Svadobý termín apríl 2007
- Sponzor fóra
aojte aprílovky, pridala som do albumu moje topánočky a klobúčiky, som úplne vytešená
sonulienka, keď budeš mať šatky na konci, budeš z nich nadšená a vyhneš sa pocitom, ktoré mávam občas ja. tým že už mám šatky dlho doma, občas si vzdychnem nad niektorými, jéj tie sú krásne, škoda že ja už mám šaty......25. jan 2007ahojte
dala som do albumu nasu obalkutesim sa z nej, ale drahy v tom videl skryty vyznam, ze chudacik ako bude pod papucou. ale ja som to tak nemyslela, jednoducho sa mi pacil obrazok...
sonulienka neboj sa nieco ti musi padnut do oka... a ta pani co si chcela otvorit salon a doniest saty ktore sa ti pacia? nepacia sa ti , alebo ich neobjednala, alebo co sa stalo...25. jan 2007Dobré ránko, Kristin skús si pozrieť na www.svadobneoznamenia.sk - záložka texty , možno si niečo vyberieš.
26. jan 2007- Sponzor fóra
ahojte kocky, je tu dalsia aprilovka, velmi neprispievam, ale pozorne sledujem.
A tak ma napadla otazka preco ste si vybrali prave april? Mna sa kopec ludi pyta prave na tuto otazku plus este otazku ci sa musime brat( ta ma rozculuje asi najviac, pretoze sa brat nemusime, ale chceme a babtako odkladame az o take 2 rocky) . My sme si vybrali april preto, lebo je to rok od nasich zasnub a tak nas tak spontanne napadol tento mesiac.
26. jan 2007Ahojky
My máme doma presne to isté... Máme výročie 21. v auguste, ale rozhodli sme sa pre apríl. Navrhovala som totiž tento mesiac alebo ešte tak skorý september,lebo nie je extra horúco a páči sa mi toto obdobie.. A sadol nám deň výročia - 21.4. Keď sme s tým prišli, tak nikto nedával otázky, či sa musíme brať, keďže sme s tým vyrukovali ešte v predstihu ( koncom leta), ale teraz je tých zvedavcov viac. Neriešime to, povieme, že nie, že sa berieme preto, lebo chceme. A na ostatné reči kašleme.26. jan 2007Dobrá otázka. V januári po sviatkoch je to také nevýrazné, vo februári mám hrozne moc práce a je zima, v marci sú daňové priznania, apríl je akurát tak oddychový, svadby v máji sú vraj nešťastné, jún ideme na dovolenku, júl a august sú teplá a ideme na dovolenku, september, október, november je moc ďaleko alebo blízko (keďže zásnuby boli v auguste), a v decembri sú Vianoce.
26. jan 2007ahoj, v noci som kvôli vetru ani oko nezažmúrila a celý čas som myslela na to, že keď budem mať takého počasie na svadbe, tak ma porazí a ku kaderníčke ani nepôjdem. Ináč som sa cez víkend snažila vyrobiť prizvania k stolu a etikety (keď vidím aké ste všetky šikulky, tak som s rozhodla, že niečo urobím vlastné aj ja). No ak to bude dokončené a bude to publikovateľné
tak to dám do albumu.
29. jan 2007Ahojte! Ja som tiež nemohla veľmi spať, pri tomto počasí stále viac premýšľam o tom, aké šaty nakoniec budem mať (hoci mám už jedny zajednané - môžem ešte zmeniť, ak sa mi nové zapáčia ), ale pri hnusnom počasí je to asi jedno... A to sme zvolil koneic apríla, že snáď bude pekne, vonku sa pofotíme, ľahšie šatôčky... Prd! Až ma to hnevá.
29. jan 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Dobre ránko babizne,
ja stále ešte nemám šaty, čas sa mi kráti a mne sa každú chvilu pači iný typ šiat, dúfam,že sa nebudem vydávať holá
ja budem mať kyticu z bielych kálii, aj moja polovička pierko, a výzdobu na auto budeme mať tiež biele kálie,