ano taku rychlovku - dame si oznamka - droby lyubke ozdobicku na auto :) dame kaficko - teda co sa mna tyka - mam celkom rozsiahly zoznam na vikend co musim spachat na svadbu
podobne tazke take minirychle stretko, ale tesim sa.
ja ma v plane potom tlacit menovky a etikety a lepit ich a navstevu amme na bvikebnd tak upratovat a venovat sa
ahojte hlasim sa uz z domu, zobrala som si pol dna dovolenku, lebo idem na tu skusku ucesu :-D
tak zajtra to plati stretneme sa o 11,30 pzzerka kulturak ;-)
sa tesiiiiiiim moc moc moc
!!!! Prosím, poraďte - jaké je řazení aut na svatbu a jak pojedu já? S kým? S otcem? Vím že mám jet poslední, ale někde jsem četla že s otcem, někde se svědkem.... :-o
super tak sa vuidime, no som zvedavana ten uces tak sa pofot a ukaz, nam potom,
lubi a nemas njake info o tych 3d mihalniciach? nemam tam cas ist, a chcela by som vediet co je to zac
vesela-hruska: v tomto ti neporadim. my sme isli s manzelikom spolu.mali sme len jedno svadobne auto,nakolko sa mi zdalo zbytocne mat dva len kvoli 500 metrom do kostola. ale ak,tak myslim,ze by si mohla ist so svedkom, pripadne u nas s druzbom. rodicia by mali ist asi spolu....
hrusticka je to ako si to zariadis, my ame len jedno auto aidem ja s drahym. cela draheho rodina ide spolu busom do kostola ale potom pojde s mamou pred oltar a ja s mojim otcom ti pojdu inim autom s mamou.
neboj to su detaili a je na tebe ako si to zadelis, podla toho co vam viac vyhovuje
Hrusti - fakt zalezi na vas :-)
My jsme jeli:
1. auto - zenich, jeho svedek a partnerka
2. auto - moje rodina (mamka, bracha, babicka)
3. auto - nevesta s tatinkem
Tchanovci se svatebni kolony neucastnili
jej moni myslim na teba a moc drzim aplceky ako sa citis, je to klud ci veela vybavovania?
pocasie vam vychazda tak si to paradne uzite zajtra drzime paste :-)
zatial celkom pohoda, len tento posledny den je taky zhon..clovek si mysli, ze posledny den vsetko postiha, ale sme od rana v jednom kole..
pocity zatial v pohode..stres este tiez ziadny a ja mam pocit, ze asi ani nepride..len keby ten dnesny den mal aspon 48 hodin :-D :-D :-D
jaj super moni, to je perfis ze nestresujes, nio skoda veru pred svadbou by sa mali dni predlzit :-D
si to pekne rozlozim od stvrtku nech potom stiham, posledne dni myslim len na zakusky, dnes sme objednali a tesim sa jak sa este v piatok napracem :-D
vidis hned pisem do restiky ze kedy ich tam mozme doniest :-)
Žienky už ste všetky preč? Ja som sa vrátila z melíru a skúšky účesu :-) Fotodokumentáciu nemám, bolo to len tak nedbalo, aby si poskúšala, čo a ako - ale budem mať polorozpustené vlasy a závoj zvrchu
Zajtrajšie nevestičky držím moc moc palce. Dúfam, že sa počasie umúdri, ale aj keby nesvietilo slniečko, tak nech ste slniečka vy - od toľkého šťastia :-)
ja som stale tu ahoj kika, len stale makam.
jej to je super tiez budem mat polorozpustene a zovoj zvrchu, len neviem ako velmi zvrcho ho am dat njak sa mi to ziada tak uplne nacechrane, no neviem.
a asi budem aj bez skusky ench am to na vizazistku njak uz neni cas nacvicovat :-N
no takto o tyzden budes na rade, tusim 31 sa majoviek najviac vydava :-)
Ahoj Drobík, no veru na ten dátum nás je dosť, tak tu budeme spolu stresovať :-D Alebo vytešovať sa ;-) Ja som tiež povedala mojej kaderníčke, že by som kľudne mohla aj bez skúšky, lebo jej plne dôverujem, ale ona si to chcela aspon trochu prečechrať, aby potom v sobotu to mala ľahšie. A keď už som tam bola na melíri, tak sme to hneď spískali.
