Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
vsak to ja by som urcite chcela aby to bolo hned a nie tak neskoro to ako vyzera...ze vtedy nebrali to vazne ze budes patrit do rodiny az teraz... je to divne...ze to takto je...
mne to povedali po 2 r chodenia ale tak to je ine lebo k nim sme casto nechodili...sme sa stretavali vonku...takze hned sme domov nesli...11. nov 2010ja mam velmi dobre vztahy so svokrovcami, oni ale svojim svokrovcom vykaju tak neviem, uvidime ako sa to vyvrbi. Hlavne ked budeme u nich po svadbe byvat par rokov kym sa domcek postavi.
Len mi je to take zvlastne, pretoze moji rodicia si s nimi tykaju, ja si tykam s matovimi krstnymi rodicmi ale s rodicmi nie... tak neviem11. nov 2010- Sponzor fóra
drači noooo, to vieš, ja som bola ich susedka odkedy sme sa prisťahovali z BA, vtedy som ja vedela len že sú naši susedia a oni že tam som, s drahým sme začali v mojich 19tich sa stretávať a dodnes si vykáme a vôbec mi to nepríde zvláštne, skôr by mi prišlo, keby som im tykala, vieš 12 rokov niekomu vykať a zrazu len tak z ničoho nič im začať tykať... hehe a ako píšeš že je divné že akoby ma skôr do rodiny nebrali, tak mne by skôr prišlo divné, keby mi hneď po tom čo zistili že s drahým sa stretávame mi nakázali tykať im
toš každý máme na to iný názor11. nov 2010- Sponzor fóra
caute baby
kacenka neboj) ja som raz byvaleho zamestnavatela "spravila" o cca 3000 €
a v pohode
kolegovia si este aj po mesiaci troska rypli a vtipkovali na moj ucet, ale nakoniec boli vsetci radi, lebo si vdaka mojmu priseru mohli kupit orchidee o 2 € lacnejsie ako mali byt
u nas tiez svadobnu tortu prinesie krstna mama - neviem ako z tomiho strany, ale z mojej urcite)
dnes mi prisiel mail, ze moje popolnocne saty su uz na slovensku a zajtra snad dorazia aj ku mne) tesiiim
11. nov 2010hehe, ze mucha
my sme babo alebo bejboale najnovsie som bubka a on muco, ale tak volame aj krpatych hafikov nasich, tak ked zakricim muco, tak dobehne aj tomi aj maxo
a ked pocujem bubka, tak trielim ja aj lilly
moje popolnocky)
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6443577&tab=2
inak musim mat biele svadobne topanky??11. nov 2010
tak drači keď ja poznám drahého rodičov už od mojich 11 a odvtedy im vykám a sú odomnňa o dooosť starší, prišlo by mi zvláštne tykať im .. Rada ich mám, veľmi si ich vážim a to či im vykám alebo tykám, to s tým podľa mňa nemá nič spoločné, kedysi sa aj rodičom vykalo alebo manželia medzi sebou a boli najbližšia rodina