Svadba v máji 2008

14. okt 200826820
  • no uvidime dnes este budu pekne dospavat a vychutnavat asi, ale som zvedava
    vcera bola vlastne monika, gabika, smudlik....a kto este?
    buduci, myslim ze je katka, ty kika, a ups njake okno uz mam 😬 😶

• No ja viem ešte o Milluške, teraz som pozerala, že aj Lllucka...

• jasne to ste 4
    my to mame lahke bo na 7.juna som len ja a lubka lyubka 🙂
    noa a kso a citis, uz vsetko zariadene? ziadne stresy?

• Sponzor fóra
  • No stresy až také nie, skôr taký zvláštny pocit v bruchu, keď si uvedomím, že je to už budúci týždeň. A zariadené síce je všetko, ale tento týždeň bude aj tak psychiatrický, všetko okolo koláčov, vína, ostatných nápojov, šiat a neviem čoho všetkého.... No už nech je aspon sobota ráno 🙂

• 😃 😃 ze psychiatriky 😃 😃 tak to je najvystiznejsie prirovnanie veru - to budem oddnes pouzivat cely tyzden 😃

• 😃 😃 to je teda vystizne 😃
    kolace a vino to je ok len to v piatok roznesieme.
    vcera sme si so svagrinou pripijali na svadby nase a pokecali, tak som boal valstne cely den tak svadobne naladena 🙂 prijemne sa citim a chavlabohu mam este dva tyzdne na pripravu, uz ma to prestalo bavit ako som sa vyzivala v grafike a teraz nie a nie spravit etikety a dokoncit menovky, asi posvadbe odlozim na cele leto pc 😃

• Ja som mala včera svadbonú náladičku z toho skúšania šiat, taká som z nich bola nadšená 🙂 Už sa na ne tešíííím

• tazke vsetko dobre vyskusane? joj super uz si ich len prevezmes prichystane pre seba 😵

• Ja som už od januára (kedy som ich skúšala) zabudla, aké sú úžasné, takže včera to bol super pocit. Sú úplne ľahučké, dobre sa v nich cítim, no proste som bola straaašne nabudená. A keď mi pripla závoj, tak som si už fakt pripadala ako nevestička, ľudia čo išli okolo očumovali a deti sa zastavovali pri dverách a výskali (lebo mala otvorené dvere na ulicu, keďže bolo krásne).

• Pekne mi ich poskracovala, iné úpravy netreba, ešte ich dá vyčistiť, aby boli voňavučkéééé a už sa môžem vydávať 🙂

• No idem ja Drobík do mesta, je u nás svokra, tak sa ideme najesť (aby som nemusela variť 😉 ). Zatiaľ papaaa

• juuuj to je super, tiez uz neviem ake to je byt v svadobnych satacha tesim sa na to ako v nich budem cely den, mozno potom zas budem rada ze sa znich mozem prezliect 😃
    tak dobru chut a pekny nedelny den prajem 🙂

• Ahoj Lubi,děkuju.Budeme to potřebovat😉

• luci uz je to za dverami, tak moc moc drzim palce, ako si nakoniec dopadla so satami?

• ahojte majovky.
    v prvom rade chcem zagratulovat vcerajsim nevestickam a dnes uz manzelkam

• Sponzor fóra
  • ja uz cchem vidiet njaku nevesticku 😵

• Lubi:šaty mám i nemám.Zítra se dozvím,jestli dostali tamty,co jsem měla původně vybrané.Ale vybrala jsem si ještě jedny šaty,které jsou stejně krásné,takže v nějakých určitě budu.

A co ty?

• jaj tak hlavne ze mas istutu ze budu dobre, no uz aby si vedela aj ktore to budu, super.
    j ama etse tyzden k dobru, tak chcem vsetko stihnut teraz aby ten psoledny uz boli neodkladne veci, tak som zvedava ci sa to podari, uz sa mi njak nechce, vela tych veci na pripravu je.
    a co ostatne uz zaridene? vyzdoba a podobne?

• Ahoj baby, hlásim sa tuším ako prvá včerajšia nevestička a dnes už manželka. Mali sme krásne počasie, všetko vyšlo podľa predstáv. Aj sme si poplakali, na obrade, i na gratuláciach, ale vodeodolná špirálka vydržala. 🙂 Fotky pridám hneď ako budem mať. Bol to krásny deň. Fakt baby, kým to človek nezažije na vlastnej koži.... nedá sa to úplne popísať.

• zdravi vas manzelka 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• 😵 😵 😵
    moni gratulujeeeeeeeeeeeeem vsetko naj naj naj prajem
    tak porozpravaj co a a ko detaily
    ake to je???
    jaj som rada ze ta vidim ani som uz dnes necakala 🙂

• jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej moni - no hovor - ako bolo?????

a de su fotky???

• a kuknime ju, katka ciha kedu sa nevesta objavi tiez 😃

• ze neevsta, pardon manzelka uz 🙂

• 😃

• no kocky, je to super!!! normalne vam zavidim, ze mate este pred 😃 😃 😃

my sme sa boli fotit pred obradom, takze vsetok ten stres z nas opadol 😉
    ma urade to bola uz len taka formalita 😃 😃 😃
    je to naozaj kraaaaaaaasny den, na ktory budete urcite po zvysok zivota spominat.
    my sme boli so vsetkym spokojni, fotograf aj kameraman boli super, tak isto aj starejsi a DJ - spravili super zabavu a kazdy odchadzal unaveni od tancovania 😉 😉
    v restike super, kraaaaaaaaasna vyzdoba a velmi prijemny prevadzkari a aj obsluha 😵

• ahoj ahoj manzelka monika, vitaj aj ty v klube majovych manzeliek 😃 gratulujeem a vela vela lasky a stastia prajem 😉

• no to som rada, zas mi dodvas len dobry pocit ze aj nam to o13dni tak vide.
    a ako sa citis pani manzelka? 🙂 juj a tesim na foto nemas njaku na uakzku?

• Tak gratulujem manzelka monika 🙂)) vela vela vela lasky !!!

ja som si to dnes uvedomila - boli sme v ikei kupit posledne potrebne blbiny a sme sa drzali za ruky a prislo mi to take pekne - ze o tyzden uz budeme manzelia 🙂 klop klop klop 🙂)))

posledny tyzden predomnou - v robote len dva a pol dna - na to sa tesim asi najviac 😃 😃 😃 😛

moni a kedy budu fotky...

• je to taky trosku iny pocit, ze teraz sme manzelia..ale to je asi len tak na zaciatku, pokial si clovek na to zvykne..
    drahemu som po zobudeni povedala, ze dobre ranko manzel a on mne ze dobre ranko manzelka..no sme sa narehotali..je to este taky nezvyk..ale zase kraaaaaaaaaasny pocit 😃 😃 😃

babulky, fotocky zatial nemam ziadne 😞 nas fotak sme zabudli doma, takze s nim nemal kto fotit..ale myslim, ze moja sestra mala fotak, tak ju poprosim, nech nieco posle, lebo fotky od fotografa neviem kedy budu..

a mali sme aj tancek..kazdemu sa velmi pacil a vsetci boli v soku 😃 😃 😃
    este aj DJ nas pochvalil, ze taketo nieco este nevidel 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov