Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
to je teda vystizne
kolace a vino to je ok len to v piatok roznesieme.
vcera sme si so svagrinou pripijali na svadby nase a pokecali, tak som boal valstne cely den tak svadobne naladenaprijemne sa citim a chavlabohu mam este dva tyzdne na pripravu, uz ma to prestalo bavit ako som sa vyzivala v grafike a teraz nie a nie spravit etikety a dokoncit menovky, asi posvadbe odlozim na cele leto pc
25. máj 2008Ja som už od januára (kedy som ich skúšala) zabudla, aké sú úžasné, takže včera to bol super pocit. Sú úplne ľahučké, dobre sa v nich cítim, no proste som bola straaašne nabudená. A keď mi pripla závoj, tak som si už fakt pripadala ako nevestička, ľudia čo išli okolo očumovali a deti sa zastavovali pri dverách a výskali (lebo mala otvorené dvere na ulicu, keďže bolo krásne).
25. máj 2008- Sponzor fóra
jaj tak hlavne ze mas istutu ze budu dobre, no uz aby si vedela aj ktore to budu, super.
j ama etse tyzden k dobru, tak chcem vsetko stihnut teraz aby ten psoledny uz boli neodkladne veci, tak som zvedava ci sa to podari, uz sa mi njak nechce, vela tych veci na pripravu je.
a co ostatne uz zaridene? vyzdoba a podobne?25. máj 2008Ahoj baby, hlásim sa tuším ako prvá včerajšia nevestička a dnes už manželka. Mali sme krásne počasie, všetko vyšlo podľa predstáv. Aj sme si poplakali, na obrade, i na gratuláciach, ale vodeodolná špirálka vydržala.
Fotky pridám hneď ako budem mať. Bol to krásny deň. Fakt baby, kým to človek nezažije na vlastnej koži.... nedá sa to úplne popísať.
25. máj 2008no kocky, je to super!!! normalne vam zavidim, ze mate este pred
my sme sa boli fotit pred obradom, takze vsetok ten stres z nas opadol
ma urade to bola uz len taka formalita
je to naozaj kraaaaaaaasny den, na ktory budete urcite po zvysok zivota spominat.
my sme boli so vsetkym spokojni, fotograf aj kameraman boli super, tak isto aj starejsi a DJ - spravili super zabavu a kazdy odchadzal unaveni od tancovania
v restike super, kraaaaaaaaasna vyzdoba a velmi prijemny prevadzkari a aj obsluha25. máj 2008Tak gratulujem manzelka monika
)) vela vela vela lasky !!!
ja som si to dnes uvedomila - boli sme v ikei kupit posledne potrebne blbiny a sme sa drzali za ruky a prislo mi to take pekne - ze o tyzden uz budeme manzeliaklop klop klop
)))
posledny tyzden predomnou - v robote len dva a pol dna - na to sa tesim asi najviac
moni a kedy budu fotky...25. máj 2008je to taky trosku iny pocit, ze teraz sme manzelia..ale to je asi len tak na zaciatku, pokial si clovek na to zvykne..
drahemu som po zobudeni povedala, ze dobre ranko manzel a on mne ze dobre ranko manzelka..no sme sa narehotali..je to este taky nezvyk..ale zase kraaaaaaaaaasny pocit
babulky, fotocky zatial nemam ziadnenas fotak sme zabudli doma, takze s nim nemal kto fotit..ale myslim, ze moja sestra mala fotak, tak ju poprosim, nech nieco posle, lebo fotky od fotografa neviem kedy budu..
a mali sme aj tancek..kazdemu sa velmi pacil a vsetci boli v soku
este aj DJ nas pochvalil, ze taketo nieco este nevidel25. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no uvidime dnes este budu pekne dospavat a vychutnavat asi, ale som zvedava

vcera bola vlastne monika, gabika, smudlik....a kto este?
buduci, myslim ze je katka, ty kika, a ups njake okno uz mam