) :-)...som strasne rada...velmi velmi velmi :-) dufam, ze coskoro budes tehulka...nam sa to minuly mesiac podarilo...dufam, ze je vsetko v poriadku, v pondelok idem 1x k doktorke |-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Julova...ja len tak na chvilku.... Tak k vasmu tehulkovstvu blahozelam. Ani ste sa tak velmi dlho nesnazili, velmi vam to prajem, tak isto ako aj Dydydy. Naozaj si ma potesila, len nech je vsetko v poriadku. velmi myslim na nase majovky... Sampo, Dana-Viktoria, Dydydy... Niektore uz maju po..... a ficia v plnej zabave. Julova, tej fazulke sa naozaj vytesujem, ved tak velmi si to chcela...este raz Blahozelam! ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte majovky! Kde ste? Este bumbate? Teraz mam trosku casu, potom ficim do prace.... uz pracujem v dojcenskom ustave pre nechcene babatka. Tak rada tam chodim.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ;-) uz to aj na mna prislo...aj mne sa zacinaju same somariny o svadbe snivat :-D dnes to bolo o tom, ze sme museli svadbu odlozit, lebo ma kamoska nestihla prist ucesat a namalovat a ja som z toho bola nestastna a znicena. Som zvedava, co to bude nabuduce :-D A ako ste dopadli vcerajsie nevesty??? Tesim sa na info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cavte moje májovky, dlho som tu nebola ale už som si konečne našla čas ;-) .......Dúfam že o dva týžne nebude pršať ]-( lebo ma vyrúti.....Ja už riadne nespávam mesiac, stále podvedome rozmýšľam čo ešte treba zariadiť. Ja sa už teším kedy bude potom.... Strašne sa teším na Vás 5-kové májoky ako to dopadlo a ešte viac sa teším na Fotečky :-D
Odpovedať
ahojte majovky moje :-) fomarik - dakujem Ti velmi krasne za prianie :-)...a dufam, ze napises viac, kam si nam na taku dobu zmizla... lubu - neboooj...bude slniecko ;-)... aj ja sa strasne tesim na fotky :-)...straaaasne som na vsetky 5-kove myslela :-)...som si aj v duchu pocitala, kolko uz su vydate panie :-D...
Odpovedať
ahojte, pozeram, ze je tu dost 26. majoviek , ku ktorym patrim aj ja 8-)
Odpovedať
ahojte 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Avoj luculka.... :-) Konečne niekto dobehol. Dnes je tu nejak mrtvo ;-)
Odpovedať
to vies babule sa este spametavaju :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kde ste moje májovky? :-( Mám toho toľko na srdiečku a nemám sa komu vyrozprávať :-S Zajtra idem na skúšku šiat aj svadobných aj popolnočných....Je dva týždne do svadby a ja vlastne ešte neviem ako budú riadne vyzerať :-| Bojííííííííííííímmmmmmmmm
Odpovedať
ja tu som :-N
Odpovedať
Cafte, aj ja som tu!
Odpovedať
Profilova fotka
Cavte baby :-D
Odpovedať
No co lubu, co ta trapi?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?