Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
tak to mám asi výhodu...práve mi aj hovoril, že dnes si idú konečne aj rezne robit..takže skoro 2mesiace tam bol na fazule a cestovinách.... :-D chudátko moje hladnučke... :-|
no jedno nie je..mám rôzne zdravotné problémy, tak to budem mať o to ťažšie...tak preto to nie je jedno..inak keby neboli, tak mi to je zo začiatku aj jedno...
Zenusky co s kabelkou? ...budete mat nejaku na svadbe alebo nie? Naozaj nad tym uvazujem....ked ju budem mat, bude mi asi trosku zavadzat a ked nie, tak mi budu chybat po ruke vecicky ako puder, vreckovka.... Co vy, ako?
caute *hviezdy* 8-)
teda co sa kabelky tyka tak kaslem na nu, nosim ju den co den a koniec koncov bude okolo mna kopec ludi a hadam sa najde niekto co ma zachrani, neviem si predstavit ze by som mala v jednej ruke kyticu + kabelku a v druhej draheho :-D :-D :-D :-D ziadna kabelka mne sa to nepaci :-S
miri ako bolo na zabave?
postretala som všetkých známych, aj skoro celé osadenstvo zo svadby pred 3týždnani...a vidíš, kecám, bola som vlastne na svadbe...no ale myslela som takto, v rifliach a bez špeci účesu... :-D :-D
no ako puberťáčka..vždy tam ma niečo v štýle, že to je zas blbý den, zadrite niekto niečo...už aby bol pondelok...neznášam weekend... a také pod. a teraz tam má od rana úplny opak..vyškereného smeja a napísané, že : som happy, perfektný weekend...som vytancovaná..a tak...ale to sa ťažko opisuje...treba ju poznať osobne... :-D :-D :-D :-D je to náš výkvet... :-D
hm...veru neviem.....lebo som ešte ani nehladala...a keby si zašla do knižnice? tam to bude...ale viem, je to lepšie na nete nájsť....pohodlnejšie..ani mne by sa nechcelo trepať do knižnice... :-D