Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
dani VITAJ V MAJOVKACH,,,,no taka tema tu je.....nestastne majove manzelstva....ale my majovky si maj nedame ]-( ]-( ..........kto chce veri a kto nie.......takze ;-)
babulienky, tak sa nemame coho obavat :-) ... maj je pekny mesiac ...maj lasky cas ... :-N
danka, pripravy u mna su este v "plienkach" obzerám sa po šatách a koniec - ani obrucky ani miesto ani oznamko, moj drahy mi povedal, ze nabuduci tyzden sa obetuje a pojdeme kukmut na obrucky
dana tak to budete mat pestre oslavy v maji ..narodky...svadba...
kolko ta budu stat saty? co som sa pozrala, tak v jednom salone mi ponukli za 4 tis. a v druhom za 7 tis. a mam v plane navstivit este aspon dva salony a potom sa rozhodnem
to mas ozaj za super cenu, ja si pozeram saty v Ziline, ale len jednom salone som nasla od 4000,- bez doplnkov, v ostatnych priemerna cena od 7500,- no co uz, ako hovoris vidavame sa len raz :-N :-)
neviem, ja osobne by som si saty nekupovala cez inzerat (to je len moj nazor) na fotke vsetky vyzeraju pekne, ale skutocnost moze byt ina, ale na druhej strane niekto aj takymto sposobom si vie zohnat nadherne saty, jednoducho musis mat stastie, ci uz v obchode alebo na inzerat
pozerala som si albumy a niektore saty boli straaaaaaasne pekne, len bohuzial nemam postavu na tie saty (ale uz sa pracuje na tom :-x )
ahojte majovky.... hurrraaaa konecne je piatok :-) ake mate plany na vikend?
Ja sa chystam za svokrou na vaznu debatu o pripravach (dufam bude to v pohode), povodne som chcela navstivit nasich doma a oznamit im datum svadby :-D (vedia len tolko, ze planujeme svadbu =-) ) ale to ma caka najblizsie
zdravim.....no my sa chistame cez vik oddychovat a pozret nejake filmy...povodne som chcela ist do Blavy do NIcol skusat saticky...ale prelozila som to.... ;-)
no zabka ja len napalujem a vobec nestihame pozerat...stale akosi nemame cas....ale asi si pozreme Davinciho kod....alebo Hory maju oci.....vydela si to??? =-)
na Davinciho kod som chcela do kina a nikdy mi to nepodarilo a necitala som ani knihu
Dana, to som pocula od viacerych, ze knizka oproti filmu je ovela lepsia.
holky, kuknite si...teraz neviem presný názov, ale to niečo ako moja veľká tučná grecka svadba ale toto je INDICKá svadba..mám to aj na dvd..je to supiš....a hlavne pre nás budúce nevestičky 8-)
dana...tak to suhlasim ;-) ........miri...musim kuk...grecku mam doma asi 2roky...a este som to nekukla....asi zajtra donutim mijacka...nech sa navnadime.... :-D