ahojte,
tak nakoniec sme skoncili na termine 28.4.2007 Dufam, ze nas tu zacne pribudat. Hladala som tuto temu, no nenasla som ju, tak som si ju dovolila vytvorit ja sama ;-)
niečo veselšie pre mňa je že môj priateľ sa rohodol tento týždeň vyraziť na nákup obleku. a tiež som v piatok zohnala sprievodcu Parížom, takže som podvečer prvom po mape cestovala a robila plán cesty. a tento týdeň idem zaistiť balóny, kyticu a môžno mi prídu aj balíčky s prestieraním a darčekmi. a potom si môžem aranžovať ako kde čo a pod. bude na stole. Túto prácu totiž milujem a vždy hovorím že keď ma prestane baviť to čo robím teraz tak budem variť a prestierať. no a už vyšlo aj slničko. hurráááá
aj ja som už urobila výber kytíc, ktoré som vytlačila a dala Marekovi, že určite nechcem , aby vyzeerali takto. A akú dá urobiť, nechám na ňom, len nech má aspon predstavu, akú určite nechcem. V stredu ide do kvetinárstva.
Babenky, musím sa vám s niečím pochváliť!!!
Mám pocit, že v mojom živote ide úplne všetko presne podľa plánu a dokona sa nám podarilo aj to, čo som nikdy nečakala... dnes ráno som zistila niečo, čo večer oznámim manželíkovi... Čakáme baby!!!
ďakujem babenky! u nás to vyšlo na prýv šup.. ešte stále nechápem... presne sme si to vyrátali, aby som na svadbe ešte nemala veľké bruško a už mi nebolo zle, tak to snáď všetko pôjde takto hladko aj ďalej...
Jankazaba - my sme tiež ešte mohli chvíľku počkať, v júli sa sťahujeme poriadne ďaleko, ale už sa nám jednoducho čakať nechcelo :-D
bihan, aj ja gratulujem k bábätku:-) Musí to byť krásny pocit:-)
Ja už by som tiež prijala abbo, ale o mesiac idem na Kubu a radšej to teda odkladáme až keď sa vrátim. Ani by som neverila, že sa to môže podariť na prvý krát...normálne sa teším s Tebou:-)
Bihan to je perfektne :-D tesim sa s tebou... a prajem Vam vsetkym trom aby vam to dalej vychadzalo podla planu a aby ste si uzili svadbu, a boli zdravy a stastny... ;-)
tinyleaf aj ja chcem ist :-N
bihan: gratulujem !!!!!!!!!!!!!!!!! :-) tešíme sa s Tebou, že Vám to vyšlo. Ako si to overovala, testom, či lekár? A už si premýšľala, ako mu to povieš?
Mám ešte otázku, tak píšem do ip
Dievčatá, na Kube nebudem mať žiadnu romantiku s "čoskoromanželom", pretože je to dovolenka z práce.... takže žiadna predmanželská svadobná csta a možno nebude ani tá manželská svadobná cesta. Chceme totižto stavať dom a nebudú na všetko peniažky....ale hádam nejaký svadobný víkend zrealizujeme:-)
tak mi napadlo, už ste plánovali svadobnú cestu? Ja tiež neviem, či nám to vôbec časovo vydá...
a ešte niečo - tie, čo máte svadbu v kostole, robíte tam nejakú výzdobu? či už kvety alebo biele mašle atď...
Ani my sme výzdobu v kostole vôbec neriešili. V ten deň majú svadbu pred nami ešte 3 páry, takže asi to zabezpečuje kostol. Neviem si predstaviť, ako by sa to narýchlo menilo, keby každý pár chcel vlastnú výzdobu. Ozaj a máte taký vankúšik na prstienky? Ja si nie som istá, či sa to používa aj v kostole, pretože väčšinou sú prstene položené na takej tácke... vankúšik sa mi ale páčil, tak som si ušila, aj ke´ď ho možno nebudem môcť použiť.
my sme zatiaľ jediní, ktorí máme svadbu v tento deň. U nás sa o všetko stará jedná pani, ktorá je kvetinárka , spolu s tetami, ktoré chodia našu cerkov upratovať...
jééééj vankúšik na prstienky. ja som to fakt mala pripravené, že moja neter (3 roky) ho bude niesť - ale keď som videla ako sa správala pri výbere šiat tak sme sa so sestrou dohodli, že to nebudeme riskovať.
výzdobu v v zrkadlovke tiež nebudeme mať - myslím že sa to tam vôbec nehodí.
kristin, ja mám tiež ani nie trojročnú neter a takisto som chcela aby išla pred nami s košíčkom s lupienkami v ruke:-) ale takych malych drobcov asi nedonutime aby sa spravali v pravy cas "slusne":-)
ono je to tak, tohto drobca nedonútim, lebo je to malé a tvrdohlavé a druhú neter ktorá má 15 zase lebo už je to staršie a svojhlavé. už vidím tie oči nahor keby som jej povedala že má niesť vankúšik alebo hádzať lupineky. Už to že nemôže ísť v čiernych rifliach a teniskách a že sa nemôže zmachliť ako teraz je pre ňu dostatočný trest.
kristin, idete na svadobnu cestu do pariza? my budeme mat oneskorenu svadobnu cestu az v juli- Grecko( kvoli pracovnym povinnostiam), ale tyzden po svadbe by sme radi vypadli na vikend do pariza, tak to snad vyjde... ;-)
no bude to skôr predsvadobná keďže je to týždeň pred svadbou, ale to je jedno. po svadbe sa sťahujeme, takže si chcem užiť nový demeček a potom v júny ideme na dovču so svokrou a v júly s mojimi rodičmi. a to už by bolo čo za svadobnú cestu so svokrou v susednej izbe :-D alebo potom s rodičmi stále v pätách :-D . ale nesťažujem sa keďže to všetko platia takže fakt nemám čo a v podstate sa na tie týždne s nimi teším. ale paríž si chceme užiť len samy, bez nikoho, bez sprievodkyne, bez známych. no proste celý Paríž bude "náš"
dobre ranko :-D
my svadobnu cestu zatial neplanujeme, urcite chceme niekam ist, najlepsie k moru ale uvidime co bude, drahy bude mat pravdepodobne pracovne nabite leto. budeme to riesit za pochodu :-)
ahojte, dobre ranko...
my tiez zatial svadobnu cestu neriesime, ale ja by so chcela ist k moru, napr. cyprus alebo grecko... a drahy nema moc rad more, ten stale sniva o islande :-) , este nevieme, ja sa mozem z roboty uvolnit v podstate hocikedy..., ale s nim je to tazsie
tak uvidime ako to vsetko nakoniec dopadne :-D
bihan: ako bolo vecer? co povedal manzelik?
Kristin, len taká maličká poznámočka, aby ste si nerobili veľké idei o Paríži, lebo je to neskutočne hlučné, celkom slušne zapáchajúce mesto s bezohľadnými obyvateľmi, ale je málo vecí, ktoré su krajšie ako sledovať západ slnka na Eiffelovke! ;-)
Babenky, všetkým vám ďakujem, ste strašne zlaté! Môj drahý bol natešený ako malé dieťa a ešte večer s rozhodol, že bude počúvať, či mu bije srdiečko ( v 4-tom týždni!) Tak nech už len rastie, ako má :-)
Inak aj nás čaká svadobná cesta až oneskorene a možno tiež niekam na sever - vôbec by som nepovedala nie na okružnú plavbu po severnom mori!