Ahojte dievčatá, slečny, žienky, dámy :)
Je tu niektorá , ktorá zo svojou drahou polovičkou plánuje svadbu na rok 2013?
Viem, že je to ešte pomerne ďaleko, ale ono v skutočnosti ubehne ako voda... :)
no my mame civaviaka u nas v byte a labradora mam u rodicov... :-) moj oco ma tiez ekzem, ale len ked havo meni srst.. vtedy nechodi dnu a je len vonku pri dome, takze to nie je take zle... ;-) ja by som si netrufla sama robit oznamko, mam nejake napady a obrazky, ale dam to priatelovmu kamaratovi, a on nam spravi :-p
waaau, tak to je krasne... my zatial co sme pozerali, tak sa nam vacsinou pacilo nieco vtipne, tak uvidime ake oznamka nakoniec budu... no labrac uz je velky a poslusny, ale maly ma len 4 mesiace, takze este robi bordle, ale chvalabihu spolu dobre vychadzaju :-D
no jasne, zo zaciatku sa ho maly bal, ale teraz je strasne dotieravy a stale ho taha za chvost, usi a podobne :-p normalne obdivujem toho velkeho, ze na neho este ma nervy :-D
o tri roky uz budu obaja velky, tak sa planujeme aj s nimi fotit, videla som teraz krasne fotky, kde psikovi zohnali taku "koselu" s motylikom, no neskutocne zlate to bolo :-)
hej, tam som pozerala ked sme malemu zhanali oblecenie teraz, lebo strasne je teplomilny... :-D ale normalne ma zarazili niektore ceny, 2 az 3 nasobne vyssie nez inde :-S
no tak co vravite na tej corell??mne ho nakoniec pc nestiahol nieco mi to vypisalo potom error a je koniec no co uz akurat kamaratke pisem posielam ona mi vytvori nejake oznamkaa ;-)
Zuzi..suppeer :-)
Trdielko149...dáš mi nick na Tvoju kamarátku? teda ak je registrovaná tu na MK :-N Mne sa to stále sťahuje a nejako sa to zaseklo uvidím ;-) :-(
taninka do ip ti poslem jej mail je zbytocne to riesit tu aj tak ti posle hotovy navrh oznamka na mail ;-) inak kuk moj labum tie oznamka s postavickami co tam mam su od nej :-)
Tak ahojte :-)
Celý čas som sa s tým prplala a nakoniec sa mi podarilo spustiť google picasa :-) Takže už vytváram oznamká o 106 8-)
Je to super program..odporúúúčam!!!!!! :-)
Ja Vás na dnes opúšťam...Sali nie a nie zaspinkať :-p :-D
Zajtra sa dúfam "uvidíme" ;-)
A kľudne kritizujte,komentujte moju prácičku(úprava fotiek) :-D Juj som taká rada že sa mi to podarilo inštalovať :-) x-)
Dracica6663...nie mne to nešlo aj mne to pýtalo :-( Ale stahni si google picasa 3 je to super program :-) :-) :-) Ten sa mi možno 3 minútky sťahoval ;-) A super funkcie teda aspoň rpe mňa ako začiatčníčku ;-)
Tam som robila oznamká ;-)
Zuzi..ďakujem ale to ešte len tak sa s tým učím narábať ;-)
Tu je skopírovaný môj príspevok z jedej témičky,nebudem to predsa 2 krát písať ;-)
Ja mám také poobedie za sebou Malá soplíkuje...odsávačka na soplík nepretržite pracuje Sme boli u doktorky dala nám kvapky,a odsávať,odsávať,odsávať Konečne zaspinkala...už bola unavená ráno sme vstali o siedmej kým sme sa vychystali doktorke bolo aj 8:30 ešte aj krvičku jej brali Plakala o 106
Takže toľko a ako sa vy mávate?