Svadba v októbri 2008. Aké máte pocity?

31. jan 20092350
  • no ja som s tym pocitala,lebo on to aj sam hovoril,ze ma na jesen vela roboty.A okrem toho my sme v zahranici,tak sa vsetko riesi cez mejly.Ale ked mna uz vsetci tak otravuju.... 😉 Kazdy mejl,ktory otvaram zacina otazkou:"kedy budu fotky?" 😃 😃 😃

• Chudatko 😞 tak ho skus poprosit nech ti posle emailom aspon par fotiek ze si velmi zvedava a nech ti da termin kedy to dokonci. Nebudes predsa cakat dva mesiace 😐

• presne tak celine, zmrzlinka, nech ti da zmrzlinka zopar len takych neupravenych, ved to ma bez roboty a ostatne upravene posle neskor...

• Sponzor fóra
  • pridala som do pripravneho detailiky 😵

• Luko pekneeeee 🙂 😉

• hlavne chutneeee 😃
    pozeram fotky zo zabavy...a rehocem sa 😃 fotograf bol hadam vsade kym o druhej rano neodisiel 😃

• Odkaz pre Anaxamon: Dakujem za vymazanie nevhodnych prispevkov na adresu mojho manzela v albume.
    Dakujem 🙂

• celine😛reto som si dala len registrovanych...bo urcite na toho mojho valibuka by nejaky "inteligenti" napisali nieco "pekne"..alebo aj na mna 😒

• ale to je len ziarlivost...tvoj manzel je fesak a bola krasne elegante obleceny 😵

• teda zavist som chcela povedat

• to mi pripominas jednu krasnu francuzsku herecku:
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=2049707&vReferer=

• Dakujem Luko, ale ved si nevyberame partnerov podla toho ako vyzeraju. Dolezita je vnutorna krasa a myslim ze ty nasi ju maju 😃 Sak nie som slepa ze moj muz ma nejake to kilo navyse. Ale je to dobrak od kosti a aj tvoj manzel na mna tak posobi ze velky dobracisko a musi s nim byt kopec srandy. 😎 Kaslat na zavistlivcov hlavna vec ze nevesty su spokojne. 😃

• Luko fakt a ktoru ? Tam sa smejeme ze sme v kostole domotali vsetko co sa dalo 😎

• jasne 🙂 presne tak!
    mna moj dostal sarmom a total charizmou 🙂

• tak som mu pisala a uvidime ,co odpise.Keby aspon ta moja rodina nebola taka otravna 😃

• Sponzor fóra
  • ja by som uz tiez po mesiaci uhanala fotografa

• ja by som rada dala svadobné foto, ale nejde mi upravit velkost neviem preco. 😞

• kukala som luko do pripravneho, fakt super fotecky...to jedlo...mnam...a mali ste krasne jednak obrucky a aj podnos na com boli. Proste perfektne zmaknute do detailov 😉 😵

• zuzka: skus v inom programe, ja vsetko robim cez Xnview
    lucka: vdaka 🙂 vsetko ale dokonale nebolo, lebo sme na vela veci zabudli, ale ako pozeram fotky zo zabavy, kde kazdy trsa s kazdym, tak to je najdolezitejsie, ze sme sa tak dobre bavili 🙂

• este par som hodila do svadobneho zo zabavy...ale vybrat z 800 fotiek bolo dost tazke...
    viac ich mam na facebooku

• Ahojte kocandy.. 😃 No, tak my este tiez stale cakame na foto z priprav, sobasa a portretovky, booze, uz sa nemozem fakt dockat..😃 Verim, ze do konca tyzdna ich uz budeme mat..I ked DVD-cko uz mame a taktiez 1200 fotiek z hostiny a zabavy, takze nejaku zabavu uz mam..vsetko to pozriet, robota na cely vecer.. 😃

luko: u nas tiez ku koncu uz viacero topanok skoncilo mimo parketu..beriem to ako znamku dobrej zabavy.. 😃 😃

• bona, uz nas nenapinaaaaaj 😃

• my este DVDcko nemame ratame ze az koncom novembra lebo nestihaju

• luko: fakt to nerobim naschval.. 😃 Ja sama chodim pomaly kazdu hodinu na mail (uz som ako psychopat 😃 ) a pozeram, ci nahodou nemam nejaku "chutovku"..ale zatial niic..ale trpezlivost fotky prinasa.. 😃

• luko..pekne foto🙂)a šaty jedna báseň

• no hurááá, ja som sa dnes konečne dočkala profi fotiek. Tiež mi vraveli, že len trpezlivosť.... A DVD je zatiaľ v nedohľadne, ale pevne dúfam, že tento týždeň sa už dočkám.

• Luko: inak krásny účes, ja som s mojim nebola spokojná aj keď iní chvália. Ale rozpadol sa mi ešte pred obradom.

• lila: krasne fotky, uz som vcera okukovala, ten uces bola velmi zaujimavy, nevyzera ze sa rozpadol... 😵
    mala si prekrasne saty, moc ti sedeli 🙂 fotograf myslim tiez odviedol skvelu pracu 🙂 🙂 🙂

• a krasny make-up...ale vsak ty si kocka sama o sebe, tak asik velku pracu nemala vizazistka 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov