Ahojte baby...tak konečne to mám za sebou ale ak by som mala možnosť vrátiť čas chcela by som to znova zažiť :-D :-D :-D :-D úplne fantastické...fakt som si to užívala celým srdcom....a hlavne chcem Monike pogratulovať z celého srdiečka...nech sa máte Moni radi...moc moc vám to želám a to všetkým májovkám...Fotky neviem presne kedy budú...mali sme vlastný foťák skúsim niečo povyberať a hodím sem... :-D :-D :-D
Baby, ja som dnes bola na skuske make upu, niektore veci som jej pomohla dotiahnut, ale inak v poho, co myslite?
A Kati uz si kukala na shmu.sk? Hlasia nadalej pekne teplo, len burky sa mozu vyskytnut, ale to isto na vychode :-D
Ja uz tiez stresujem, dnes som skoro zabudla na tu susku ist, co som toho tolko mala :-S 8-)
Dakujem babule...všetko bolo dokonalé a kráááásne...len som bola prekvapená a ohromená,že ked sme si dopovedali sluby a vymenili prstene...náš zlatý Kaplánko z ničoho nič povedal...Predstavujem Vám novomanželov Blaňárových a začal tlieskať a pridal sa k nemu celý kostol a potom povedal že sa možme pobozkať...to ma fakt dojalo a potom som celú omšu prerevala....a baby ešte jedna vec...tak blbo sa mi ťuká do klávesnice z tými dlhými nechtami že hrúúúúúza....No fakt to bolo niečo úžastné..... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Gabi, to bu som asi prerevala celu svadbu keby nam nas sobasiaci-moj gynekolog spravi, ale u nas to bude skor show pri nom, to je taky exot :-D :-p
A dlhe nechty veru zavadzaju pri vela ukonoch :-D :-p
Ale Gabi, uz si paniiiiii
Júúúúj ani sa mi to nezdá,že som pani...narokom som každému povedala aby mi to stále pripomínali....aby som na to nezabudla... :-D :-D :-D :-D :-D No aj náš Kaplán je sranda sama o sebe... :-p :-p :-p ... :-D :-D :-D :-D
Dakujem Tinuš...tak teraz si na rade ty....fotočky poupravujem a hodím len neviem kedy lebo musím zmenšiť a nemám šajnu ako sa to robí...no tak to áno moje šatky fakt uvidíte už naostro.... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
aj ja, ja som akurat dnes uz konecne bola album na foto kupit, este som dala vyvolat niake foto so zabavy a tento tyzden mi maju dojst dalsie foto, tak uz sa tesim kedy skompletizujem cely svadobny album :-)
Babuľky ste tu? Musím sa pochváliť - už mám tik v oku :-D Pritom nejako extra stres nepociťujem, ale asi ho teda mám, taký nemý :-D
Ale aj jedna dobrá správa, dnes sa mi konečne podarilo kúpiť popolnočké doplnky - naušničky a prívesok, červené Swarovskeho srdiečka. Už som bola dosť zúfalá, či niečo zoženiem.
No ty brďo, Mati, veru už aj po najvyššom čase :-D
Ono sa ten stres asi vlečie už od tej skúšky, od februára som sa učila, v apríli skúška, hneď po nástupe naspäť do roboty privítanie samými stresovými situáciami a do toho prípravy svadby... Ale v Egypte sa hádam vyliečim :-)
Dnes sme pri bežnom nákupe v Tescu nakúpili drahému kopec dovolenkových handier - skoro nič poriadne nemal :-D A ja som si kúpila slamený klobúk :-D :-D :-D
ale tak hlavne ze mas, inac ja som si tiez este v stredu pred svadbou kupila spolocenske saty ani som nemyslela ze si ich dam na prezlecenie, ale no nakoniec som skoncila v nich :-D
no ja dufam ze aj my pojdeme coskoro na dovolenkovy nakup. hlavne este musime zohnat niakudovolenku. ale hlavne uz mam schvalene volno v robote tak to som rada az niaky last minute zozenieme.
No tak to je hlavné, že máš voľno, last minute sa už iste nejaký nájde :-) A kedy sa chystáte? Ináč ja keď som si bola dať podpísať dovolenku na svadbu, sa ma šéf spýtal, že čo vlastne od toho očakávam (akože od toho manželstva) :-D :-D :-D
no to su ti chlapi :-D :-D :-D :-D
inac mne tiez kazdy hovori, ze mi ta svadba neprospela ze som taka smutna, ci co... ale ze drahemu prospela ze ten ziari....
no chceli by sme ist niako po 22. june
No my spolu bývame skoro 2 roky, takže nejaké radikálne zmeny tiež nečakám, jedine to žehlenie, to si mi veru pripomenula, lebo keď chcel drahý vyžehliť kombinézu do roboty (takú otrasnú na žehlenie), tak som mu vždy hovorila, že ja nemusím, nie som manželka.
no moja uz budes musiet :-D :-D :-D
no my byvame vlastne az teraz spolu, sem tam sa uz sice rozculim nad pohodenymi ponozkami :-D :-D :-D
ale tak je to este v norme :-)
no Kika budem ja koncit, manzelik uz lezi, je dnes niaky unaveny tak si idem aj ja lahnut.tak prajem dobru nocku, a ziadne stresujuce sny o svadbe :-D