Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?
- Sponzor fóra
hej maj je super, navyse sme obaja v maji narodeni a moj drahy bude mat cez svadobnu noc narodeniny
zabka, tak s tymi obruckami si popredu, my akurat vieme asi ake chceme a odkladame to niekedy na "neskor"
saty uz mam lebo ma zburcovala kamaratka, ktora sa vydavala 9.9., vraj su to ziadane terminy a ze ona pol roka dopredu vyberala a uz si nemohla zo vsetkych vybrat, lebo uz na jej termin boli rozchytane
saty boli u mna vpohode, nasla som krasne, prekvapivo lacne aj s doplnkami, mam ich zabookovane....
...ale boli sme si aj kostol zajednat asi pred 2 mesiacmi a tam sa to potvrdilo, na 5.5.2007 uz boli dva sobase pred nasim dohodnute23. nov 2006no ja som mala obrovske stastie,ze som na nete nasla tu pozicovnu, lebo samozrejme chcela som mat saty podla predstav, vsak sa vydavas len raz (aspon dufam
) a vsetky pozicovne v BA su od 5000-12000....
tak som rozmyslala ze pojdem niekam mimo BA kuknut, ale nakoniec v centre mesta som nasla tuto pozicovnu a za cenu 6400,- mam krasne saty, kruhovu spodnicku, rukavicky, kvietky do vlasov, zavoj, ozdobny hreben a pelerinku...z toho zamotne saty bez vsetkeho vysli na 2900,- lenzie tie doplnky k tomu su fakt hodne drahe takze u siat to nekonci....
23. nov 2006neviem, ja osobne by som si saty nekupovala cez inzerat (to je len moj nazor) na fotke vsetky vyzeraju pekne, ale skutocnost moze byt ina, ale na druhej strane niekto aj takymto sposobom si vie zohnat nadherne saty, jednoducho musis mat stastie, ci uz v obchode alebo na inzerat
pozerala som si albumy a niektore saty boli straaaaaaasne pekne, len bohuzial nemam postavu na tie saty (ale uz sa pracuje na tom)
23. nov 2006- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte .....
to erytrae: ja mám priebežne vybrané šaty a nič viac....ani mesto svadby
Miriama ako sa ty páči spining?