Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 jeeej, gratulujem moc k svadbe, ako tak citam mala si dost stresy, ale zvladla si to na jednotku s hviezdickou :-) vela stastia v manzelskom zivote zelam :-)
@angieska ahoooj, ani nevrav, dnes kukam a uz len 42 dni, asi zacinam chytat stres, lebo mam pocit, ze este treba vela veci poriesit :-) a co ty v novej praci? dufam, ze super, citala som, ze ta privitali milo, tak snad to tak aj pokracuje :-)
@nikol18 nestresuj, je to zbytočné, uvidíš, že to super celé dopadne :-) ja....no veľa zmien, veľa stresov, svadba akoby ani nebola, zdá sa mi to strašne dávno, už sa teším na dvd a fotky, lebo fakt už nič si neviem poriadne vybaviť :-| zvykám si...inak sa nedá vyjadriť, ako som na tom teraz :-)
@angieska no to verim, ale neboj, casom to bude lepsie :-) my sme sa mali teraz na dovolenke celkom fajne, ale tiez som povedala, ze uz nikdy s rodicmi :-D
@nikol18 Nikol super ze ste mali krasnu dovolenku :) a s rodicmi na dovolenku, tiez sme boli, ale nabuduce radsej sami :-D
Babule nechce sa mi verit, ze je to uz mesiac co som sa vydavala... ako to leti :-|
@bybi Veru strašne rýchlo to letí. Ale ja ešte tak trochu pokračujem v svadobnom ošiali, keďže kamoška plánuje svadbu budúci rok v auguste :-) a najviac sa teším, že pôjdem zase na svadobný veľtrh :-D aj keď už len s nostalgickými spomienkami ako sprievod :-)
@dracica6663 :-D :-D :-D Keď mám pravdu povedať, tento rok je toho požehnane, tri svadby, vrátane mojej, jedna oslava, dve dievčatká čakajúce na príchod na svet, jedno mojej sesternice a druhé kamošky..... No a budúci rok je to zatiaľ jedna svadba, ale tam asi nebudeme ako hostia, len budem pomáhať s prípravami a jedno očakávané bábätko ďalšej kamošky :-) Aspoň mi čas rýchlejšie prejde, keďže môj manžel sa chystá do zahraničia až do júna :-(
@dracica6663 V novembri by mal odchádzať. Už som raz bola tak dlho sama, ale to som písala bakalárku, učila sa na štátnice, potom promócie a vtedy mi to strašne rýchlo ubehlo. Ale aj priateľ mojej kamošky ide preč. teda oni idú spolu, tak si budeme navzájom takou oporou.
Ahojte kocky, ako sa dnes mavate? Je to tu nejake tiche :-) ja som dnes absolvovala gastro vysetrenie...bolo to velmi "prijemne" ale nastastie bol lekar velmi mily...zial potvrdil mi to, coho som sa po vysledkoch krvi obavala, a teda ze asi mam celiakliu :-( (100% to budem vediet o 2 tyzdne po vysledkoch biopsie)...takze si pomaly studujem, coho vsetkeho sa budem musiet vzdat a na co vsetko davat pozor...a teda je toho pozehnaneeee :-|
Dufam, ze vy sa mate dobre. My sme dnes s maminou nakupili pastelky, omalovanky a pexeso pre deticky, aby sa na svadbe moc nenudili a okrem toho sme objednali aj tasky na vino, takze dalsiu polozku zo zoznamu si mozem odskrtnut :-D
Okrem toho nam vsetci chvalia velmi oznamenia tak sa z toho moooooc tesime :-D
Pekny den vsetkym zelam
@nikol18 ahoj budúca nevestička, ja by som sa aj ozývala, ale nejako nestíham, je toho teraz príliš.... tie tvoje diagnózy sú hrozné, držím palce, aby už bolo len lepšie... užívaj si posledné prípravy, je to super, potom už tiež budeš prispievať asi menej :-N
ahojte ako sa tu mate?ja citam obcas tak 3-4 strany dozadu ale teraz uz pomalinky ani nemam co citat...
