Svadobý termín apríl 2007

6. apr 201128300
  • baby čo si myslíte o šatách čo mám v albume 6. v poradí majú take u nás v salone a celkom sa mi pozdavaju 😃

• závoj je krásnučký, ja som sa tiež rozhodovala, či dlhý závoj, alebo vlečka na šatách. Nakoniec vyhrala vlečka. závoje mám dva, a nakoniec asi dám len kvietky do vlasov bez ničoho 🙂

• Dík Zuzi, no ja ešte uvidim ako s ním budem potom tancovať musím vymyslieť vypnutie, alebo potom náhradný kratší, jedna baba to tak mala 😃

• Sponzor fóra
  • už som dala do albumu naše svadobné tátoše 😃

• vyzeraju super hned by som sa povozila
    zuzi pretekáte na nich 🙂 to by mala vidiet moja polovicka hned by vedel čo chce pod stromček 😃

• to nie sú naše, ale našich kamarátov. to sú cestné, nie pretekárske, také pre imidž, je v nich niakých 6-8 reprákov, vyhrievané sedadlá, a somariny. Výkon podajú, ale sú na dlhé trate.
    len nech nepršíííííííí

• to bude bomba 😃

• ahojte baby, pridala som saty medzi ktorymi sa rozhodujem (posledne dve fotky) co myslite ktore ????

sonulienka krasne su tie satky 🙂 aj zavoj je super, len akoby to vyzeralo dokopy, ci by toho nabolo vela pokope...
    a zuzka to vazne na tom pojdete? vy ste nejaky extravagantny par...

• no extravagantný zrovna nie, ale keď mi to kamarát navrhol, zdalo sa mi to také ojedinelé, tak prečo nie?

• no tak na toto budú ľudia ešte dlho spomínať

• na piatok 13 apríla sa to hodí, nie? 😃

• ??? aký piatok 13 ???

• Hello babenky!
    Zuzi, odvoz fakt bomba! Brala by som aj ja a piatok 13-teho mi nikdy smolu nepriniesol, skôr naopak, takže na teba určite budem myslieť 😃

Sonulienka, podľa mňa ti tie posledné sadnú viacej...

• marcellinka. môj osobný názor, buď tie, kde máš popis "tieto ma zaujali" alebo posledné v tvojom albume.
    a k piatku 13 - no my máme svadbu piatok 13apríla 😉

• ufff. som sa sekla... ten odkaz nebol pre Sonulienku ale pre Marcelku... sorry... aj ja som za posledné šaty, čo máš v albume 😉

• Sponzor fóra
  • vážne a to prečo, ak sa môžem opýtať...
    dík za názor, zatiaľ jednoznačne vyhrávajú tie posledné

• dík bihan, hneď som si myslela, že to píšeš mne 😃

• keď ťa porovnávam v tých šatočkách, tak na niektorých vyzeráš ako keby si mala o 10kg viac ako na druhých. V tých posledných máš takú peknú postavu.

• a to pritom som si ich vzadu pridržiavala lebo je to väčšie číslo

• ja ti neviem povedať prečo, len sa mi v tých posledných páčiš najviac... 😉

• 😃 😃 😃 ale ja som sa pýtala zuzky, že prečo piatok
    joj ale robím zmätky

• ja som tiež nevedela, že sa to pýtaš mňa 😃
    neviem, proste keď sa ma opýtal kedy, tak som z recesie povedala jedine piatok 13 a po pozeraní kalendára som zistila, že narok je aj v apríli. tak tak niako sme sa nakoniec k tomu dátumu prepracovali a bolo

• no a este raz mi povedz ze nemate sklony k extravagancii 😉

• možno skôr občas k exibicionizmu 😃

• no jednoznačne spôsobíte rozruch

• no už tu asi nie ste, ale aj tak ahojte

• ahoj 🙂

• marcelinka tie posledné ti podla mna svedčia viac ale prečo to ti ani ja neviem povedať len sa mi v nich zdáš
     ovela krajšia

• ahojte babulky,
    marcelinka: ja sa tiez pripajam a myslim ze v tych poslednych vyzeras super 🙂

• ahojte, ďakujem Vám všetkým. už som si ich rezervovala a veľmi sa z toho teším 😃 😃 😃 konečne som spokojná, aspoň čo sa šiat týka

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov