Svadba v októbri 2008. Nájde sa niekto?
no ja som doniesla obrázok a urobili nám... ale aj tak niesú úplne také pretože je to súdok, a neurobili ich dosť hrubé aby tá hrana nerezala.. a bojím sa, že keď niekde zavadím, že mi to rozreže prst...
ozaj baby dúfam, že potom niekedy v novembri dáme aj nejaké stretko a pokecáme o zážitkoch..a prípadných trapasoch na svadbe.. hmmmmmmm???16. júl 2008- Sponzor fóra
Ahojte oktobrove nevesticky!
Takze nas to caka tiez, 18.10.2008. Sa uz velmi tesim, ale mam tiez kusok problem s vybavovackami, nakolko zijem v BA, ale svadba bude v mojom rodnom kraji na orave. Zatial tiez teraz cez dovo sa chystam vybavit matriku, farara a objednat jedlo a vyzdobu v restike. Inak stale mam dilemu so satami...snazim sa zhanat tu v BA, zatial mam top v EL, ale hladam este nieco, nejaky dobry salon v BA neviete poradit?
16. júl 2008luckam jatiez somz BA s svadba bude kusok od teba, na Kysuciach
jamam saty zo salonu Nicole v ba
mame rovnaky datum
volalmidrahy,dovca sa asi nekonalen nejaky predlzeny vikend...lebo ti neskutocni chrochatci ..sorry za vyraz, co ma v timenie su schopni splnit plan, takze on musi pracovat....
16. júl 2008Ahoj luko. Super, ze aspon niekto je podobne na tom ako ja a este aj s rovnakym datumom
A nicole na dostojevskeho alebo aupark, lebo na dostojevskeho som nemala dobru skusenost, teda mi uz pisala do zosita prve saty co som skusala...teke to bolo divne
Ale este sa chystam do auparku pozriet.
Inak ja mam tedu z Podvysokej, ale myslim ze robi v skolke v turzovke16. júl 2008- Sponzor fóra
- PRO
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
21. júl 2008 Ahojte kocky, ja som sa dlhsie svadbe nevenovala a teraz chytam depku
nikiarudi- idete sa fotit do LR? Ja odtial pochadzam a mame tam aj svadbu - teda tam v kostole. Chcem sa spytat - kde si zohnala tie vazy? Su super- ja si tiez take nieco predstavujem. Ak mozes napis aj cez IP.
Baby, uz mate saty objednane na 100%? Ja sa nejako neviem rozhodnut...)))
21. júl 2008Ahojte októbrovky. Konečne mám po štátniciach a môžem sa naplno venovať svadbe. Za tú dobu čo som tu nebola vidím, že ste toho už dosť postíhali. Inak aj ja sa vám pochválim, cez víkend sme boli pozrieť obrúčky a našli sme. Sú podľa našich predstáv a aj cenovo dostupné. Tento víkend sa chystáme do Šali pri Nitre, kde dám drahému ušiť vestu aj kravatu na mieru. By ste neverili, ale obleče veci č. 36. Nemá problém s priberaním a nemusí si strážiť kilečká ako ja.
22. júl 2008Ahojte, no po dnesku to uz vzdavam uplne ,isla som do salonu a nasla som naaadjerne saty, len su maslove- - ja som stale trvala na bielych, ale tieto su nodolatelne, tak ja neviemm ,
co sa tyka obrucok tak sa chceme zastavit v Ockove v tom zlatnictve Stacho. - maju podla mna slusny vyber za slusne ceny.
Ale asi sa zacnem sustredovat an vyzdobu a tak..22. júl 2008Ahojte tak som sa tiez nasla s tym datumom. Tiez sme oktobrovi 4.okt.2008. Musim sa pochvalit
ze uz mam saty, topanky,bizu kupene. A aj obrucky, sala je vyplatena aj vyzdoba dohodnuta a vyplatena. Hudba uz tiez je aj kameraman a fotograf.
Zakusky objednane. Este nam treba alkohol,vody ...
24. júl 2008ake satky budes mat? daj foto.si ich kde kupila?
24. júl 2008
moj drahyje zas Cech..teda Moravak povodom,preto take divne priezvisko