Svadba v októbri 2008. Nájde sa niekto?
piskottka: tak supeeer..
luko, nech sa zadari a dobre vyberies..
Ja este tento tyzden chodim na nejake kury do salonu, dnes som bola za fotografom, dohodli sme presne casy, este sme boli s maminou na nejake nakupy dekorativnej kozmetikyOd soboty sa zacinaju piect kolace..
Inak uz je vlastne vsetko, v pondelok sa mam este stretnut s DJ-om, zrejme len ja sama, kedze moja polovicka mi dnes povedala, ze este od pondelka do stredy ho posielaju z prace do Viedne..No co uz..
V stredu pre saty, stvrtok este nejake kury, piatok mani a pedikura..a snad je to vsetko hotovo..7. okt 2008- Sponzor fóra
tak to ja len v pondelok zbehnem na masaz tvare a dekoltu a vyzivne masky, tento tyzden mam nezes, takze sa mi aj zhrosila plet, este ze je svadba az buduci tyzden.uffff
niki...mojko, co si mala za uces, ze ti ho robila 3 hodky?ja mam vyclenenu len hodku a pol
musi stihat kocka
bona: ja si chcem tiez kupit kvalitny make-up, ten co mam uz trocha vysusuje, puder. Z mary kay mam tiene a fixater na oci, chcem aby ma namalovali mojou kozmetikou7. okt 2008ja som strasne spokojna s tymi z mary kay, namalovala ma nimi marrka+ ten fixater doobeda a este vecer som bola krasna
a bez zmolkov, tak tienikom verim
rozmyslam aky make-up, ja pouzivam la roche, je fajn na denne nosenie, ale potrebujem nieco dlhsie trvacne
co sa spiraly tyka, maximalna moja investicia je 300skradsej sa zozsupnem na ten mak-up a puder.
a na ustocka len nieco jemnunke asi tiez do ruzova, oci by som chcela vyrazne7. okt 2008no ako pozeram, pocasie bude ok
ak sa predpoved naplni
ja som dnes v robote dostala aj darceky, co ma potesilo
a sa pohravam s myslienkou pozret nove popolnocne saty
a vo stvrtok kadernicka skuska, piatok kostol a v sobotu ideme na to
len v praci sa so mnou lucili, akoby nastaval koniec sveta po sobote)
7. okt 2008caute, takze ja teraz cez vikend idem domov, este vybavit asi pre 10 ludi ubytko, zajednat kyticu, posledna nauka skusobna na obrad, skuska ucesu a make-upu. No a buduci tyzden v stredu po saty z BA, potom hned domov na Oravu, rozvazat kolace, doladit detaily a ide sa
Inak na licenie budem mat aj svoju kozmetiku, ale snad kozmeticka este daco poradi na skuske....ja nemam citlivu plet, tak snad nebude problem. Aj ja by som chcela zvyraznit oci.8. okt 2008vyrazne oci jemne usta, tak sa mi to paci
aj na fotkach to lepsie vynikne
my ubytko uz mame, lv penzione, len este musim dohodnut prichod, brat to tam bude musiet usmernit a nejake obcerstvenie ak pridu skor, aby to obradu nesedeli na izbe, alebo nepostavali pred bytovkou,
v penzione je aj kaviaren, takze tam
nakoniec nam to vychadza na 40 ludi po odhalseni asi 10tich8. okt 2008ahojte baby....
...niky a piškotka.....blahoželááám vám.....už to máte za sebou...
.....s tým počasím na 18.10....to bohvieako dopadne....všeličo som sa podozvedála na ten stránke...tak teraz neviem čo si mám s toho vybrať...
....mňa tento týždeň ešte čaká...nákup 100litrov vína na svadbu..ostatné pitivo už máme....skompletizovať surovíny na zákusky, potom v sobotu to zaniesť ku cukrárke...
...včera som bola na skúške svadob.šiat....treba porobiť nejaké menšie úpravy, a buude to super....a teraz v rýchlosti ma ani nebapadá čo všetko ešte treba zariadiť....snáď to všetko postíhame.....8. okt 2008- Sponzor fóra
kocky....co vsetky tak pilne planujete, ked nikde nikdo?
ja uz mam kyti zajednanu, povedala som, nech mi ju spravi do 2000-2500,- Vravela, ze nema problema, ona ratala do 1300,- tak sa troska rozsupne
smotanovy zaklad, ruze, mala kyticka a sup sem tam nejaka pekna farba Nieoc podobne ako som nechala par obrazkov kyticiek v albume
kupila som telove pancusky a samodrzky a nausky k popolnockam
dnes idem na farbenie vlaskov9. okt 2008Ahojte..
no ja sa este stale bavkam s detailami, s Petom sme vytvarali napojove listky, karticky pre hosti so zasadacim poriadkom, aby vedeli, kde budu sediet, karticky na vysluzky a tak podobne..vcera som obvolavala niektorych hosti, ci potvrdzuju ucast, 2 odvolali kvoli zdravotnym tazkostiam, ale zasa ini 2 pribudli, takze stale sa to u nas pohybuje do tej stovky..
Zajtra ideme s maminou este za kvetinarkou, doniest este dalsie vazy a uz sa na 100% dohodneme na kvetinovych dekoraciach na stoly.. Skraslovacie kury zatial tiez stiham..booze, mna normalne nespoznaju..
No a popri tom, samozrejme, neustale monitorujem predpovede pocasia na nadchadzajucich 10 dni..
luko: tak uz mas hadam vsetko..9. okt 2008bona...prosim ta, kedy to stihas
ja somr ada, zes tihnem cez vikend menovky a este dam vytlacit nejake svadobne citanie aj to v cestine a eto vsjo
zasadi poriadok asi robit nebudem, vsak maju menovky a 4 hosti sa hadam nestrati...ale ak by bolo viac a mala som cas, tak by som ho asi tiez spravila9. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahoojte kočky!!!
Hlásim sa aj ja ako čerstvá novomanželka!
Bol to náádherný deň, aj keď počasie nebolo zrovna ideálne, na nálade to vôbec neubralo... Ja som si ten deň neskutočne užívala, bolo to úžasné!!!