Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Tak je tu niekto aj taky ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj h.a.i.n.y :-) mozem sa Ta opytat, preco planujete svadbu v tak velkom casovom predstihu? nemyslim to v zlom, nic take len by som chcela vediet preco taky velky casovy predstih, dakujem :-)
Odpovedať
katka0209 No je to preto lebo mam pred sebou este 2 roky Ing studia :-) A este to nie je ani tak o planovani ale len o predstavach. Takze tolko k tvojej otazke :-) A ty si kedy zacala planovat svoju svadbu ?
Odpovedať
Profilova fotka
h.a.i.n.y aha tak preto, uz tomu rozumiem ;-) S nami to bolo tak, ze v januari 2008 sme sa rohodli, ze sa zobereme a termin sme si dali jul 2008 lebo sme chceli mat svadbu v lete x-) takze 6 mesiacov sme mali na komplet cele pripravy, to sme si takmer vsetko vybavovali na dialku lebo sme obaja z Bratislavy ale momentalne zijeme v zahranici uz cez 2 roky. Ja som dost organizacny typ cloveka takze sa to dalo zvladnut ;-) Svadobne pripravy som si perfektne uzila a aj svadobny dnik x-) :-) x-) Prajem to kazdemu zazit ;-)
Odpovedať
Tak hadam za nejaku chvilku to budem zazivat uz aj ja :-) Dufam ze tieto 2 roky co su predo mnou mi rychlo zbehnu .. Uff .. ;-) Pekne mas fotecky verim ze to bola pekna svadba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja sa pridavam tiez planujem svadbu v 2011 niekedy v maji, najradsej by som 14.maja. Ja vtedy budem koncit bc. a mgr si chcem dorobit externe. Takisto dufam ze tie dva roky utecu ako voda
Odpovedať
miskamisko Ahoj. Tak to som rada ze aspon niekto sa nasiel kto tiez planuje svadbu ,,az´´ o 2 roky :-) Najradsej by som ju uz mala tento rok ale musim dokoncit este Ing a potom sa mozem zaoberat svadbou. x-) Ale pozitivne je to ze uz na buduci rok mozem zacat s realnymi pripravami .. A to uz zasa nie je az tak daleko 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano presne to iste si vravim aj ja, ja už si vyberám svadobné šaty, lebo podľa mňa pôjdu ceny šiat hore :( Teraz mám kúpenú takú maličkosť ako postavičky na tortu. Hani, už si zasnúbená?
Odpovedať
Tak ty uz ides teraz naplno 8-) To vazne uz teraz ides vyberat satky ? A ved ako to je s cenou ? Kedy sa plati za satky ? Az potom nie ? Teraz len nejaka zaloha .. Ale ked pojdu ceny hore ako hovoris tak si myslim ze ti to zrataju tak ci tak ... :-| Zasnubena budem o nejaky mesiac :-) Po bakalarskych statniciach sme si povedali ze sa zasnubime :-) A ty uz si zasnubena ?
Odpovedať
Profilova fotka
Hej mna priatel poziadal o ruku toto leto..bolo to neskutocne krasne :) Ja si budem šatky objednávať buď cez ebay alebo alebo cez mimibazar...takže budem len dúfať že do svadby sa moja veľkosť nezväčší o dve veľkosti :) Naplno ešte do toho nejdem len, kedže foto a kamera čo chceme sú na máj zajednaný vyše roka dopredu tak v tomto sme museli jednať rýchlejšie :) Prepáč že som taká zvedavá ale ako dlho chodíš s priateľom?
Odpovedať
Toto leto ? Minuly rok myslis ze ? :-) A ako prebiehali vase zasnuby ? Aj rodicia a svokrovci boli pritomni ? Uz sa stretli tvoji rodicia s jeho ? Ahaaa tak uz viem ako si to myslela s tymi satami .. Ty si ich ides normalne kupovat. Ja si ich pojdem len poziciat do salonu. Ty si preco kupujes ? Ja len dufam ze zohnam dost dlhe lebo ja som vysoka a na mna je problem nieco dlhe kupit ci uz nohavice alebo cokolvek ine .. ]-( Takze foto a kamerana kedy zacnete riesit ? Uz tento rok ? Ja som s priatelom 4 roky. A ty ?
Odpovedať
Mozem sa este ta opytat ? Ty si pisala ze budes koncit prave Bc ked sa budes vydavat. A kedy mas statnice ? Lebo ja mam teraz v juni Bc. Takze ty sa budes vydavat uz pred statnicami ? Lebo ja by som chcela asi pred no neviem este ako mi to vyjde. Ten datum nemam este definitivny. Mozno to bude v juni.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj no neoficialne ma poziadal v maji 2008 s prstenom to bolo v auguste, rodičia pritom neboli, bolo to v bratislave, kde teraz zijeme spolu. Naši to vzali uoplne v pohode vytešovali sa, ale jeho rodičia z toho robia vedu, že prečo sme sa nezasnubili tak, že na spoloočnom obede aj s našimi. Tak sme ich teda pozvali ku nam na obed a jeho mama zahlasila že kedže sa ešte nechceme brať tak stačí aby sa zoznámili tak 3 mesiace pred svadbou. No ja si šatky chce kúpiť lebo požičanie tých šiat ktoré ja chcem je na Slovensku ešte drahšie ako ich kúpenie zo zahraničia. Ja som zas maličká tak mám presne opačný problém a vo veľa salónoch mi ani spoločenské nechceli skracovať :( No foto a kamera asi budeme musieť už tento rok. Oni sú manželia, tak sa to zvezie spolu. Asi sa budem vydávať pred štátnicami lebo aj u nás na škole sú v júni. Ja som teraz prváčka na VŠ o dva roky budem tretiačka :) S priateľom chodím vyše troch rokov a od juna spolu byvame.
Odpovedať
Takze ty chodis do BA do skoly ? A mate spolu byt alebo kde zijete ? Aj pracujes popri skole ? A aky bol ten obed ? Mali ste sa o com bavit ? :-) Videli sa tvoji a jeho rodicia uz pred tym obedom ? Takze vasi uz vedia ze bude svadba o 2 roky ? A v pohode ? A co po Bc statniciach planujes ? Ja chcem hned po svadbe zacat pracovat na miminku :-)
Odpovedať
Uff asi vela otazok som ti dala naraz ale hadam to zvladnes ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak ano chodime obaja do skoly on o rok konci VS, teraz zijeme spolu len na intraku, mame tam jednu malu izbicku s jednou postelou. S tym obedom sme sa zrejme nepochopili, nasi rodicia sa nepoznaju ani sa este nestretli, mohli sa ale svokra povedala ze nie az 3 mesiace pred svadbou. Moji rodicia vedia ze svadba bude o dva roky a velmi sa tesia, len mi povedali ze si musim aspon toho bc spravit. Tak bc dokoncim denne a potom mgr chcem studovat externe. Snubenec je z Novej Dubnice a ja som od Senice, cize kazdy byvame inde preto sa nasi rodicia nepoznaju. Ale svokra ma s tymi nazormi dost rozculuje ]-( Ale aj ja sa bojim ze sa rodicia nebudu mat pri obede o com rozpravat. Ja som z malej dediny a rodicia su polnohospodari a on je z mesta a jeho rodicia su podnikatelia..tak sa toho bojim Ale bolo krasne ked ziadal mojho otca o moju ruku a otec mu zo slzami v ociach zvolil, potom dal mamine kyticku a podakoval jej za to ako ma vychovali ...bolo to krasne S miminkom je to u nas take ze sme si povedali, ze po svadbe uz si nemusime davat az taky pozor, cize ked sa podari tak sa podari a budeme stastny :) A ty co ako s priatelom vy uz byvate spolu? a vasi rodicia sa navzajom poznaju?