Závoj sa mi tiež najviac pozdával úplne zvrchu, ale zase nie načechraný, lebo drahý nie je o moc vyšší a asi by som trčala :-D
Zajtra idem skúšať šatyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :-) :-) :-)
Ináč keď som sa dohadovala s kaderníčkou, že na koľkú ráno prísť a tak, tak som stále mala pocit, že to je niečo zatiaľ nie presne definované časovo, proste niekedy v budúcnosti... A keď mi došlo, že to je už budúci týždeň, tak to bol zvláštny pocit...
Dnes som mala závoj aj v robote (išla som rovno odtiaľ ku kaderníčke), tak sme sa aj s kolegyňami vytešovali :-) A urobili sme crazy fotku - ja v robotnom oblečení (bielom) a so závojom :-D Však biele ako biele :-D :-D :-D
:-D to musi byt super foto :-D a isto ste mali srandu.
jaj veru uz je to vsetko naozaj strasne ten cas uletel. uz si to uvedomujem ked su konkretne datumi, ked dnes bola zaslana objednavka na zakusky torty, zorganizovala som rozlucku. tak som zvedava.
ja saty skusam 2 dni pred prevzatim, som, z toho troska znepokojena ale snad zbytocne.
tazke s ucesom spokojna? a mejkap mas taku bledy ci njaky virazny?
Ja som tiež mala šaty skúšať v stredu a v piatok si ich brať a tiež sa mi to moc nepozdávalo :-| Ale keď som včera prišla požičať závoj, tak pani povedala, že mi chcela volať, lebo je tam budúci týždeň sama, tak či by som nemohla prísť skôr, aby to všetko postíhala. Takže pôjdem zajtra a budem veru pokojnejšia :-)
Ten účes bol naozaj len taký narýchlo, ja mám dosť jemné vlasy, takže tie, čo ostaly rozpustené, boli také biedne :-) Ale keď ich poriadne natočí a nalakuje a neviem čo ešte mi s nimi spraví, malo by to byť iné.
Makeup chcem len taký jemný - ona to volá, že len aby som bola pekná :-) Môjmu skoromužovi sa nepáči výraznejší makeup, tak mu chcem aspon vo svadobný deň vyhovieť (ešte by si ma nezobral ;-) )
no to ti dobre s tymi satami dopadlo aj ja by soms a potesila ale uz nehrozi, no neva verim ze to bude ok.
moj teda nema rad malovanie, jemus a najviac pacim aj tak uplne prirodzena, aj tak sa moc nemalujemaked tak jemnucko, atzke aj na svadbu to chcem pekne ale jemne ale mihalnice poriadner si neodpustim :-D
tak peknu oslavu prajem a krasny vikend pa
dobre ranko babulky,
tak ja mam taky divny pocit na zaludku :-|
Okolo 08,00 odchadzame z domu, ja kadernicka a make-up a drahy ide este do restiky povybavovat posledne veci..
nooooooooooooooo...vonku je zatial kraaaaaaaaasne, tak dufam, ze nam to dnes vsetky vyjde podla predstav ;-)
no moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - prva majovka co nakukla aj v sobtu :) tak sa drzkaj - pocasie vydrzi - neboj aj u nas je krasne a svieti slniecko :)
uzi si dnesny dnik plnymi duskami do syyyytosci !!!!!
a ostatnym majoveckam dnesnym prajem tiez - aby im to krasne vsetkym vyslo -nech su plne len peknych zazitkov a pocasicko nech je peknucke!
a potom sup sem aj so zazitkami! :)
Ahojte :-) Je uuuplne krasny dnik, ako na svadbu stvoreny...tak prajem vsetkym nasim dnesnym nevestickam, nech im po cely den svieti slniecko, aby im vsetko vyslo a nech si to uziju najviac ako budu moct :-) Kocky drzte sa!!! Myslim na vas a tesim sa na zazitky...
milus beriem ta za slovo - vybav :)))
hlasim ze som videla drobik a lyubku - mamicku :) sme si vymenili oznamka, potrkotali trosku a utekali plnit si povinnosti
millus si nervozna? ja uz hej... dost a stresujem za vsetko :-(