Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

14. máj 201060650
  • no jedna... 🙂 aspon to.... inak ta dochadzka je dneska neuspokojiva.... 😃 majovky dostanu asi pokarhanie 😉

• julova asi som uhadla, co? 😉
    dani ja mam tiez v kostole, uz sme tam boli dvakrat .. naposledy mal farar hodinovy monolog o kadecom, tak som radsej neodporovala, aj ked s istymi vecami nesuhlasim 🙂

• sampo...to ste mali skupinove, alebo len vy dvaja? my ideme na nejaku hromadnu prednasku... dalsie uz budu asi mensie.... ale myslim ze si budem musiet riadne kusat do jazyka 🙂

• Sponzor fóra
  • daniiiii 😃 😃...ten druhy vydaj si mala zahrat na Vas zlatu svadbu - ze vtedy si kupis saty z ebay 😃 -D...aj ja som si zakazala pozerat tam na saty 😃

mame vytlacene oznamka,ideme ich narezat 😃...aj cestu sme zvysok doplatili...DJ-ovi zalohu dali...no...ubuda nam to 😉

a tesiiim sa 😵

sampo - uhadla 🙂

• Majovky 🙂))
    neposlali by ste mi Vase oznamko, ak sa Vam jedno zvysi? 😴 len tak...ako "Moje majovky" by som si ich do albumu ulozila z cisto patetickosentimentalnoneviemakeho dovodu...proste ste mi prirastli trosicku k srdcovemu svalu 😃

• a vobec...kde ste?? 😠 😃 😃

• dani boli sme tam len my dvaja, ale skor asi preto, ze mozeme len kazdy druhy tyzden a farar hovoril, ze teraz je aj tak malo parov (asi ze je post). No predtym hovorili tiez o skupinovych prednaskach. Som si povedala, ze nebudem konfliktna 😃

• no jasne, ze ti poslem julova 😃 len este ich nemame... Aj ty by si potom mohla poslat, si urobim zbierku. Aj ostatne 😃

• Pekny den majovky 😉

😃 😃...sampo...poslem poslem 😃
    tak ked vsetky budeme mat, povymiename si adresy...sa uz tesiim 😵 ...ja uz som pripravena 🙂

• jaaj keby sa dalo zorganizovat stretko to by sa mi pacilo 🙂

• ze? aj mne 🙂

• ale ked sme zacali s tou bankou spekulovat vsetkym sa chcelo do BA, tak by sme ich mohli na to nejako nalaakat 😃

• helou majovky 🙂
    ja sa raz za cas v ba objavim... sporadicky 😃
    julova mate rozskosnu fotocku 😉 , ste zlati

• vcera nam statne hrabalo...aby si videla ako, tak kukni o minutku 😃

• 😴 😉 😃

• Sponzor fóra
  • tak najblizsie sporadicke objavenie oznam vopred den-dva 😉

• a najlepsie sa sporadicky objav este pred svadbou aby sme sa sporadicky mohli stretnut aj po svadbach a vidiet co to s nami urobilo 🙂

• No ahojte, tak po dlhej dobe som sa prihlasila aj na forum 🙂 poslednenych par mesiacov totiz len mlcky pozeram albumy a rozmyslam co a ako urobit, zohnat a zariadit 😒

• tak pozrela som aj zlahka julovej album, keby mam iny termin, tak by sme sa aj dohodli na niektore veci 😃

• aj ty budes mat nebodaj do cervena vyzdobu?

• no majovky ideme akurat na prve sedenie "planovane rodicovstvo" ...som teda zvedava 🙂

• cafte 😃

• ahojte. tiaz mam svadbu v maji a skoro vsetko vybavene. prve sedenie v kostole mame uspesne za sebou. bolo s lekarom o planovanom rodicovstve a zajtra nas cakaju ddalsie ako riesit manzelske krizy a komunikaciu medzi manzelmi.tak vam vsetkym prajem vela stastia

• no to cumim...my sme abxolvovali uz 3 sedenia...len s farárom,---asi tak po 20 minutkách.....vobec nic take ako vy 😐

• tak to mate stastie, pretoze nase prve sedenie trvalo skoro dve hodiny a zajtra to bude asi dlhsie. trosku je to nudne, ale ked to musi byt! 😬

• ahoj Luc 🙂 🙂...tak ako? co mrcha?? 😠 zacala mi uzavierka, tak som ani na MK nebola a aj tu len malicko 😴

vitam nove majovky - potvorku a ryulienku 🙂...

Fomariiiiik, sampooooo, miaaaa...kde ste vsetky? 😠 😃

• moze mi niekto poradit, na akej stranke by som nasla e-obchod so spodnou pradlom?

• prepacte za chybu, ale rusi ma moj psik 😐

• ahoj julovka. dakujem za privitanie

• zuzi az nedelu caka,e...necakame.... 😉 😃 aj ja tu malo....mam nocne a dnes ma boli cela prava ruka.... 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov