Svadobý termín apríl 2007
- Sponzor fóra
dobré ránko
mzuzka ja zdieľam ten názor čo jankazaba, podľa mňa by si sa nevedela sustrediť ani na to ze myslis na mamu ani na to ze tancujes prvy manzelsky tanec, a ktovie akoby zapracovali emocie...
my návleky mať nebudeme, aj ked som chcela, ale v našej sále sú krásne nové stoličky... takže mám o jednu starosť menej13. dec 2006Aj nám zaobstaráva reštika návleky, oni ich vlastne používajú bežne, takže tam žiadny príplatok nebude, ale myslím, že keby to reštika nerobila ako servis, tak sa nebudem trápiť zháňaním, lebo ak stoličky ladia so sálou alebo výzdobou, bude to super.
Marcelinka, my nechystáme výslužku, ale kúpili sme pre každého hosťa maličkú krabičku s mandľami v cukre a pripnem na to ešte kartičky s menami, tak nám to bude slúžiť ako držiak na menovky13. dec 2006Kristin, moja mamina si to tiež nevedela predstaviť bez výslužky, tak sme sa dohodli na tom, že svadobní hostia dostnú malé darčeky a potom si ona sama zariadi koláče pre kolegyne do roboty, susedov z baráku a tak... Ja ani netuším, komu by čo malo ísť, tak maminka sa dobrovoľne rozhodla, že to zariadi.
13. dec 2006Ahojte baby, ja som tiez "aprilova" - presne 28.4. 2007, ako to pekne znie
Len ma tesi, ze aj Vy mate plnu hlavu vlastnej svadby, lebo niekomu sa nevidi, ze tak skoro sa zaoberam pripravami. Ale to tak rychlo zbehne, ze az. Este som ani saty nezacla hladat, ale snad nieco v PD najdem. Neviete poradit nejaky dobry svadobny salon? Aj s kostolom sme si uzili, potesil sa ze sa chceme brat, len listoval v starom kalendaria to prekvapenie, ze sme tam polroka dopredu, to bolo. V podstate uz mame zajednane vsetko. A teraz nas caka vytvorit nejake oznamko
13. dec 2006- Sponzor fóra
Ahojte, prajem pekné popoludnie...
Ja som si už objednala návleky na stoličky v BA, jeden vychádza na 79,-Sk aj s mašľou. My budeme mať takú menšiu svadbu, takže cenovo sa to dá zvládnuťA ešte k tej hudbe na prvý tanec-Bude to od The journey a pieseň sa volá Open arms. Je to také pomalé v rytme waltzu, takže nie klasický viedenský valčík. A ako ste na tom so svojimi polovičkami? Máte doma vrodené parketové levy alebo sa trápite ako ja s tým svojím
?
13. dec 2006jéééjda.. toto je snáď časť svadby, ktorá mi najviac naháňa strach! môj drahý je totiž tanečné drevo (ja som len trošku menšie). Dalo by sa to vyriešiť slaďákom, ale ja by som radšej nejakú pesničku, na ktorú sa dá aspoň trošku hýbať... Máme vybraný jeden fr. slaďák, ale bo od The Carpenters - What the world needs now (it s love, sweet love). Tiež pomalé, ale dali by sa na to zvládnuť nejaké kroky.. No hotové utrpenie!
13. dec 2006Dakujem pekne baby, vyskusam to milady, aj na nete som nasla nejake kusky, len ci sadnu, ked som trosku pribrala
mzuzka k tej prvej piesni sa priklanam k babam, co pisali, ze radsej nie, predsa je to citlive ked sa to jedna o maminu. A este som sa chcela spytat ci mi nahodou nevies pomoct ohladne zlateho vlizelinu, kedze som sa nejako zamerala na zlato-bielu vyzdobu
Pekny den baby.13. dec 2006dzupinka, vlizelín som zatiaľ nikde nepozerala, tak neviem veru. ale ak niečo vhodné zlato biele nájdem, tak ti písmenknem.
čo sa týka tých prvých tancov, no neviem ako to dopadne u nás, ja som tancovala od 8 rokov závodne spoločenské tance a môj Marek keď tancuje, tak neohýba tie svoje 2metrové čvále.takže keď sme boli spolu na iných svadbách, tak sa tam na nás smiali, že vyzerám akoby som sa mrvila okolo chodúlov
13. dec 2006
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
je to agentura v siedmom nebi, trenčín - pozriem niekde cislo a poslem