@z.junasova aj moj ide ale len na mesiac prec aj tak je to tazke pre mna .... aj pre Emmku samozrejme budeme same ale vymyslela som plan nakolko bude v Leviciach jarmok v strede oktobra a dojde sem nasa kamaratka fotografka Ivka tak vramci toho nafotime pekne fotky (ale najma ja) a k Vianociam dam drahemu taky kalendarik :-p ja ked pozeram nase dvd svadobne ani sa mi verit nechce stale ze to je uz za nami .... :-)
@trdielko149 Tak ja keď si spomeniem na tohtoročné vianoce, tak ja budem musieť aj stromček a všetku výzdobu kúpiť. Teda, prvé vianoce v byte, aj to nebudeme spolu. :-( Mňa čaká maratón pozerania nášho svadobného dvd od tohto víkendu :-D Tiež sa mi nechce veriť, že to tak rýchlo ubehlo. Asi sa rozplačem, keď ho začnem pozerať a v pozadí bude hrať nejaká srdcervúca pesnička. :-)
ahojte :-) ja si dnes konečne idem pozrieť dvd zo svadby a zajtra budem mať hotové aj fotky, už sa neviem dočkať, aj som zabudla, ako to celé prebiehalo :-)
@z.junasova ale pojdes hadam niekam na stedru veceru vari nebudes sama?? my sice vianocnu vyzdobu mame fialovy stromcek sme mali 2 roky no tento rok sme premalovali byt a kedze kuchyna a chodba su krasne cervene a obyvacka je tmavohneda v kombinacii s kapučínkom tak stromcek bude cerveno-zlaty klasika sice ale zapadne nam suprovo do interieru a chcem kupit modernejsie trosku ozdobky nie uplne klasicke...Vianoce su este daleko :-p hlavne nech sa mi zdravy muzik najskor vrati odtial ...
inak nasa Vierka dnes rodiiii pisala na konika ze jej dneska uz daju vyvolavacku lebo malinky je valibuk uz nech potom nema problemy ... tak kazdu chvilonku cakam aj na fb netrpezlivo na spraaavy drzim jej palceky moc moc @werus.g
@trdielko149 Jasné, určite nebudem sama na štedrý deň. No ja musím kúpiť aj stromček, aj ozdoby, proste všetko, takže ešte môžem popremýšľať do akej farby bude. My máme obyvaču trošku do oranžova, tak neviem. Ale mne sa páčia aj také pestrofarebné :-)
Áno, viem, tiež som čítala, že má dnes rodiť. Tak tiež netrpezlivo čakám a držím palčeky obidvom. Ja v práci fb nemám, tak keby niečo oznám nám tú skvelú správu, že to už má za sebou :-D
oznaaamim neboj @z.junasova len momentalne varim detsku vyzivku :-p tak sem len tak "skáčem" :-D pestrofarebne stromceky u mna evokuju spomienky na krasne detske bezstarostne Vianoce a svokra taky stale robieva sklenene gule,stare ozdobky a fakt sa mi to strasne paci,moja mamka uz moderny stromcek robieva ...a kmotra mala pred rokom totalny ulet tyrkysove ozdoby ako bolo to krasne len ja by som si to nedala sice asi aj fialovy bol ulet co ehm ... 8-) tiez sa mi pacia take tie slamene ozdobky a stromcek s bezovymi az bielymi ozdobami vsetkymi to bude o rok o dva zase :-p ale Emmke chcem kupit taky malinky stromcek a ususim jej naň pomarance,od tety co hackuje mame hackovanych anjelikov + medovnicky jej tam dam uz sa tesiiim na majstrovanie! ja zboznujem Vianoce,vôňu medovnickov,ihlicia,kolacikov,orechov,oblatiek,si pripadam ako male dievcatko ... :-N
Ahojte babulky, v prvom rade drzim Weruske vsetky palceky, nech je zdrava aj ona aj babatenko. V druhom rade sme sa vratili zo svadobnej cesty, ktora by bola super, keby nam posledny den nestrajkovalo atenske letisko a nedrzali nas tam 10 hodin, hoci nase lietadlo aj s posadkou bolo uz davno nachystane. Ale inak kretu mozem len odporucit teraz v polke septembra tam boli denno-denne 30-36 stupnov more malo takych 25-27 a vsetko bolo neskutocne lacne letenky nas oboch tam aj spat vysli 400eur a ubytko na 10 noci nas vyslo 139eur pre oboch. Ako letecka spolocnost su super Aegean( grecke aerolinky) letela by som s nimi kludne znovu len uz nie cez ateny. Teraz troska viac rozbiehame s manželom biznis, tak som zvedava ako to nakoniec u nas dopadne s Vianocami.
Baby pozerala som si vase svadobne albumiky a boli ste vsetky strasne krasne nevesty...jooj normalne vam zavidim tie krasne tvaricky a tu neskutocnu lasku co s tych fotiek a videi ide...
@michala.s Ale veď aj ty si bola nádherná nevesta :-) A stále sa nemôžem vynadívať na tie krásne fotky, najmä tú v poli keď pršalo. Ja by som asi na to nemala odvahu, ale výsledok stojí za to, je to neuveriteľne emotívna, romantická, proste nádherná fotka :-D