Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • luci, a aké si skúšala? v albumčeku ich nemáš a ja si nepamätám... 😛

• Ahojte. Tak aj vy ste si vybrali máj? 🙂 Šatky už máte všetky zajednané?

• ajka este eee...ale uz sme boli skusat podaktore...a ty?????

• Sponzor fóra
  • Lucka ja už som aj vyskúšala aj zajednala. No bolo to ťažké rozhodnúť sa.

• ja zatial skusala len jedny...ale 17novembra idem do Ba do Nicol...tak mozno tam nejake zajednám.... 😉

• Tak držím palčeky 🙂 . Potom daj vedieť ako si dopadla. papa 🤔

• ked dovolia cvakat tak urcite nafotim...... 😉 🙂

• neboj, určite ti dovolia cvakať...len ery sa trošku rozbehla a cvakala aj iné, ako mna..a to sa už pani nepáčilo... 😬 ale mna a ja ju fotiť, to sme mohli wpoho 😎

• no ale v niektorých nooooobl nedovolia......fnuk

• nie? tak sme mali asi šťastie.... 😉 ale neviem prečo by to malo vadiť...ved si ich podla fotky neušiješ..

• luculka, veru tuším sme skúšali rovnaké šaty...len ja krémové, ty biele...to máš favoritky? lebo ja určite 😃 😃

• aj ja kremove,,,,no zatial...sak ale som len tie skusala...ale citila som sa v nich super.... 😃

• ja tiež ... boli dokonalé...ale neboj, asi ten termín nevýde, tak nebudem rovnaké... 😎

• miri mne take veci nevadia...ved aj tak v nich bude kazdá vyzerat uuuplne inak......v poho 😃 😃 😃

• no ved jasné....ale svadba asi padá...takže nebudeme dve...vypadáš v nich skvele 😎 😉

• Sponzor fóra
  • miri sak aj ty....a ten kabatik je supiiiis....a to uz naisto padááá 😞 😞

• no už na 90% 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
    jedine, že by som to stihla za 3týždne v máji 😃

• za 3týzdne v maji,...nechapem-.... 🤔 🤔

• no teraz to už riešiť nemôžem...lebo neviem či sa na máj vrátime naisto...no a na štedrý den odchádzam do írska a ak sa vrátim na svadbu, tak v máji...a vtedy by som to všetko musela stihnúť 😐

• ja ze tam ides len na vianoce.....

• caute baby
    pozeram vy uz "pracujete" vo velkom...... 😉 U nas dnes snezi ako na vianoce....super....
    MIMI:Ako to teda je s Tebou?Co s tou Tvojou svadbou?Maj neplati?A ERY?Ty tiez? Ci som uz uplny magor?Nebola som tu dva dni takze vobec nemam prehlad, co ste to pomenili a zamenili 😞

• ahoj Adi, no miri ma zatial tu otazku datumy svadby trochu otvorenu, to este asi nikto nevie ako to dopadne v kazdom pripade si ju tu aj tak nechame hm? co vy na to? co sa mna tyka zatial datum plati 😉
    Normalne ani ja nestiham a to sa mi uz vcera vobec nexcelo a teraz kukam ako to tu rychlo pribuda 😉

• adi a Ty ako? so satami? uz si bola kuk?

• ajooooooooojte.....ery, vdaka za vysvetlenie...jj, tak nejak to bude... 😐
    adi, teba som tu už dlllllllllllhe nevidela....bola si teda kuk? 😃
    ery, nezabudni na tie moje brílky...je to na tebe 😎

• neboj nabieham tam hned v pondelok a ak nebudu v utorok zase a v stredu som tam ako na koni 😉

• díííííííííky moja, si poklad...teraz sme prišli z pieštan a veru...už bolo načase ich mat...ved som dalej od auta nič nevidela riadne....

• pocuj aky si mala den? ja uplne na nic, raz som sa nevedela zorientovat co je vlastne dnes za den 😒 😠 😐 😞 este ze je uz zajtra piatok 😃

• no presne...ja som dnes mimo...nič nestíham...neviem čo skôr a v robote som mala takéééééé nervy... 😠 😠

• dobryyyyyyyyyyy vecer priatelia........vybehnime na polia..... 😉 caute babule....
    MIMI:no nahodou, skoro kazdy den tu nieco natuknem, Ty ma uz nevnimas 😞 😞 😞 ?????
    ERY: ja a saty? chystam sa az v januari.....este ma to netaha, resp. tu nemam teraz poblizku taku tahaciu osobu..... 😃 takze zatial to odkladam aj ked-chut by bola a velka......jojojojojojojooooooj
    Takze takto.....a idem z prace na par dni prec a potom do Irska za milym atd.......proste stale nieco.Ale po novom roku pojdem.Ja Ti MIMI nevravim,ake nervy mam v praci ja......a ako chcem robit nieco ine,ale bohuzial zatial si nemozem vyberat......cmuk

• adi, jasan,že ťa vnímam...len že nepíšeš moc....teba? ved sme na tom rovnako, nie?
    kedy ideš do írska? mne dnes drahý zabookoval letenku, len ešte neviem na krotý den...22.23.alebo 24.12.. 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov