Svadba v máji 2008
- Sponzor fóra
Katka, ja som to davala mamine - mala tu spolocensku kabelocku, ja iba pompadurku. pripadne som supla manzelikovi a on si to dal do saka. ten bol pocas vecera dost drahy
inak v krajnosti som pisala ceruzkou na usta na obalky aspon rychlo mena od koho,lebo na druhy den by to medzi tymi rovnakymi obalkami nikto nespoznal27. máj 2008- Sponzor fóra
no ja dufam ze sa aspon trochu vyspim v tu sobotu ze nebudem od nervozity hore uz o siestej
ale ja si myslim ze vsetko sa da zvladnut v pohode teda dufam ze to bude v pohode
no ale este mi nevolala krajcirka ohladom siat tak to neviem snad ich budem mat tento tyzden hotove aby som nemusela este buduci ist na skusku27. máj 2008no ja sa dost presuvam v den svadby - tak o to to mame casovo narocnejsie.... ale zvladnut sa to da - vstavat budem o 6,45 - co je o 15 min.neskor ako ked idem do roboty a vo stvrtok a piatok nemusim vstavat na budik - tak budem odpocinuta aspon v tomto zmysle...
a ja idem zajtraaa skusat saty - tak uz som na ne zvedavaaa
27. máj 2008Katka,tak u nas to nebol problem.mamina mala kabelku na stole a drahy vydrzal v saku az do rana. aj som ho prehovarala aby si po polnoci dal iba vestu na koselu,ale uz mu vraj z tych otvorenych okien bolo zima,tak mal sako.... a tiez po vykrucanke sme nechali vsetky peniaze na izbe a nic sa nestalo.
27. máj 2008droby ano tak to mam - tak je to skoro vsade...popripade sa skusa v utorok a piatok vyzdvihujes...
jani - ked mojmu je teplo furt - uz sme aj koselu dokupili bielu s kratkym rukavom - lebo ze v dlhorukavovej sa spoti hned na obrade a bude si ju chciet vymenit...a doma len to skusal a uz mu za 10 minut bolo hrozne teplo...27. máj 2008
babulky, manzelky 24.-ky, gratulujem vam. to je super ze kazdej to vyslo nad ocakavania, tesim sa s vami
a rychlo hodte foto nech sa pokochame
no co uz hadam nabuduce
nam volal kameraman ze mame hotove DVD, uz len treba ist pon, tak sa velmi tesim ze si to zase prezijem
a tiez sa nam uz blizi ta neplanovana svadobna cesta, tiez sme boli na nakupoch ale len manzel si kupil veci na mna akosi nemali
tak prajem dobru nocku