Svadba v roku 2013
@tinulikpn @gabi24 baby ja sa neviem rozhodnut ci kostol alebo urad.. co sme boli na svadbach tak nasi ze na urade to bolo krajsie - aj ked kostol je taky honosnejsi a krajsi podla mna a ma to ine caro.. a netusim kolko dopredu to mam ist zajednat..
9. jún 2012@papalinka7 Ak mozem poradit; tak podla mojho nazoru, ak nie si veriaca, alebo uplne presvedcena, ze chces mat sobas v kostole, tak zvol sobas n aurade.
9. jún 2012- Sponzor fóra
@gabikastefulova som veriaca len som neni uplne presvedcena ze svadba v kostole je pre nas...
9. jún 2012@papalinka7 ako sama pises, sobas v kostole ma svoje caro. Ja osobne som napriklad uz ako mala vedela, ze chcem mat raz svadbu v kostole. Ak si veriaca, nevidim dovod preco by nemohol byt sobas v kostole, ale to je len a len na tebe
9. jún 2012@gabikastefulova ja by som chcela mat sobas pred bohom - je to take zavaznejsie.... len sa musime s drahym dohodnut ze ako teda..
@tinulikpn ja som tiez chcela mat sobas od mala v kostole - hovorila som ze jedine tu v nasom a s tym fararkom.. (skoda ze uz ho odvolali inam)..9. jún 2012@papalinka7 ja som urcite za kostol, nie som v nom sice kazdu nedelu, ale svadbu v kostole by som nevymenila za urad. Ked organ zahra svadobny pochod, mam uplne zimomriavky
9. jún 2012@papalinka7 Uvidis, ze sa dohodnete
9. jún 2012@rikilc to budem sláviť 30tku
9. jún 2012@gemini255 Takze som si vybrala pekny den
9. jún 2012- Sponzor fóra
@vejka77 aj my máme taký dátum
.... a mám len sálu a DJ
13. jún 2012uf babenky ked tak citam tak ja budem mat termin 13.7.2013 a momentalne som v zahranici tak ked pridem domov idem si vyberat nejaky hotel nech sa mi nejaky ujde ked tu pisete ze rok aj pol do predu je rezervovane tak neviem neviem a to chcem este s zivovu hudbou -s tym je tiez problem a aj kameraman ach jaj.svadba este daleko a polovicu treba rezervovat
13. jún 2012@lentilka21 neboj, urcite zozenies nieco podla svojho vkusu
neni to este take hrozne s terminmi
13. jún 2012@stanuska11 super datum
@tinulikpn tiez si myslim....13. jún 2012@nelllinka68 aj si ich bola skusat?
baby uz ste boli niektora skusat?ja by som aj sla ale zda sa mi to skorolen tak orientacne ze co mi sadne a na aky typ sa zamerat..
13. jún 2012zatial nie ,no chystam sa v lete,velkostou by mi mali byt dobre no len ako mi budu pasovat.To su saty na kupu,preto,ze vyjdu na ovela menej ako na pozicanie
13. jún 2012@papalinka7 ved chod, aj ked len tak orientacne, nikdy nie je skoro si myslim
hlavne ked chces zistit ake saty by ti sadli, aky styl.. ja by som do toho sla
13. jún 2012@julinnka2 ahoj, vyyyborne, vitaj medzi nami, 2013-tkovými
))
13. jún 2012@keira neviem či magický ale Medardový určite je.... Po tohtoročnom Medardovi som značne z toho dátumu na nervy, keďže ho máme aj my a obrad aj hostina bude na lúke a v "stane"...
13. jún 2012
@gabi24 ano, jasne, tiez si myslim ze farar ma este cas