Odpovedať
No to ti verim ze to muselo byt krasne! :-) Tak my byvame s priatelom v jednej dedinke takze moji a jeho rodicia sa uz poznaju a ked sa stretnu niekde v obchode tak aj porozpravaju nieco :-) Co nakupili a taaak :-D Ale spolocny obed to bude asi o niecom inom .. My s priatelom nebyvame spolu a myslim ze do svadby ani nebudeme .. Sme spolu kazdy den - ja u neho alebo on u mna len bez toho aby sme v noci spolu spali v 1 posteli :-) No ano uz rozumiem ako si to myslela. Ja som to nepochopila a myslela som ze aj napriek tomu ste mali ten spol. obed. No co uz .. Ako to byva svokry zvyknu robit neplechy ;-) A co po svadbe ? Kde budete byvat ? Alebo po tvojom ukoncenom Mgr ? A miminko. No my si uz ani teraz nedavame az taky velky pozor 8-) A v kutiku duse by som aj chcela aby sa stala nehoda :-) No uvidime ako to priroda zariadi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak budem držať palčeky nech to príroda čoskoro zariadi odľa vašich predstáv :) Tak to máte dobre že sa vaši rodičia poznajú, ja myslím že spoznanie mojich a jeho rodičov bude jedna veľká katastrofa. :-S No po svadbe by sme radi bývali na Novej, rodičia na neho už prepísali polku bytu, tak z druhej polky asi potom budeme musieť vyplatiť jeho sestru a bude to len naše...dúfam že okolo toho nebude veľa opletačiek.
Odpovedať
Tak to mas dobre ze mate takto bytik. A to je novy alebo odkial ho maju jeho rodicia ? My budeme byvat zatial u nas a potom sa uvidi. Chceme stavat dom ale tiez rodinne pomery si musime najskor vysporiadat a potom sa uvidi co dalej. A tiez sa treba rozhodnut ci chceme mat cely zivot na krku pozicku :-| Tak dufam ze o 2 roky sa tu tiez takto stretneme a poprajeme si vela stasticka na svadbe a do dalsieho zivota :-)
Odpovedať
Tak kto patri este do tejto temy baby ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ahojte ;-) Pridávam sa k Vám...čakala som kedy konečne niekto vytvorí tému na rok 2011 :-D Aj my plánujeme svadbu na rok 2011 august zrejme 27... h.a.i.n.y a ty máš v profile dátum svadby na 12.06.2010...posunuli ste dátum?
Odpovedať
Profilova fotka
jucuska ste zlatý párik, je milé že už pomaly vieš aj presný dátum :) hainy tak ja verím že sa tu zídeme a poblahoželáme si navzájom :) No ten byt kúpili jeho rodičia, teraz je tam síce stanica káblovky ale aj tak je dosť veľký pre nás dvoch, až sa rozsrastieme išli by sme zrejme do väčšieho, lebo v hentom sa dieťa asi veľmi vychovávať nedá, aj keď drahý tam vyrastal :)
Odpovedať
Ahojte baby. Tak vcera som si zmenila datum svadby lebo kocky v inej teme ma od toho odhovorili ze nebudem nic stihat po statniciach a tak vela okolo toho sme sa bavili. Ze statnice sa mi mzu kludne presunut na august atd atd. . A uvazila som ze maju pravdu baby. A je tam samozrejme moznost ze som to mohla presunut na rok 2012 ale ja som to presunula opacne na 2010 lebo uz chcem velmi byt s drahym. Vtedy budem po 4. rocniku. Dufam :-) No a potom by som chcela svadbu. Len neviem este ako to vybavim s nasimi .. uff .. Ze pocas skoly sa chcem vydavat. Oni pocitali s tym ze az po skole lebo som im to aj hovorila. Tak neviem co teraz a hlavne ako im to povedat. Ale o par tyzdnov sa budeme s drahym snubit tak tam by som chcela nieco navrhnut. Len sa velmi bojim ako zareaguju .. |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Aháá...takže do tejto témy ani patriť nebudeš :-(
Odpovedať
No mozno budem to este neviem. A ty uz mas presne stanoveny datum? Chodis do skoly este?
