moni sa tessisim s tebou x-)
ju skoda tak aspon od sestry potom , bo od fotografa to asi este potrva, vidis na tonesmiem zabudnut.
ste mali ten netradicny?
ano, mali sme taky netradicny..bola sranda :-D :-D
drahy mixoval na to hudbu, sme boli dohodnuti s DJ-om, ze mu dame len CD a on to pusti..
vedel o tom len on, starejsi a kameraman..aby to mohol vsetko natocit ;-) svadobni hostia vobec nic netusili :-D
no ale poviem vam, ze som sa nevedela dockat polnoci, ked dam uz tie saty zo seba dole..bolo to dost, 12 hodin v takych satach :-|
jeeej super ze sa podarilo, my sa chystrame nacvicovat, snad sa podari.
hmm asi to ma svoj vyznam tie popolnocne, ale spomynat budes peken na pocit byt nevestou v takych satach.
ja uz ta chcem vidieeeeet x-)
kabatik si aj vyuzila.
krasne pocasie vam inak vyslo, :-)
Peta 282, aj tebe moc moc gratulujem, je radosť počuť, ako to každému vyšlo :-)
Som sa tak tešila celý deň včera, ako máte krásne :-) Tak čím skôr fotočky...
peta aj tebe samozreje gratulujem a zelam vsetko naj naj anj
tesim sa na fotecky.
dufam ze aj gabika sa ohlasi coskoro.
vsetkym vam moc gratulujem
a nastavajuce manzelky v poslednu majovu sobotu vela zdaru v posledncyh chvilach pred svadbou drzim palce
Ahoj holky, tak vás zdraví novomanželka. Bylo to dokonalý, nádherný a nezapomenutelný. Všichni říkali, že se jim to hrozně líbilo, tak mám obrovskou radost. JInak fotky budou určitě, ale od profíka až později, protože kamoška dělá v úterý státnice a tak to po ní nemůžu chtít dřív. Dám tam aspoň něco málo, i když je to rozmazaný...
Ahojte kocky aj ja gratulujem novym manzelkam :-) Vitajte v klube! Celu sobotu som na vas myslela, mala som vytiahnute oznamka, ze o kolkej ktora...este cakame na Gabikine dojmy a pojmy :-)
gratulujem aj smudlickovi :))) krasna si bola - do kelu asi sa uz opakujem - ale co ma clovek napisat - ked je to ozaj krasne :-) a tie saty ti velmi sekli - su krasne - bola si vynimocna :))))
Jeeej, Šmudlinka gratulujeeeem, to je krása :-)
No veru táto várka májoviek je najporiadnejšia čo sa týka podávanie správ :-) Ešte tá Gabika... Som akurát roymýšľala, že sa nám chcela pofotiť v tých svojich šatočkách a nakoniec ich uvidíme už len "naostro"
Zuzi fakt si bola nadherna...
Babenky tohto tyzdnove, pocasie by vam malo vyjst, bude dokonca velmo horuco :-) Ale teste sa! Ako napisala MOnika, my vam vsetky zavidime, ze to mate pred sebou!
jaj tinus - strazne dobre to znie "psychiatricky tyzden" a je to pravdive jak hrom - cele rano som riesila organizacne kamosky - teraz som makala v robote a poobede utekam kupit mandle do krabiciek a chcem ich plnit - ma sa zastavit u mna ocino 2 a to si fandim ze si chcem stihnut zacvicit dnes :))))
myslim ale - ze v stredu to zacne naplno :-D :-D :-D
no zajtra ZATIAL nic mam pocit okrem roboty v robote - ale toho bude dost - kedze chcem mat dovolenku
v stredu som v robote do dvanastej a potom som chcela ist na masaz,potom saty odskusat do salonu a potom stretko so svedkynou aby sme si prebrali vsetky organizacne veci,potom doma pripravit vsetky veci -ktore idu do saly na vyzdobu a mam ich doma ja ..vo stvrtok doobeda musim to aranzerke odniest a definitivne doladit ako bude vyzdoba (skor si to prejst)...potom idem na nechty a potom doma pobalit vsetky veci - ktore idu v piatok do hotela - aj take ktore pojdu na izbu (nase na prezlecenie a na oblecenie na nedelu) - no a v piatok kompletna domaca kozmetika,vyzdvihnutie siat,kolacov poodnasanie do hotela veci aj kolace a rozniest vysluzky...piatok je totalne psychiatricky....
Kati tak piatok je narocny, to fakt. Ja som mala super pomocnice, sestru a jej kamosky a este aj mamina s kamoskou pomahali, rozvazal tato s kamaratom, bez nich by sa to nezvladlo. Dufam, ze budes mat pomocnikov...
Katka a Tinka - vsetko to zvladnete. u mna tych behaciek a stresov bolo viac a tiez nevyspatych noci.ale ta sobota sa zorganizovala a zariadila akosi sama. ja som sa nikomu nestihla ani venovat a ani nie sebe. uslo to rychlo.ja si zo svadby pamatam zhruba len to ze som furt tancovala ani na minutku som si nesadla.
no my budeme rozvazat - jednym autom moj juraj, druhym autom ja s tatinom a kamoskam berie vysluzky svedkyna a ma ich rozdelenie na starosti (surodencov nemam..) - ale i tak je toho dost lebo BA je dost velka na km a my ideme z jedneho konca teda vajnorov do stredu , do dubravky, do devinskej a do petrzalky - takze to je km brutal vela - ale snad to zmakneme.... a to len my s tatinom... juraj ma dalsie "cesty" pre svoju cast rodiny... toto rozvazanie a odnasanie veci je asi najnarocnejsie na tom celom piatku