Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Ale moj drahý je stále v práci a ja som doma aj po nočnej a pred nočnou, nejak sa stále míname. Asi sa uvidíme len pred oltárom :-S . No čo už také sú naše povolania....A zajtra sme mali isť na skúšku. JA idem ale sú dva týždne do svadby a ešte stále nemá vestu ani kravatu....Aj ked mu to x krát pripomeniem aj tak si zabudne vymenit službu ;-(
Jaj tak z toho si vobec nic nerob. Ja mam 6 dni do svadby a vobec nemam spodne pradlo, ani korunku aku chcem a milion veci... no nejako to stihneme neboj... Musis mu prehovorit do duse :-N
som zvedava ako to všetko stihneme... :-( ten čas tak strašne letí.... Aj sa strašne teším aj s astrašne bojím :-N zajtra vam napíšem ako bolo na skúške šiat, či si ich vobec oblečiem alebo budem na poslednú chvílu zhánat niečo z tretej ruky a moje ročné plány výdu na zmar
Ahoj Janiiii :-D...a uz som to chcela vypnut :-D...vsetky ostatne kruzime okolo "Maj 2007" ako supy, kedy sa aspon jedna z Vas objavi :-D ;-)
Tak vela stasticka, mlada pani ;-)...posielam virtualny cmukajz a objatie ;-)
Ahoj Daniiii :-)...
srdecne blahozelam a prajem vela vela vela stastia lasky a malo malo teploty a bacilov kadejakych :-D...taaaak som zvedava na foto, ze dovidenjaaa :-D
julova gratulujem, tak teraz si už dávaj na seba velký pozor. V elmi sa s tebou teším :-D
no tak ako čo bolo dobre? Ako si zvykáš na nové meno? A ten zápal priedušiek z toho si nič nerob, ja som sa dnes zobudila s teplotou a angínou a kedže som zdr. sestra tak som si naordinovala ATB sama, som zvedáva do kedy ma to prejde, ale sa mi ani nechce ísť takáto bolava skúšať šaty ]-(
mno jo, ale nemam hls, iba teply vzduch ide ;-) ... bolo fajn len pokrocilou hodinou som sa citila horsie a horsie.... ale vsetci sa strasne dobre bavili :-) obrad bol krasny, ale vobec si este neuvedomujem ze som pani :-D
a kedy Vas uvidime v plnej parade ?? ;-)
inak nam asi od tretej do pol piatej nesla elektrina...uz som mala umyte vlasy, ale nemohla som zo seba spravit cloveka, tak sme nesli osobne potriast packou :-S...vies ake som mala nervy? :-D
ale ani pocasie ste nakoniec nemali take strasne, ze? :-)
lubu - dakujem velmi pekne :-)...ja idem dnes na poslednu skusku siat..
lubu - napisem :-)...ked pridem do prace - dnes mam poslednu poobednu smenu...ale ako to tak vidim s mojou unavou za posledne dni, tak tam fakt zaspim na mojom stole pracovnom :-D
Nevadí, šéfstvo ti to prepáči :-D ved máš pred sebou velký den....JA ešte štyri smeny a už budem korimová :-D ani sa mi veri nechce :-D ..Aj ja sa ozvem večerm že ako to dopadlo, lebo minule bol hotový len korzet aj to tam bolo vic špendlíkov a viac zicheriek ako látky tak uvidíme :-S
No uvidím ako to celé dopadne. Ozaj pred rokom mala svadbu švagriná a mal 12 metrovú vlečku ktorá sa nedala ani vypnúť a ni zložiť, tak si vieš predstaviť ako to dopadlo, už pred kostolom bola dostúpaná a ked ancovala mladomanželský tak moj švagor jej na to stupil a tie gorálky sa rozutekali po celej sále. Dosť omické to bolo, ale aspoň máme na čo spomínať ;-)