Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
hrusticka je to ako si to zariadis, my ame len jedno auto aidem ja s drahym. cela draheho rodina ide spolu busom do kostola ale potom pojde s mamou pred oltar a ja s mojim otcom ti pojdu inim autom s mamou.
neboj to su detaili a je na tebe ako si to zadelis, podla toho co vam viac vyhovuje23. máj 2008jaj super moni, to je perfis ze nestresujes, nio skoda veru pred svadbou by sa mali dni predlzit
si to pekne rozlozim od stvrtku nech potom stiham, posledne dni myslim len na zakusky, dnes sme objednali a tesim sa jak sa este v piatok napracem
vidis hned pisem do restiky ze kedy ich tam mozme doniest23. máj 2008- Sponzor fóra
ja som stale tu ahoj kika, len stale makam.
jej to je super tiez budem mat polorozpustene a zovoj zvrchu, len neviem ako velmi zvrcho ho am dat njak sa mi to ziada tak uplne nacechrane, no neviem.
a asi budem aj bez skusky ench am to na vizazistku njak uz neni cas nacvicovat
no takto o tyzden budes na rade, tusim 31 sa majoviek najviac vydava23. máj 2008Ahoj Drobík, no veru na ten dátum nás je dosť, tak tu budeme spolu stresovať
Alebo vytešovať sa
Ja som tiež povedala mojej kaderníčke, že by som kľudne mohla aj bez skúšky, lebo jej plne dôverujem, ale ona si to chcela aspon trochu prečechrať, aby potom v sobotu to mala ľahšie. A keď už som tam bola na melíri, tak sme to hneď spískali.
Závoj sa mi tiež najviac pozdával úplne zvrchu, ale zase nie načechraný, lebo drahý nie je o moc vyšší a asi by som trčala
Zajtra idem skúšať šatyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy23. máj 2008Ináč keď som sa dohadovala s kaderníčkou, že na koľkú ráno prísť a tak, tak som stále mala pocit, že to je niečo zatiaľ nie presne definované časovo, proste niekedy v budúcnosti... A keď mi došlo, že to je už budúci týždeň, tak to bol zvláštny pocit...
Dnes som mala závoj aj v robote (išla som rovno odtiaľ ku kaderníčke), tak sme sa aj s kolegyňami vytešovaliA urobili sme crazy fotku - ja v robotnom oblečení (bielom) a so závojom
Však biele ako biele
23. máj 2008to musi byt super foto
a isto ste mali srandu.
jaj veru uz je to vsetko naozaj strasne ten cas uletel. uz si to uvedomujem ked su konkretne datumi, ked dnes bola zaslana objednavka na zakusky torty, zorganizovala som rozlucku. tak som zvedava.
ja saty skusam 2 dni pred prevzatim, som, z toho troska znepokojena ale snad zbytocne.
tazke s ucesom spokojna? a mejkap mas taku bledy ci njaky virazny?23. máj 2008Ja som tiež mala šaty skúšať v stredu a v piatok si ich brať a tiež sa mi to moc nepozdávalo
Ale keď som včera prišla požičať závoj, tak pani povedala, že mi chcela volať, lebo je tam budúci týždeň sama, tak či by som nemohla prísť skôr, aby to všetko postíhala. Takže pôjdem zajtra a budem veru pokojnejšia
Ten účes bol naozaj len taký narýchlo, ja mám dosť jemné vlasy, takže tie, čo ostaly rozpustené, boli také biedneAle keď ich poriadne natočí a nalakuje a neviem čo ešte mi s nimi spraví, malo by to byť iné.
Makeup chcem len taký jemný - ona to volá, že len aby som bola peknáMôjmu skoromužovi sa nepáči výraznejší makeup, tak mu chcem aspon vo svadobný deň vyhovieť (ešte by si ma nezobral
)
23. máj 2008no to ti dobre s tymi satami dopadlo aj ja by soms a potesila ale uz nehrozi, no neva verim ze to bude ok.
moj teda nema rad malovanie, jemus a najviac pacim aj tak uplne prirodzena, aj tak sa moc nemalujemaked tak jemnucko, atzke aj na svadbu to chcem pekne ale jemne ale mihalnice poriadner si neodpustim
tak peknu oslavu prajem a krasny vikend pa23. máj 2008no moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - prva majovka co nakukla aj v sobtu
tak sa drzkaj - pocasie vydrzi - neboj aj u nas je krasne a svieti slniecko
uzi si dnesny dnik plnymi duskami do syyyytosci !!!!!
a ostatnym majoveckam dnesnym prajem tiez - aby im to krasne vsetkym vyslo -nech su plne len peknych zazitkov a pocasicko nech je peknucke!
a potom sup sem aj so zazitkami!24. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ano zajtra plati, vsetko mam takze 11.30 pizzerka kulturak, este lyubka sa snad ohlasi