mne blbo nebolo.Ja som mala asi desat dni pred svadbou zaludocne problemy ,ale preslo to.Ale ked sme v kostole postavili na nase miesta a zacala omsa,tak vtedy som myslela,ze ma klepne. :-D Zacalo sa mi tocit v hlave a busilo mi srdce.No ked sa na mna zaskeril na mna najprv nas oddavajuci a potom moj drahy,tak som uz skerila aj ja a bolo po strese.
Som zvedava na video.Smiali sme sa potom cely obrad,tak dufam,ze budeme vyzerat ako keby sme si jednu slehli :-D
utekam do roboty :-p
Ahoj Mati, ešte nemáte ani žiadne neoficiálne foto?? okrem tých čo máš v prípravnom? daj si ich do svadobného až ti môžeme dať gratulácie... :-D :-D :-D
jeeeeej celine, tak veľmi pekne ďakujem... a Mati aj ja sa doteraz dívam na tie moje foto, že čo som to na tej mojej makovici vlastne mala, tiež sa mi to veľmi páči....no veď aj kaderníčka, kamarátka si dala záležať a robila mi to 3 hodiny a 15 minút a povedala, že som prvá nevesta, ktorú tak dlho česala, lebo vraj jej to trvá tak max 2 hodky.. :-D :-D :-D
:-D Luko dakujem :-D ale su to len take hogo-fogo fotky ked budu poriadne tak doplnim. Ale nepovedala by som ze ty mas pricesok je to dost dobre ako tvoje :-D ;-)