@anitt2312 Paci sa mi praca P. Rekem. D. Mazak, a I. Musil, medzi nimi sa rozhodujem ale stale neviem ktoreho volno maju vsetci traja. Svadbu budeme mat v Gazdovskom dvore v Tr. Turnej alebo v restauracii RIo v TN, paci sa mi aj hotel Tatra ale ten sa rekonstruuje neviem dokedy bude trvat.
NO ja chcem vyriesit najskor kamera foto hudba a miesto hostiny, to su take najzakladnejsie ktore treba asi rok dopredu, :-)
Ahojte aj ja sa pridavam k tejto téme. My plánujeme svadbu 30.6.2012. A tiež neviem kedy by som mala isť pozrieť šaty a tak. Skupinu by sme uz chceli objednať lebo tú ktorú chceme my tak ich treba objednať rok do predu. A taktiež asi aj sálu budeme musieť objednať.
@kattuska25 ahoj... vitam ta tu... mali by ste zacat s pripravami asi ten rok pred svadbou urcite.. aby sa vam podarilo zladit vsetko na jeden datum...
ahoj a ďakujem. no to asi budeme musieť včera som sa akurát informovala u našej kvetinarky ako je to z vyzdobou do kostola a do sály všetko mi vysvetlila takže už stačí len sa rozhodnúť koľko sme ochotný do toho investovať. Ešte stále si hohvorím že mám kopu času ale keď si tu prečítam niektoré komentáre tak zisťujem že by som aj mala začať. aspoň tie najzákladnejšie veci a to je: kamera, foto, hudba a sála. no ale neviem čo zo šatami, kedy by som mala isť pozrieť šaty podľa vás?
Ahojte kočky, my tieŽ chystáme svadbu na 2012. Radi by sme sa brali v zahranici, asi Mauricius. Chceme sa vyhnut celemu tomu stresu okolo priprav a celkovo nie sme moc extrovertni...
@kattuska25 mislim si ze asi tak tych 10 mesiacov dopredu ti treba aj na saty...:), aby si si ich mohla na ten datum rezervovat ty. lebo urcite by kazdu z nas mrzelo ak by sme si konecne vybrali vysnivane satocky a uz budu na ten datum obsadene.. a ked mozem vediet tak kolko ste sa rozhodli ze investujete do tej vyzdoby kvetinovej.. nemas nejake foto ako to bude vyzerat? a aku farbu ste si vybrali??? :)
caute baby, aj ja sa pridavam, svadbu budeme mat 7.7.2012 v Kosiciach :) Zatial som si zistovala saly, a kedze budeme mat na svadbe cca 120 ludi, tak vyhrala u mna Krasna nad Hornadom. Fotografa som uz tiez oslovila, ostava mi este kameraman a to hlavne budem mat vybavene... na ostatne je myslim este cas...
@martina.hedmegova ahoj, v krasnej? aj ja som o tom premyslala... nevies mi povedat nieco blizsie o tom mieste v krasnej? kde presne v krasnej? je to nejaka restauracia, alebo kulturny? ja budem mat asi 70ludi a budeme sa brat v septembri 2012. a nejake foto nemas??? :-D
3titi3 : no je to restauracia, majitel v pohode, je tam pekne aj ceny sa mi zdaju na Kosice fajn, kedze to nie je v centre.. tu maju stranku: www.restaurantrubin.sk
@monyyy A akej farby? :-) To bol ten blaznivy napad, ktory si spominala? :) Ja budem mat tiez farebne topane, bud cervene (ak zozeniem take ako som si vysnivala) alebo tieto, ktore uz mam doma: http://www.buy-from-in-china.com/imag... :-D
No my obrucky vobec mat nebudeme, ale..viac nepoviem, lebo to je prekvapko.. 8-) :-D
Inak vitam vsetky novopripojene nevesticky - sa nam pekne zacina plnit tema roku 2012 - ale ved ani sa nenazdame a bude to tu, ten cas leti ako divy. :-)
Baby, ako pokracujete s pripravami?