Svadba v roku 2013. Plánuje tu niekto?
@monikajanicko tu najdes vela kamosiek
) kedze mame rovnake "starosti"
25. máj 2012- Sponzor fóra
@tinulikpn
@richyla
@mia14
pekne sa rozrastame27. máj 2012@papalinka7 to ano, ved len tak daleeej
27. máj 2012@xabinka hlavne je mat miesto a ked mas niekoho konkretneho vybraneho (kamera,foto, DJ) tak aj tych.. lebo sa dost uz plnia terminy
27. máj 2012@papalinka7 Konečne som sa včera rozhýbala a išla pozrieť jednu sálu ako to tam je... či mi nepovedali, že prevádzkar sa ospravedlňuje, musel odísť, ale nech prídem cez týždeň, bude tam určite...
Ako som sa rýchlo nadchla že idem na to,tak som aj rýchlo sklonila hlavu a odišla domov28. máj 2012@kacenka_1 hlavne je ze si sa uz rozhodla
28. máj 2012@guiseppinka Ahoj ty si pisala,ze si ides spravit oznamka sama...smiem sa spytat ako,alebo c mas nejaky program na to v pc...vdaka
29. máj 2012- Sponzor fóra
@zuzik2001 robim ich v coreli... vo photoshope robit neviem a v coreli som si uz zvykla... preco?
29. máj 2012@guiseppinka chcela by som aj ja si spravit radsej sama...da sa ten program stiahnut z internetu?vdaka moc
30. máj 2012@zuzik2001 to ti neviem povedat... mozno stiahnes, ale plnu verziu asi nie... jedine, zeby ti to niekto crackol...
30. máj 2012@guiseppinka vdaka moc...myslis ze je to tazke to pouzit?
31. máj 2012@zuzik2001 corel? nie je to tazke, len trochu pracne na zaciatok... ale ja uz mam porobene sablony, takze si v tom viem spravit hocico... ale najskor som na to kukala, ze co to je
31. máj 2012@guiseppinka velmi dakujem Takze vravis ze ma caka vela zoznamovania.
1. jún 2012@zuzik2001 ak ti to niekto, kto s tym uz vie robit, ukaze tak ani nie... sice u mna to bolo, ze vsetko naraz, ale stalo to za to...
samu si to neviem ani predstavit, ze by som sa to mala ucit...
2. jún 2012@jurcik heh kolka nahoda aj mna to caka 6.7
3. jún 2012Caute baby aj my planujeme svadbu na rok 2013 len este nemame presny datum ... ale mne sa tento rok nepozdava neviem preco
mam z toho taky cudny pocit ... Ja by som najradsej mala evadu este tento rok kedze planujeme len taku malinku ... ale priatel chce az buduci vraj aby sme to stihli pripravit
Zvazujeme datum 14.2.2013 ...
25. jún 2012@parvinka0001 aj ja 20 april
ale akosi ma tu desi a celkovo, aky stres a panika je okolo svadby.... isla som rezervovat termin do hotela a tam ma zrusili, ze som prisla neskoro.... a to mam do svadby 9 mesiacov... to preco tak skoro vsetci vsetko riesia?29. júl 2012
ja tak isto 2O aprila