ahoj, my plánujeme 6.7.2013 :-) ...teda plánujeme ako plánujeme..dohodli sme si termín a zabezpečili kostol..tento rok už viac ani neriešime...ešte je čas.. :-)
Ahoj :) my máme termín 1.6.2013 a mame zajednanú miestnosť, DJ-ja aj fotografa s vizážistkou som už tiež dohodnutá :) ešte do kostola sa musíme ísť opýtať a zatiaľ stačí :) :)
@papalinka7 deň detí bude aj náš deň :)
@papalinka7 este nie, dufam, ze v Piestanoch sa tak skoro saly nerezervuju a ze to budu mat volne.. ale ak nie, tak potom mame aj ine alternetivy.. mame tri miesta-favoritov :-D myslis papalinka ze uz by sme mali zarezervovat?
@tinulikpn neviem ako to chodi v piestanoch - ale u nas (sered a okolie) tu mame len take dve saly schopne.. a kamoska si rezervovala rok a pol dopredu.. tak ja mam preto tiez rezervovanu uz - ale iba tak ze ma maju zapisanu a mam prist v oktobri..
No tak to ma teší, že nás je už toľko :) My sa ešte stále rozhodujeme medzi júlom a septembrom a nemáme ešte nič rezervované. Snáď je ešte dosť času, ale nechcem nechať nič na náhodu ... Ešte sme sa ani poriadne nerozhodli, kde svadba bude, keďže ja som z Považskej, snúbenec z Oravy a bývame v Trenčíne :D Nejako to vymyslíme :D :D :D
@kabo ano viem :-) ... inak už mám DJ konečne - včera dohodnuté a na sálu ideme dať zálohu tento týždeň, snaď mi to nik nevyfúkne 8-). Ešte kameramana, fotografa, a nakonci roka do kostola sa spýtať a tohtoročná misia bude splnená.... jupííííííí...
Mimochodom keď som zisťovala sály boli obsadené aj na rok 2014 niektoré !!!!!!!!!!!
@papalinka7 v piestanoch je sal dost, tak dufam, ze s tym problem nebude ak to rezervujem "len" rok vopred :-) este mi zostavaju v skole dve skusky, tak od jula to zacnem teda asi uz riesit, kazdopadne dakujem za "nakopnutie" ;-) stale si vravime, ze este je casu a casu, ale ono to ozaj zbehne ako voda.. :-D
@gabi24 ak si hľadáš miesto, tak musíš vedieť, že v ten termín je ešte voľný aj na fare, či úrade a naopak, či berieš čo prídeš??? My budeme mať obrad aj hostinu na jednom mieste, takže bez jedného sa nedá druhé a napr. foto mi už odmietli dvaja z nášho okolia, lebo už majú zaplatenú rezerváciu, a keďže nechceme kameramana, tak zase nevezeš hoc akého šuplikanta... Ak máš predstavu, tak je potom správny čas, ak ju nemáš, tak je skoro :-)
@kacenka_1 presne tie iste skusenosti s obsadenostou sal mam aj ja, a potom sa tu niektori cuduju, ze co sa tak skoro nahaname :-S no bodaj by nie, ked nas trh nuti ]-(
@gabi24 aj ja som si hovorila že je skoro, a niektorí sú už obsadení.... čo sa týka farára, za tým ja pôjdem až ku koncu roku, ale ja som z dediny a to by nemal byť problém, a ak tak mám možnosti v meste.