Ahojte dievčatá, slečny, žienky, dámy :)
Je tu niektorá , ktorá zo svojou drahou polovičkou plánuje svadbu na rok 2013?
Viem, že je to ešte pomerne ďaleko, ale ono v skutočnosti ubehne ako voda... :)
taninka7 sanca zmaknut to tu je, ale to by si mala z toho vlasy dupkom... :-D radsej si nechat viac casu a pomalicky povybavovat co treba... :-) my tiez planujeme relativne malu svadbu, ale uvidime ako sa to vyvinie :-N
myslim ze mas toho dost, a netreba sa vam hnat do svadby :) my si tiez pomaly setrime, a zbierame inspiracie... a datum mame jasny, lebo den nasho zoznamenia vychadza na sobotu :-D fii a kde zijete?
no my tiez byvame vo vlastnom, ale tiez mame nejake financne zavazky... aj preto sme nedavali svadbu skor aby sme ju nemuseli posuvat o rok a o rok... ]-( vidim ze si uzijes s drobcom :-p
Zuzi...veru náša malá Sali je veľmi aktívne dieťa a to má 3 mesiace( 8.októbra bude mať 4 mesiace) |-|
Tak ja sa musím teda "pochváliť" dnes priateľ priniesol výbornú tortičku od jedej cukrárky...tušíííím ju využijeme aj na svadba :-D I keď viem je to veľmi skoro ale také moje malinké detektívne očko sa vždy zíde ;-) :-D
Aj som odfotila ak si na pokeci do IP napíš nick ;-)
Práve ešte niečo robím vo worde ale nejako mi to blbne ]-( :-|
A ozaj ako sa dá inštalovať do PC photoshop? Platí sa za to niečo? Leob veľa báb si tak vytvára oznamká a ja som na takéto veci antitalent :-(
ja mam tiez dve favoritky cukrarky, jedna dokonca byva v tej istej dedine ako moji rodicia, ale od obidvoch som chutnala a boli neskutocne tie torty... :-) len ci budu vediet spravit tak, ako si to predstavujeme my =-) no tak s tym photoshopom netusim, ja mam len ulozene v pc nejake oznamka co som nasla a zaujali ma, a priatelov kamarat ma tlaciaren, takze mu len povieme ktore, co tam chceme a bude, snad :-D
tak ahojte ak vam smiem poradit s tym photoshopom staihnete ho len si dajte do googla photoshop mne to sice stahoval svagor ale zadarmo ...no lepsi je corelli program aj ten je na nete zadarmo vraj sa v nom vytvaraju lahsie oznamka neviem akurat mi to stahuje pc ;-) potom va napisem viac ci je to fakt pravda ... taninka ja mam 1 rocnu dcerku Emmku v r.2009 som otehotnela ale kedze som koncila skolu a brali sme hypoteku nechcela som sa vydavat ale vedeli sme ze chceme svadbu ...na Valentina rok 2010 ma poziadal o ruku (emmka mala 5 mesiacov) a najskor sme si dali datum 28.5.potom 21.5. a nakoniec sme dali 11.6.2011 ;-) co sa tyka stihnutia svadby za 4-5 mesiacov vsetko sa da stihnut! moja kamaratka z vychodu stihla vsetko a mali kvlaitnych ludi (kamera,ziva hudba,foto) za 1 mesiac ved nie je problem kupit si zapisnik a obvolat nejake cisla ja som vsetkych obvolala za 30 minut a dohodla stretka ;-) mam na mysli kameru,foto,dj,starejsi ... a v jeden vikend sme mali stretka a dohodli sa a odisli potom zalohy a teraz chystame fotografovi konecne odoslat zalohu ... ;-) ked sme boli u svokry,drahy mal dovolenku v lete a tam je svadba sme isli na matriku,za fararom,do KD a opat to cele trvalo par hodin dokopy aj s aranzerkou co nam vyzdobi miestnost ... obrucky som nasla na nete k vianociam objedname a potom uz len oblek a saty ;-) a par drobnosti takze ked su peniaze da sa aj za 4-5 mesiacov vybavit bez problemov my ich tolko nemame sama to poznas pri malinkej ;-) takze tiez vybavujeme v ramci 10 mesiacov casu ;-) no aj tak si drobnosti nechavame po novom roku vsetko ;-)
Trdielko.....díki a to corelli je lepšie? ale je podobné ako photoshop? ;-) :-N Fakt sa v tých veciach nevyznám :-D ;-)
Veru peniažkov nemáme veľa,ale stačí nám...veď život nie je len o peniazoch ;-) Mááte malinkú? Jej gratulujem! x-)
Zuzi...toho sa aj ja bojím že či nepovie také mi nerobíme :-D :-( Ale robí fest chutné :-) ;-)
no my chceme taku, ze bude poschodovy stojan, na vrchu bude mala torta, ktoru symbolicky prekrojime, a na zvysnych poschodiach budu male torticky :) dam do albumu, tak mozes kuk :-)
taninka, krasne su tie torty :) hej, na tom sme sa zhdoli, ze taka kombinacia je najkrajsia, no mozno aby boli na nej nejake srdiecka ruzove a bez holubkov... inak poslala som ti do IP odkial som ja mala corel ;-)
Zuzi...tá je náádhernááá...veru len prifarbiť ;-)
Ozaj čítam na pokeci tvoj profil že deti..dvoch chlapcov? Ty máš dvojičky? Lebo vyzeráááš supeeer na foto x-) x-) x-) x-) x-) Či sa mýlim? :-N :-D
Zuzi...jaaaj :-D Teeeda my si psíka nemôžeme dovoliť..malá má exém...za pár dní ideme na odbery..uvidíme bojím sa aby nemala alegriu na psíkov ;-)
Už sa mi sťahuje cen corelli čo čo to je už je 57% :-) Pôjdem hňed otestovať už snorííím nejaké tie obrááázky čo použijem na oznamko :-) :-) :-)