Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
haloo haloo :-)...sme mali telekonferenciu :-S ...ahoj luc? ako mrcha? dufam, ze je zazehnanan dobre daleko ]-( ...
sampo ;-). a pridite sa aj so mnou 12.5. odfotit na BA-hrad :-D :-D
lucu vy tiez vyrabate potomka? :-.
telekonferenciu? heh julova a to je čio? ja som ostala teraz sama na katedre, tak sa družím s kopírkou :-) ale nechce sa svinka, už mi dvakrát zasekla papier :-|
nooo...robim v jednom veeelkom hypermarkete a su na Slovnesku styri a nasa regionalna financna kontrolorka sa spojila s nami 4 obchodovymi financnymi kontrolorkami, aby sme si odprezentovali jednu novu proceduru :-S ...cize konferencny hovor :-D
su moc dlhe...a velke....pozri jak mi v prsiach lietaju :-D ]-( ...a topanky nemozem moc dlhé...kvoli polovicke... :-| ...a co hovoris ako som doupravovala oznamky 8-)
no to som si vsimla :-D...skoooda ze sa nedaju az tak prisposobit, lebo si v nich fakt kocka ;-)...taky prutik stihy :-)...a oznamky...mnam...velmi pekne a cervene :-D 8-)
ahojte, som tu nova, takze vas vsetky zdravim. 5. mája budeme mať svadbu a tuto sobotu sme sa rozhodli, ze sa vezmeme, pretoze cakame babatko. Myslíte, že sa svadba dá stihnut za dva mesiace? mam z toho strašné stresy a v hlave zmatok.
teraz som asi v piatom tyzdni, tak dufam, ze v maji to na mne nebude moc vidiet, nemozme mat skorsi termin pretoze chcem pockat na sestru so svagrom, kt. su v anglicku. dakujem za tip idem sa tam mrknut, zatial pa
jeeeeej...dakujem dani x-) x-) ..a to miesto to je jasnacka :)..a motto je pesnicka od DM, tak to viem in english :-D...ale na cely text som si netrufla...si poklad ;-)