Odpovedať
Profilova fotka
Áno,chodím na vysokú školu,som prváčka,a po Bc.plánujeme svadbu ale je to fakt ešte ďaleko ale ak roku 2011 tak určite ten dátum-spája naše dni narodenia a 2.7 sme spolu začali chodiť pred 4 rokmi...chceli sme pôvodne 2.7 lebo aj to vychádza na sobotu,ale to budem čerstvo po štátniciach a prípravy na svadbu si chcem vychutnať... :-) Podľa mňa sa nemáš čoho báť,určite budú súhlasiť s tým,aby ste mali svadbu ešte pred ukončením školy,predpokladám že Bc.máš vo vrecku?Ale aj tak...mňa požiadal priateľ o ruku na Silvestra,doma sme povedali,že oficiálne zásnuby budú v lete,ale rozmýšlam,že je to skoro,stačí až budúci rok v lete a moja mamka sa už tak teší,že nakupuje prípitok na zásnuby a stále sa pýta,kedy budú... :-) ...a minule sa prekecla,lebo s priateľom si chceme postaviť dom a chceli sme začať už tento rok,aby sme po svadbe už len zariaďovať museli a na to mi povedala,že ak chceme spolu staviať,tak sme sa mali vziať tento rok...i...a to mám len 19...takže u teba by s tým nemal byť problém...veľmi ti prajem,aby si bola šťastná,či budeš mať svadbu 2010 či 2011...veď je to jedno,hlavne že sa máte radi ;-)
Odpovedať
Tak to mas dobre ze mas takych rodicov. A co kde je problem zeby ste sa vzali uz napriklad aj tento rok? Alebo ten buduci? Mne mamka naopak povedala zeby som mala este po VS pockat roka potom sa vydat. Ale na co mam cakat ? A prave preto sa im to bojim povedat ze uz na rok by som chcela. Aj my planujeme s drahym staviat domcek. Ale zatial zaraba iba on a ja som studentkou :-) Ako je to u vas? Tvoj priatel uz tiez pracuje? A kde planujete byvat po svadbe? Kolko budete mat asi ludi a budete si ju platit sami?
Odpovedať
Profilova fotka
Tento rok sa na to cítim ešte mladá,aj budúci ale každopádne chceme vyskúšať spolu žiť aspoň rok pred svadbou,takže budúci rok,len ešte nevieme kde budeme bývať,či u nás ,alebo u nich-bývame tiež na dedine,takže nás delí len 1 km :-) Môj priateľ je kamionista a má 25 rokov takže má nejaké tie peniažky usporené aspoň na pozemok a teraz som začala aj ja pracovať v jednom fitnesse popri škole,a už sa nebojím rozprávať o budúcnosti,keďže aj ja prispievam hoc toho nieje veľa,ale na študentku slušne. Z mojej strany bude asi 50 ľudí -40 z rodiny a 5 párov priatelia a z jeho neviem,ale isto viac asi okolo 70 takže budeme mať "veľkú svadbu" a s financovaním ešte nevieme...Keď sa ženil jeho brat,platili mu všetko a myslím že aj naši už šetria na svadbu ale určite si niečo zaplatím aj sama-výzdoba ,šaty či doplnky... ;-) a vy ako?bude malá svadba či veľká?a kde plánujete staviať?Máte pozemok?
Odpovedať
Ahoj. No my byvame tiez v jednej dedinke spolu. A neviem ci je to az kilometer co nas deli od seba :-) Je to asi menej.. :-) My budeme mat cca 80 ludi co som len tak rychlo zratala. Ale keby bolo na mne tak by mi stacila uplne mala svadba. Ale nasi tam urcite budu chciet mat celu rodinu takže tak. Ked mal moj brat svadbu tak tiez mu nasi platili vsetko okrem obleku a obruciek. Myslim si ze tak to ma aj byt ze rodicia vystroja svadbu. Lebo v nejakej inej teme mi boo povedane zeby im na mojom ieste bolo trapne aby mi rodicia platili svadbu a ja s tym vobec nesuhlasim! Mne by bolo zasa trapne a aj mojim rodicom keby som si svadbu platila ja sama! No u kazdeho to je inak samozrejme. My uz mame pozemok. Kupili sme ho minuly rok v nasej dedinke. Teraz vyberame alebo este len tak zhruba pozerame nejaky projekt. A priatel by uz chcel na buduci rok na jesen zacat staviat zaklady tak sa uvidi ako to pojde. A vy ako? Uz mate vyhliadnuty nejaky pozemok?
Odpovedať
A kde prispievas ? Vasim do domacnosti?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?