Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
julova asi som uhadla, co? ;-) dani ja mam tiez v kostole, uz sme tam boli dvakrat .. naposledy mal farar hodinovy monolog o kadecom, tak som radsej neodporovala, aj ked s istymi vecami nesuhlasim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
daniiiii :-D :-D...ten druhy vydaj si mala zahrat na Vas zlatu svadbu - ze vtedy si kupis saty z ebay :-D -D...aj ja som si zakazala pozerat tam na saty :-D mame vytlacene oznamka,ideme ich narezat :-D...aj cestu sme zvysok doplatili...DJ-ovi zalohu dali...no...ubuda nam to ;-) a tesiiim sa x-) sampo - uhadla :-)
Odpovedať
Majovky :))) neposlali by ste mi Vase oznamko, ak sa Vam jedno zvysi? |-| len tak...ako "Moje majovky" by som si ich do albumu ulozila z cisto patetickosentimentalnoneviemakeho dovodu...proste ste mi prirastli trosicku k srdcovemu svalu :-D
Odpovedať
a vobec...kde ste?? ]-( :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dani boli sme tam len my dvaja, ale skor asi preto, ze mozeme len kazdy druhy tyzden a farar hovoril, ze teraz je aj tak malo parov (asi ze je post). No predtym hovorili tiez o skupinovych prednaskach. Som si povedala, ze nebudem konfliktna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no jasne, ze ti poslem julova :-D len este ich nemame... Aj ty by si potom mohla poslat, si urobim zbierku. Aj ostatne :-D
Odpovedať
Pekny den majovky ;-) :-D :-D...sampo...poslem poslem :-D tak ked vsetky budeme mat, povymiename si adresy...sa uz tesiim x-) ...ja uz som pripravena :)
Odpovedať
Profilova fotka
ze? aj mne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Článok sa načítava...
Profilova fotka
helou majovky :-) ja sa raz za cas v ba objavim... sporadicky :-D julova mate rozskosnu fotocku ;-) , ste zlati
Odpovedať
vcera nam statne hrabalo...aby si videla ako, tak kukni o minutku :-D
Odpovedať
|-| ;-) :-D
Odpovedať
tak najblizsie sporadicke objavenie oznam vopred den-dva ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
No ahojte, tak po dlhej dobe som sa prihlasila aj na forum :-) poslednenych par mesiacov totiz len mlcky pozeram albumy a rozmyslam co a ako urobit, zohnat a zariadit :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tak pozrela som aj zlahka julovej album, keby mam iny termin, tak by sme sa aj dohodli na niektore veci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
cafte :-D
Odpovedať
ahojte. tiaz mam svadbu v maji a skoro vsetko vybavene. prve sedenie v kostole mame uspesne za sebou. bolo s lekarom o planovanom rodicovstve a zajtra nas cakaju ddalsie ako riesit manzelske krizy a komunikaciu medzi manzelmi.tak vam vsetkym prajem vela stastia
Odpovedať
no to cumim...my sme abxolvovali uz 3 sedenia...len s farárom,---asi tak po 20 minutkách.....vobec nic take ako vy :-|
Odpovedať
tak to mate stastie, pretoze nase prve sedenie trvalo skoro dve hodiny a zajtra to bude asi dlhsie. trosku je to nudne, ale ked to musi byt! :-N
Odpovedať
ahoj Luc :-) :-)...tak ako? co mrcha?? ]-( zacala mi uzavierka, tak som ani na MK nebola a aj tu len malicko |-| vitam nove majovky - potvorku a ryulienku :-)... Fomariiiiik, sampooooo, miaaaa...kde ste vsetky? ]-( :-D
Odpovedať
moze mi niekto poradit, na akej stranke by som nasla e-obchod so spodnou pradlom?
Odpovedať
prepacte za chybu, ale rusi ma moj psik :-|
Odpovedať
ahoj julovka. dakujem za privitanie
Odpovedať
zuzi az nedelu caka,e...necakame.... ;-) :-D aj ja tu malo....mam nocne a dnes ma boli cela prava ruka.... ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?